Nostalgist Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Όνομα Συγγραφέα: Ξενοφώντας Είδος ποιήματος: λυρικό; σε ελεύθερο στίχο πάντωςΑριθμός Στίχων:16Σχόλια: Ο τίτλος σχεδόν τυχαία επιλέχτηκε με βάση το τι γράφτηκε Πιο όμορφη Τι όμορφα που πέφτουν τα σύνορα στα μάτια μαςπώς ξεριζώνουν έτσι τις καρδιές μας καλοκαιριάτικαπώς τα όνειρα μας χωρίζονται και αλυσοδένονταιστο όνομα αποστάσεων και γεωγραφικών περιορισμών Τι όμορφα που μοιάζουν τα κισέ των διοδίωνπώς μου χαμογελούν όταν έχω να πληρώσωπώς με χαιδεύουνε για να δεχτώ να περάσω από μέσα τουςπώς με μισούν όλα το ίδιο την άλλη μέρα Τι όμορφος όλος ο κόσμοςαυτόνομες συνομοσπονδίες κι αυτοκρατορίες τον ίδιο σκοπότραγουδάνε ένα καινούργιο πένθιμο εμβατήριοπλάι σε ναρκοθετημένα σύνορα και βραδινές επιστρατεύσεις Το πρωί θα ναι πιο όμορφημα θα ναι απ’ την άλλη πλευρά των συνόρωνκι εγώ δε θα την ξαναδώγια λόγους αποστάσεων και γεωγραφικών περιορισμών 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioannis Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Μου άρεσε πολύ! Βγάζει μια μελαγχολία και μια νοσταλγία. Ξύπνησε μέσα μου πολύ όμορφα συναισθήματα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostalgist Posted August 4, 2013 Author Share Posted August 4, 2013 Μου άρεσε πολύ! Βγάζει μια μελαγχολία και μια νοσταλγία. Ξύπνησε μέσα μου πολύ όμορφα συναισθήματα. μεγσύ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanessa Van Hault Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Αχ Παναγία μου... Πραγματικά... Τι όμορφο.... <3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostalgist Posted August 5, 2013 Author Share Posted August 5, 2013 Αχ Παναγία μου... Πραγματικά... Τι όμορφο.... <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted August 5, 2013 Share Posted August 5, 2013 Πολύ καλό! Σ' ευχαριστώ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts