stratigos Posted August 6, 2013 Share Posted August 6, 2013 (edited) Εχει διαβασει κανεις κατι απο την συγκεκριμενη συγγραφεα ή ξερετε κατι, εχετε ακουσει κατι? Διαβασα καποιες συνεντευξεις της και ειδα οτι εβγαλε το τελευταιο βιβλιο της στα αγγλικα. Edited August 7, 2013 by stratigos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει κάτι. Έχω συναντήσει μια φορά την συγγραφέα και από ότι κατάλαβα έχει βγάλει τα βιβλία της στα αγγλικά με ξένο agent. Είναι βιβλία ελληνικής φαντασίας στην αγγλική. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει κάτι. Έχω συναντήσει μια φορά την συγγραφέα και από ότι κατάλαβα έχει βγάλει τα βιβλία της στα αγγλικά με ξένο agent. Είναι βιβλία ελληνικής φαντασίας στην αγγλική. Τα βιβλία έχουν βγει ως αυτοεκδόσεις μέσω του lulu.com. Κωνσταντίνε, ενδεχομένως να θυμάσαι την παρουσίαση του Γιώργου, όπου και έλεγε ότι έστελνε χειρόγραφα σε ατζέντηδες στο εξωτερικό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nargathrod Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Nαι μπράβο σωστά! Αυτό ακριβώς θυμάμαι. Τότε μου μιλούσε για agents! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts