Cassandra Gotha Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Διάβασα πριν κάτι μήνες μια ιστορία (ούτε που θυμάμαι συγγραφέα, δυστυχώς) Μήνες βρε! Και δεν μπορείς να μας πεις συγγραφέα / τίτλο; Ακούγεται ενδιαφέρον, προσπάθησε. Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό; Όχι, δεν είναι αυτό. Νομίζω ότι δεν ήταν στη σύγχρονη εποχή. Άσ' τα, κι έχω την κακή συνήθεια να σβήνω το ιστορικό από τον περιηγητή μου... Αν δεν κανω λαθος μιλας για το διηγημα Strange Exodus (Παραξενη Εξοδος) απο τον Robert Abernathy - Εξαντας, Θεματικη Ανθολογια ΕΦ 4: Ιστοριες με Τερατα Ναι, αυτό πρέπει να είναι! Αν και δεν το βρήκα κάπου να το διαβάσω τώρα, ο τίτλος και μια εικόνα που είδα ταιριάζουν. Ευχαριστώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted September 13, 2013 Share Posted September 13, 2013 Μου ήρθε πρώτη η χελώνα από το Discworld που είχε 4 ελέφαντες στην ράχη της που με τη σειρά τους είχαν τον κόσμο στις δικές τους. Αν και αυτό το έχει πάρει από ινδικό μύθο, πάλι το λες πλάσμα από ιστορία φαντασίας. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μπόρχες Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Ο Σολάρις. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadend Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών; κάτι τέτοιο ψάχνουμε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts