Nostalgist Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Όνομα Συγγραφέα: ΦώνταςΕίδος ποιήματος: μελαγχολοσουρεάλΑριθμός Στίχων:18Σχόλια: σπάνιες στιγμές ελαφράς μουσικότητας Αρχείο: http://successfulattempt.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html Μια στιγμή κοινωνικής ανέλιξης Κάθε μου ολόκληρος αριθμόςθα είναι λίγα κλάσματα μεγαλύτερος απ’ τους δικούς τους,λίγα κλάματα στεγνότερος.θα ναι λίγα εκατοστά πιο κοντά στην ασφυξίαλίγα γραμμάρια προς την παρανομίακαι θα απέχει τόσο πολύ απ’ την εφηβεία. Κάθε μου λέξηθα ναι λίγα γράμματα πιο κάτω απ’ την ευγένειαλίγα περισσότερα πιο πάνω απ’ την αγένεια.Θα είναι μακριά απ’ την κουλτούραθα ζει μονάχα με σαβούρακαι θα παλεύει να πατσίσει τη χασούρα. Κάθε μου ύπαρξηθα ναι ένας ολόκληρος αριθμός με νόημα για μέναθα ναι μια λέξη χωρίς νόημα για σένα.Κάθε μου θάνατος,Κάθε μου θάνατος δε θα ναι τίποτα,σωστά;Η αμφιβολία κατέστρεψε το ποίημα μου ξανά... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts