giorgos lagonas Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Όνομα Συγγραφέα: Γιώργος ΛαγκώναςΕίδος: τρόμοςΒία; ΝαιΣεξ; ΌχιΑριθμός Λέξεων: 3046Αυτοτελής; ΝαιΣχόλια: Απλό διηγηματάκι, αλλά έχει συναισθηματική αξία για μένα. Είναι το πρώτο κείμενο που ολοκλήρωσα. Ξεκίνησα πρώτη τη "Διαθήκη του Χ.Φ.Λάβκραφτ" και εμβόλιμη στο μέσο της γραφής πετάχτηκε η ιδέα της "Αγαπημένης" που τερμάτισε και πρώτο. Έτος 2000. Του έκανα πέρσι ένα γυάλισμα και το ανεβάζω. Αγαπημένη REVISED.doc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Έτσι είναι. Κάθε συγγραφέας τρόμου που σέβεται τον εαυτό του θα δοκιμάσει να γράψει και κάτι πάνω στον μύθο του Κθούλου. Μου άρεσε γιατί δεν είχε πολύ αυτό το παλιομοδίτικο και κάπως μεταφέρθηκε στον σύγχρονο κόσμο. Μου άρεσε που μίλησες για την μοναξιά μέσα στην πόλη. Που μίλησες για έναν χαρακτήρα που μπορώ να ταυτιστώ ή έστω να τον δω μπροστά μου και να είμαι σίγουρος ότι τον έχω γνωρίσει σε κάποιες περιόδους της ζωής μου. Μίλησες για ενδότερες και πολύ προσωπικές σκέψεις. Και όλα αυτά μέσα από μια καθαρά λογοτεχνική γραφή. Η αναπαράσταση του τέλους πολύ αντιπροσωπευτική του συγκεκριμένου είδους/μύθου. Συναίσθημα λοιπόν και Λάβκραφτ. Πάντως να πω για πρώτο ολοκληρωμένο διήγημα είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Μην αφήσεις την τέχνη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos lagonas Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! και για να συμφωνήσω ΑΚΡΙΒΩΣ μαζί σου, αυτό ακριβώς ήθελα τότε να πετύχω. Να δω αν με κάποιο τρόπο μια Λαβκραφτική ιστορία μπορεί να μεταφερθεί με κάποια πιστότητα στο παρόν (εντάξει, τότε τα ερεθίσματα / αναγνώσματά μου ήταν ελάχιστα, δεν ήξερα ότι ΟΝΤΩΣ μπορεί και το έχουν κάνει και άλλοι άνθρωποι και ήθελα να το ανακαλύψω μόνος μου γιατί... δεν τότε είχα άλλο τρόπο!) οπότε αυτό ακριβώς. Συναίσθημα και Λάβκραφτ! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts