Akis Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 όνομα:Άκης Σπύρου αριθμός στίχων:21 ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ Πολεμάμε καθημερινάαλλά αυτό δεν ξαποσταίνει στιγμήκαι ούτε αλλάζει τακτική,σκοπός του να με εξαντλήσει.Είμαι άγριος μαχητήςαλλά πως να νικήσεις το ίδιο σου το μυαλό;Η σκέψη σαν είναι ταχύτερη του φωτόςπως να αμυνθείς;Ανοιγοκλείνω γρήγορα τα μάτιακαι αρνούμαι να σκεφτώ,φαντάζομαι κάτι το λευκόκαι για λίγο κερδίζω εγώ.Μα η μαυρίλα επανέρχεταιισχυρότερη από ποτέ,όσο κι αν θες να την απωθήσειςεκείνη βρίσκει τρόπο να εισχωρήσει.Πάρτε όλα μου τα υπάρχοντα,κάψτε όλα τα γραπτά που μου έδωκαν γνώσεις,τον νου ενός πρωτόγονου δώστε μου,δεν θέλω ξανά να σκεφτώπαρά μονάχα να ζω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 (edited) Μπαραζ απο ποιηματα σου! Εδω πιστευω πως το ζουμι βρισκεται στο τελευταιο πενταστιχο, που μου αρεσε περισσοτερο απο ολα. Νιωθω πως εχει ολο το νοημα τον πονο και την απελπισια που προσπαθεις να περασεις και ακομα και την λυτρωση που ζητας. Θα ηθελα να σου προτεινω να ξαναδουλευες ολα τα παραπανω και να κρατουσες ανεπαφο μονο το τελευταιο πενταστιχο και ισως να μικραινες αισθητα το ποιημα. Λιγα λογια κοφτα - γροθια στο μαχαιρι - ειναι νομιζω αρκετα για να μας βαλουν να σκεφτουμε Edited January 6, 2014 by laas7 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts