Akis Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 (edited) όνομα:Άκης Σπύρου αριθμός στίχων:19 διαδίκτυο Παντού βλέπω κομμάτια ανθρώπωνόμορφα πόδια με καταπληκτικές γάμπεςόμορφα πρόσωπα με κατακόκκινα χείλη από κραγιόνόμορφα χέρια με περιποιημένα και βαμμένα νύχιαείναι σπουδαγμένα και πολυταξιδεμένα αυτά τα μέλη.Είναι τόσο εύκολο να τα δωμε το πάτημα ενός πλήκτρου και μπορώ να επιλέξωσαν ένα κομμάτι κρέας που διαλέγεις στο χασάπικομόνο που είναι σκοπίμως δωρεάν , ακόμα καλύτερα.Έχω ένα φίλο τον Γιάννηπου του αρέσει να κοιτάαλλά την Γιαννούδεν του αρέσει να την κοιτάζουνΕμένα αυτά δεν με ενοχλούνέτσι κι αλλιώς δεν θέλωνα γίνω μέλος των ανθρωποφάγωνθα νοιώθω μειονεκτικά βλέπετεδεν έχω πτυχία ούτε φωτογραφίεςαπό εξωτικές χώρες να δείξω. Edited January 6, 2014 by Akis 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Νομιζω πως ειναι το καλυτερο σου απο τα τρια που ανεβασες... με νοημα ξεκαθαρα μηνυματα και σαφη προβληματισμο και ακομα με "ειρωνικη διαθεση" και κριτικη σκεψη... μου αρεσε πολυ το σημειο με τον Γιαννη και την Γιαννου... μικρη παρενθεση θα προτιμουσα ο στιχος "μονο που ειναι σκοπιμως δωρεαν, ακομα καλυτερα" να γινει π.χ. " μονο που ειναι σκοπιμως δωρεαν, ειναι καλυτερα;" αυτοματα το σκοπιμως γινεται απειλητικο... και παραπεμπει στο ερωτημα του αν η τοση πληροφορηση ή η υπερβολικα ευκολη προσβαση σε οσα μας παρουσιαζονται ειναι τελικα για καλο ή οχι... ειναι και μια δικη μου απορια και ακομα δεν εχω αποφασισει ποσο καλο ή κακο ειναι ολο αυτο τελικα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Μικρη διορθωση ορθογραφικου στον τιτλο μετα απο αιτημα συγγραφεα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts