Akis Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 (edited) Όνομα Συγγραφέα:ΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΥΕίδος: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΒία; ΝαιΣεξ; ΌχιΑριθμός Λέξεων:1195Αυτοτελής;Οχι, 5ο η 6ο κεφάλαιο σε κάποιο αστυνομικό μυθιστόρημα που θα μπορούσε να είχε γραφτεί.Σχόλια: οι λόγοι που το έγραψα είναι δυο. 1ον μια ωτίτιδα που με ταλαιπωρεί και δεν μπορώ να κοιμηθώ,2ον μια ιστορία που διάβασα με τίτλο "νουάρ ξεθωριασμένο" από τον χρήστη Διγέλαδο.Αμέσως αναρωτήθηκα πως και δεν είχα γράψει κάποιο αστυνομικό εδώ και καιρό αφού είμαι θαυμαστής του είδους.Οι Ρέημοντ Τσάντλερ,Ντάσιελ Χάμετ είναι μύθοι πλέον.Ακόμα ταινίες όπως double indemnity,murder my sweet ειναι κάποιες από τις αγαπημένες μου.Το απόλαυσα όταν το έγραφα τόσο που ήθελα να ανάψω τσιγάρο,κρίμα που το έχω κόψει . Μπερδεμένη κατάσταση.pdf Edited January 12, 2014 by Akis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted January 12, 2014 Share Posted January 12, 2014 Χαίρομαι που ήμουν η αφορμή για να γράψεις κάτι! Γιατί δεν το συνεχίζεις; Το έκοψες στο καλύτερο. Το γράψιμο πάντως από τη μέση και μετά παίρνει φωτιά με τον διάλογο με τον μάρτυρα. Εντόπισα κάποια προβλήματα με τους χρόνους, αλλά αυτά νομίζω μπορείς να τα δεις κι εσύ όταν το ξαναπεράσεις ένα χέρι. Γράψε τη συνέχεια! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis Posted January 12, 2014 Author Share Posted January 12, 2014 Γιατί δεν το συνεχίζεις; Το έκοψες στο καλύτερο ήθελα να το γράψω σαν κάποιος να διαβάζει στην τύχη μερικές σελίδες από κάποιο αστυνομικό, το ήθελα και μικρο.... Εντόπισα κάποια προβλήματα με τους χρόνους θα το κοιτάξω αλλά δεν μπορώ να βρω στο edit του ποστ πως αλλάζεις το Pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Ωραία η ιστορία σου, Άκη, αν και όντως το αφήνεις πάνω στο ζουμί. Έχεις θέμα με τα σημεία στίξης, ιδίως με το κόμμα, κάτι που χαλάει λίγο την ανάγνωση. Κατά τα άλλα, μου άρεσαν πολύ οι διάλογοι, ήταν φρέσκοι και αληθοφανείς. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis Posted January 25, 2014 Author Share Posted January 25, 2014 Ευχαριστώ φίλε alucard που έκατσες να διαβάσεις και να σχολιάσεις το κείμενο μου.Εννοείς ότι πρέπει να βάλω σε κάποια σημεία κόμμα ή ότι πρέπει να αφαιρέσω; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Να βάλεις κατά κύριο λόγο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts