Βερα Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Όνομα Συγγραφέα:Βέρα ΚαρτάλουΕίδος: επιστημονική φαντασίαΒία ΌχιΣεξ ΌχιΑριθμός Λέξεων: 345Αυτοτελής; ΝαιΣχόλια: Άλλο ένα φλασάκι που ήταν κι αυτό άσκηση του Περικλή Μποζινάκη πάνω στο διάλογο. Η συνταγή.docx 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Για φλασάκι γραμμένο για άσκηση σε εργαστήριο δουλεύει καταπληκτικά, ο διάλογος ρέει και καταφέρνει να ισορροπεί στην κόψη μεταξύ φυσικού και λογοτεχνικού διαλόγου. Σα φλασάκι σχέτο έχει την πλάκα του, έχει άνετη ροή, ένα backstory που μας δίνεται ικανοποιητικά και χαρακτήρες που μας αναπτύσσονται ικανοποιητικά, βρήκα όμως ότι το τελικό punchline έχει μία μικρή τρύπα λογικής (όσο μπορεί να χωράει τρύπα λογικής σε αιμοβόρους εξωγηίνους που δωροδοκούνται με παστίτσιο) που δε με άφησε να γελάσω. Και, για να συνηθίζεις στις βιβλιοθήκες του φόρουμ μας, το καθιερωμένο κατεβατό από σημειώσεις στο κείμενο: Η συνταγή-nih.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Βέρα είναι όπως το θυμάμαι; Γιατί δεν μου ανοίγει.....Πάντως αν είναι αυτό με το παστίτσιο είχε απίστευτο γέλιο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco_Volante Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Για όσους δουλεύουν ακόμα με .doc αρχεία: Η συνταγή.doc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Ευχαριστώ Ευάγγελε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 (edited) Έχει όντως πλάκα! Αλλά ο δύσμοιρος μικροτσούτσουνος δεν προσβάλει την κυρία Μαρίτσα, γιατί του λέει η κυρά: μην πιάνεις στο στόμα σου τη μάνα μου; Οι εξωγήινοι θα έπρεπε να έρθουν με πατέντες που να αφορούν στην τελειοποίηση των διαφόρων μελών του ανθρώπινου σώματος, όχι μονάχα να μας τρώνε το παστίτσιο. Θα ανεβάσεις και άλλες ιστορίες; Edited January 19, 2015 by Ιρμάντα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest /george/ Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Ωραία διασκεδαστική ισοτρία! Μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που διάβαζα ένα κόμικ που είχε αστείες ιστορίες με εξωγήινους! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 (edited) Έξυπνο και διασκεδαστικό! Συμφωνώ όμως ότι η punch line δεν είναι και η καλύτερη. Αν το έγραφε άντρας θα έπρεπε να τελειώσει έτσι; Οι εξωγήινοι παίρνουν το έτοιμο παστίτσιο και επειδή δεν είναι αρκετά καλό τρώνε την γυναίκα. Edited June 15, 2015 by Old man & SiFi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts