Mesmer Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Για ακόμη μια φορά το FFL αποδείχτηκε συνεπέστατο, τόσο στην απόλαυση του παιχνιδιού, όσο και στη συνολική ποιότητα διηγημάτων-σχολίων. Μπράβο σε όσους συμμετείχαν, είτε σαν συγγραφείς, είτε στη διαδικασία ψηφισοδιαβάσματος, καθώς και στη διοργανώτρια που τα κανόνισε όλα τόσο ωραία. Natasha, κρατάω εγώ τη δική μου πλευρά, αλλά κι εσύ να έχεις υπόψη σου (μιας και μπήκες τόσο ζωηρά και εντυπωσιακά στο φόρουμ) ότι, σαν νικήτρια, αναλαμβάνεις να διοργανώσεις τον επόμενο (όποτε γίνει). Εγώ θα ... Όσοι άλλοι θέλετε να αναμετρηθείτε συγγραφικά, εκτός απ'το Εικόνα κι επί τόπου, με Natasha και Drake, τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι ανοιχτά και περιμένουν αντιπάλους για αδυσώπητες μολυβομαχίες. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Συγχαρητήρια και στους δύο! (Ευθυμία, νόμιζα ότι το να ψηφίζουμε πάνω από έναν ίσχυε μόνο στις περιπτώσεις που οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές, πχ 18 που ήταν μια φορά. Μήπως αυτή τη φορά θα έπρεπε να έχουμε μόνο μια ψήφο ο καθένας, για να μη βγαίνουν και πάνω από ένας νικητές; Αν και σε αυτήν την περίπτωση δεν ξέρω ποιον θα ψήφιζα) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Μπράβο στους νικητές, ιδιαίτερα στο νέο μας μέλος που έκανε πολύ δυναμική είσοδο (πάντα τέτοια ) Ευχαριστούμε τη Ναρού μας και τους βοηθούς Να ψήναμε άλλο ένα τώρα κοντά που είμαστε ζεστοί; Να μην το αφήσουμε μωρέ πάλι τόσο καιρό. Ε; Ε, φανταστικοί μοντεράτορές μας; Ε; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Να ψήναμε άλλο ένα τώρα κοντά που είμαστε ζεστοί; Να μην το αφήσουμε μωρέ πάλι τόσο καιρό. Ε; Ε, φανταστικοί μοντεράτορές μας; Ε; Τώρα έχει σειρά ο διαγωνισμός Τρόμου, που καταφθάνει μαζί με τον Απρίλιο. Μόλις τελειώσει (και άμα το ξεχάσουμε ) να μας το υπενθυμίσετε για να παίξουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted March 3, 2014 Share Posted March 3, 2014 Άτιτλο - Myyst: Ω, τι απόσπασμα! Απόσπασμα όμως. Έχεις το πιο πριν ή το πιο μετά πουθενά; Έχω τη συνέχεια στο μυαλό μου. Θα περιμένει λίγο όμως... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Mesmer,
Ισόβαθμη ιστορία στο FFL #10
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post
Posted by Natasha,
Ισόβαθμη ιστορία στο FFL #10
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post