Drake Ramore Posted April 4, 2014 Author Share Posted April 4, 2014 Κάπου εδώ τελειώνει το 9ο "Εικόνα και επί τόπου" με νικήτρια την Naroualis! Θερμά συγχαρητήρια στην νικήτρια και μπράβο στις συνδιαγωνιζόμενες της για τις συμμετοχές τους! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naroualis Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Να 'μαστε καλά. Ευχαριστώ, κυρ-εικονοπρομηθευτή, ζορίστηκα, αλλά άμα ζορίζεσαι κάποιες φορές βγαίνει παιδί, αντί για σκ@τό (πάει να πει, ήταν από τις λίγες φορές που αυτό που γράφω μου αρέσει κι εμένα ). Πάω για σχόλια στις συναγωνίστριες. Οι τέσσερις ηρωικοί μας αναγνώστες είναι εκείνοι που πρέπει να πάρουν τα εύσημα όμως (κι η Νατάσα, που μας είπε τι ψήφισε, αλλά το κουμπάκι στο πολλ δεν το πάτησε, το πάτησε; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Να 'μαστε καλά. Ευχαριστώ, κυρ-εικονοπρομηθευτή, ζορίστηκα, αλλά άμα ζορίζεσαι κάποιες φορές βγαίνει παιδί, αντί για σκ@τό (πάει να πει, ήταν από τις λίγες φορές που αυτό που γράφω μου αρέσει κι εμένα ). Πάω για σχόλια στις συναγωνίστριες. Οι τέσσερις ηρωικοί μας αναγνώστες είναι εκείνοι που πρέπει να πάρουν τα εύσημα όμως (κι η Νατάσα, που μας είπε τι ψήφισε, αλλά το κουμπάκι στο πολλ δεν το πάτησε, το πάτησε; ) Το πάτησα, στην αρχή πήρε την ψήφο μου και όταν ξαναμπήκα είδα ότι είχε 0 ψήφους, και ξαναπάτησα και το πήρε για τα καλά! (Φοβήθηκα κι όλας μην ψήφισα δυο φορές) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Μπράβο Ναρού Ευχαριστούμε πολύ, κύριε διοργανωτή για την εικόνα μας. Χρωστάω κι εγώ σχόλια στις συν-"εικονα κι επί τόπου μου" και θα τα κάνω σύντομα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Naroualis,
Νικήτρια ιστορία στο Εικόνα κι επί τόπου #9
Recommended by Φάντασμα
3 reactions
Go to this post