DinoHajiyorgi Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Η Άρτεμις Περιμένει από τον DinoHajiyorgi για το write-off 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted April 28, 2014 Share Posted April 28, 2014 Εγώ δεν έχω τίτλο, πάντως ξεκίνησα μια πρόχειρη γραφή. Επιβεβαιώνω ότι πάω για 15 Μαΐου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Πρώτη γραφή, ως τη μέση, 1,800 λέξεις. Θα πάει περίπου 4,000. Έχουμε άλλες 14 μέρες... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Λοιπόν, επειδή από την Κυριακή που ανέφερα τις 650 λέξεις μέσα στην τρελή χαρά, δεν έχω γράψει άλλες, και κάθε μου writing session έκανε λίγο χειρότερο το προηγούμενο κι επειδή δεν θέλω να σας απαριθμήσω πόσα προέκυψαν ότι πρέπει να γίνουν τις επόμενες μέρες , το θέτω ευθέως: Zητάω από τώρα μια παράταση μέχρι την Κυριακή 18 Μαΐου. Γίνεται; Πάρτε και μια προκαταβολική αγκαλίτσα γιατί ξέρω ότι θα πείτε ναι... Πού είναι το emoticon με τα θηλυκά βλεφαράκια που ανοιγοκλείνουν γαλίφικα, ρε παιδιά; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Γίνεται; Φυσικά... Και σιγά μην είναι η μόνη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Zητάω από τώρα μια παράταση μέχρι την Κυριακή 18 Μαΐου. Φρακ!! Έμεινε μία εβδομάδα!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Εντάξει: Τέλειωσα την πρώτη γραφή και είμαι στις 3,200. Θα παίξει ανάμεσα 3,000 - 3,500. Βάσω, μην αγχώνεσαι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Εντάξει: Τέλειωσα την πρώτη γραφή και είμαι στις 3,200. Θα παίξει ανάμεσα 3,000 - 3,500. Βάσω, μην αγχώνεσαι! Wh-Wh- WHAT??? Έχεις τελείωσει; Κι εγώ πώς θα πάρω άλλη μια παρατασούλα δηλαδή; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Όσες θες θα πάρεις. Και δεν έχω τελειώσει: Δεν ξέρεις από «πρώτη γραφή»; Δεν θα μείνουν και πολλά από αυτήν στη δεύτερη...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Η Άρτεμις Περιμένει Τελικά πολύ σωστό τον βλέπω τον τίτλο του Ντίνου. Κατι ήξερε και την έβαλε να περιμένει. Άντε, πα να γράψω, μήπως και δεν γίνω τελείως ρεζίλι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Αν χρειάζεστε σαλαγητή Τουίτηδων, προσφέρομαι . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Μαστιγωτές για τη Βάσω χρειαζόμαστε. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 (edited) Μακρύς δρόμος σε κόκκινο δάσος του nikosal ΥΓ. Βάσω, έχω δουλειά ακόμα. Edited May 16, 2014 by nikosal 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 (edited) Έχεις μακρύ δρόμο, σαν να λέμε; Μήπως τότε να αλληλοδώσουμε μια παράταση λίγων ημερών ακόμη; Γιατί εγώ έχω γράψει περίπου 1800 λέξεις αλλά βρίσκομαι πολύ μακριά από το τέλος (για να μην πω και από τη μέση). Ντίνο, εσύ; Edited May 16, 2014 by Tiessa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Αφού δεν γράφουμε στο πλαίσιο διαγωνισμού, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε όποια (λογική) παράταση θέλετε. Κανένα πρόβλημα. Εγώ έχω τελειώσει την πρωτο-δεύτερη γραφή και πιάνω τα συμμαζέματα, που αναλόγως μπορούν να κρατήσουν πέντε μέρες, δέκα μέρες και πάει λέγοντας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Ντίνο, εσύ; Του έχω ρίξει και ένα μιζαμπλί, αλλά αυτό δεν αποκλείει την αάγκη για μανικιούρ-πεντικιούρ. Όχι ότι είμαι ικανοποιημένος μαζί του, αλλά το είχα αφήσει να το "ξεχάσω" λίγο, πριν το ξαναπιάσω. Και όλα αυτά τα χροστώ στους δικούς σας χρόνους. Οπότε, σας ευγνωμονώ για κάθε παράταση που χρειάζεστε. Δηλαδή no problem από την πλευρά μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Εντάξει, λοιπόν! Πολύ χαίρομαι. Να πούμε για την επόμενη Κυριακή; 25 Μαΐου οριστικά και αμετάκλητα; Αν δεν βάλουμε κι ένα αμετάκλητα, δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Τι λέτε; ΟΚ με όλους; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 αμετάκλητα; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Εντάξει, λοιπόν! Πολύ χαίρομαι. Να πούμε για την επόμενη Κυριακή; 25 Μαΐου οριστικά και αμετάκλητα; Αν δεν βάλουμε κι ένα αμετάκλητα, δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Τι λέτε; ΟΚ με όλους; Okey-Dokey! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 αμετάκλητα; Αμετάκλητα, κι ας είναι και άλουστο, αχτένιστο και χωρίς μανικιούρ-πεντικιούρ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Η Άρτεμις Περιμένει Με μανικιούρ έκλεισε στις 4.267 λέξεις. Μένει ένα πεντικιούρ ακόμα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Εγώ δεν θα κουράσω το κοινό μας. Τρεις χιλιάδες και ελάχιστα ψιλά θα είμαι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 (edited) Εμένα θα είναι λίιιγο μεγαλύτερο. (Και από των δυο μαζί) (Όταν θα είναι...) Μμμμ... Εντάξει, αστειεύομαι για το μέγεθος. (Αλλά όχι πολύ) Edited May 18, 2014 by Tiessa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Ποια μέρα ανεβάζουμε τελικά; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Να πούμε για την επόμενη Κυριακή; 25 Μαΐου οριστικά και αμετάκλητα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts