Nienor Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Δε θα πρωτοτυπήσω. Βασούλα κι από μένα, παρόλο που τα δύο παππούδια (σσςςς) έχουνε γράψει δυο υπέροχες ιστορίες, είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς στην ιστορία που έγραψε η κυρία της παρέας σας Πολύ ωραίο write off, πολλές καλές ιδέες μαζεμένες βασικά και όμορφα τοποθετημένες. Σας ευχαριστούμε πολύ Σας χρωστάω σχόλια, σας υπόσχομαι ότι θα τα έχετε μέσα στην εβδομάδα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trillian Posted June 8, 2014 Author Share Posted June 8, 2014 Κι εγώ ψήφισα, κι εγώ χρωστάω σχόλια, υπόσχομαι όμως ότι τα σχόλια θα τα έχετε μέχρι αύριο βράδυ το αργότερο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 αργοπορημένοι ή αργοπορημένες αναγνώστες που θέλουν παρατασούλα υπάρχουν; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosal Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Άσε καλύτερα, μας... αρκούν οι τρεις κυρίες που μας μαύρισαν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinoHajiyorgi Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Άσε καλύτερα, μας... αρκούν οι τρεις κυρίες που μας μαύρισαν. Πες τα Νίκο, λίγα λες! (Άξια η Βάσω, άξια!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Συγχαρητήρια και στους τρεις συμμετέχοντες, καθώς η Tiessa κέρδισε το write-off επί του καναπέως, οι ιστορίες που μας έμειναν όμως θα στέκουν μαζί στη μικρή βιβλιοθήκη δίπλα στον τρεκικό καναπέ. Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια για το θέμα, τους συμμετέχοντες για τα διηγήματά τους και τους αναγνώστες για τα σχόλιά τους και τη ψήφο τους. (Και περιμένουμε το write-off επί του καναπέως ΙΙ: η επιστροφή, ε;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Πολλές ευχαριστίες για την ψήφο σας, κι ακόμη περισσότερο για το χρόνο σας. Αλλά πρώτιστα, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ τους συντρόφους του καναπέ για την υπομονή τους και τον άπλετο χρόνο που μου έδωσαν για να τελειώσω την ιστορία του write-off. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα, όχι να την κάνω καλή, αλλά ούτε καν να την γράψω αν δεν είχαν δεχτεί να πάμε με τους δικούς μου ρυθμούς. Nίκο, Ντίνο, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts