Nostalgist Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Όνομα Συγγραφέα: Ο κύριος φώντας Είδος ποιήματος: υπαρξιακό ντες Αριθμός Στίχων: 2 στροφές και κάτι ψιλάΣχόλια: <3 καλη αναγνωση Το κατοικίδιο μου Το νέο μου κατοικίδιο λέγεται ιστορίατο αγόρασα από ένα πετ-σοπ στο κέντροσώζοντας το απ’ την πιθανότητα να γίνει σούπα.Βάλαμε λεφτά με κάτι φίλουςκι όταν δε φτάσανε κολλήσαμε στην μούρη του ιδιοκτήτη ένα περίστροφο« Η ιστορία μας ανήκει» του είπαμεμας έδωσε δώρο την τροφή για ένα μήνα«Μετά είστε μόνοι σας παιδιά».Το νέο μου κατοικίδιο είναι η Ιστορίαδεν ξέραμε ποιος θα πάρει την κηδεμονία τηςκαι έτσι ο καθένας πήρε από ένα κομμάτισε μένα έτυχε το πίσω αριστερό ποδάριτο τρώνε οι μύγες στο σαλόνι κάθε βράδυκαιόλη η παρέα μου πιστεύειπώς τα κομμάτια ενός πτώματοςισούνται όλα μαζί με μια ζωή.Έτσι καταλήξαμε να χουμε μύγες για κατοικίδια 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Εχει αποψη... θελεις κατι να πεις, και αυτο ειναι ενδιαφερον ως κοινωνικοπολιτικο σχολιο. Νομιζω ομως πως του λειπει αυτο το οξυ χιουμορ που χρειαζεται για να μεινει στο μυαλο οσων το διαβαζουν και αρα να περασει ο προβληματισμος σου. Μου αρεσε το πρωτο τμημα ενω θεωρω το δευτερο αρκετα αδυναμο. Η ιδεα ομως ειναι καλη και θα ηθελα να το δω ξαναδουλεμενο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 Λοιπόν εμένα μου ήρθαν στο μυαλό ιστορίες αρχαιοκαπηλίας. Που τεμαχίζουν ένα έργο τέχνης, μία εικόνα βυζαντινή και τη μοιράζονται. Το ποίημα έχει πολύ καλή βασική ιδέα. Θα συμφωνήσω ότι το πρώτο μέρος είναι ίσως πιο δυνατό από το δεύτερο. Γενικά πάντως η εντύπωση είναι θετική. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostalgist Posted April 18, 2014 Author Share Posted April 18, 2014 ευχαριστώ πρώτα για τις κριτικές και μετά για τα καλά λόγια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts