Jump to content

Οι Σαράντα Αγάπες

Ιρμάντα

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Ειρήνη

Είδος: λυρικό/ φάντασυ

Αριθμός στίχων: 19 στίχοι σε πέντε στροφές

Σχόλια: Θα περιλαμβάνεται σε ένα μυθιστόρημα

Τίτλος:

Οι Σαράντα Αγάπες

οι σαράντα αγάπες.rtf

• Like 1

Χρώματα, μυρωδιές, γεύσεις, όλα τα είχε το ποίημα. Σαν τραγούδι, σαν παραμύθι κατευθείαν στην καρδιά μπήκε.

Lady Nina πρέπει να διαβάσεις το ποιήμα!

Edited by Διγέλαδος
  • Like 1

Χαριτωμενο, μου θυμισε σαν στιλ τα δημοτικα τραγουδια, τετοιου τυπου αφηγηματικη ποιηση. Πιθανον δεν σε ενδιαφερει να το αναπτυξεις, αλλα θα μου αρεσε να διαβασω μια μεγαλυτερη εκδοχη οπου περιγραφεται ουσιαστικα λιγο πολυ ολη η ιστορια. :)

είναι ένα τραγούδι που τραγουδιέται σε κάποια στιγμή της ιστορίας. το συγκεκριμένο απλώς προϊδεάζει τον ήρωα για το είδος της περιπέτειας που ακολουθεί. κατά κάποιον τρόπο.

Διγέλαδε, σ' ευχαριστώ για την παραπομπή! :)

Ιρμάντα, καλώς όρισες στο φόρουμ μας! :)

Πολύ όμορφο ποίημα όντως, μου άρεσε πολύ ο ρυθμός του, αλλά και αυτά που εξιστορεί!

• Like 1

καλώς σας βρήκα εννοείται!

έχει κι άλλα τέτοια ποιηματάκια...έπονται...

• 2 weeks later...

Θεωρώ ότι είναι τόσο καλό που θα μπορούσε να γίνει τραγούδι από σύγχρονους έντεχνους καλλιτέχνες.

Ήταν σα ν' άκουγα τραγούδι από τους Χαΐνηδες (χωρίς την κρητική διάλεκτο βέβαια).

Εξαιρετικό,

Ευχαριστώ πολύ.

• Like 1

Θεωρώ ότι είναι τόσο καλό που θα μπορούσε να γίνει τραγούδι από σύγχρονους έντεχνους καλλιτέχνες.

Ήταν σα ν' άκουγα τραγούδι από τους Χαΐνηδες (χωρίς την κρητική διάλεκτο βέβαια).

Εξαιρετικό,

Ευχαριστώ πολύ.

Ειλικρινά, εγώ ευχαριστώ!

• 7 months later...

Μου άρεσε πολύ ο ρυθμός, μου φάνηκε γνώριμος, οικείος. Της τάβλας, όπως θα έλεγε και ο καθηγητής μου των Νεοελληνικών στο γυμνάσιο. Μπορώ να με φανταστώ ανάμεσα στους θαμώνες ενός καπηλειού να το τραγουδάμε όλοι μαζί. 

Μπράβο!

• Like 1

• 1 month later...

Όμορφο ποιηματάκι! Καλός ο ρυθμός του και ρέει πολύ άνετα. Μου έφερε στο μυαλό εικόνες από παραμύθια. Βέβαια από ποίηση δεν ξέρω και πολλά, εδώ χρειάζεσαι σχόλια από τη μητέρα μου που στον ελεύθερο χρόνο της σκαρώνει στοιχάκια για ημερολογία! 

• Like 1

Όμορφο ποιηματάκι! Καλός ο ρυθμός του και ρέει πολύ άνετα. Μου έφερε στο μυαλό εικόνες από παραμύθια. Βέβαια από ποίηση δεν ξέρω και πολλά, εδώ χρειάζεσαι σχόλια από τη μητέρα μου που στον ελεύθερο χρόνο της σκαρώνει στοιχάκια για ημερολογία! 

. Είναι τραγούδι από μυθιστόρημα (φάντασυ). Όχι αυτό που βγαίνει τώρα αλλά το επόμενο στην ίδια σειρά. Δεν είναι ανάγκη να είσαι γνώστης για να το εκτιμήσεις, ακριβώς επειδή είναι τραγούδι και πρέπει να είναι ευχάριστο και παραμυθένιο :mf_sonne: :mf_sonne: :mf_sonne:

• 2 weeks later...

Μου άρεσε πολύ και πιστεύω πως θα μπορούσες να φτιάξεις μία ιστορία με αυτό πέρα από το πολύ όμορφο ποίημα! Κατά τα άλλα όσην ώρα το διάβαζα το φανταζόμουν υπό την μουσική υπόκρουση μίας άρπας!

Μην σου πώ ότι αυτό συμβαίνει στο  βιβλίο: το τραγουδά η πριγκιπέσα στο λουτρό της με τις κοπέλες να παίζουν άρπα! Στο μυαλο μου είσαι;

• Like 1

Εννοείται! Δεν έχεις ακούσει που λένε πως τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται!  :thumbsup:

• Like 1