Ιρμάντα Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Όνομα Συγγραφέα: Ειρήνη Είδος: λυρικό/ φάντασυ Αριθμός στίχων: 19 στίχοι σε πέντε στροφές Σχόλια: Θα περιλαμβάνεται σε ένα μυθιστόρημα Τίτλος: Οι Σαράντα Αγάπες οι σαράντα αγάπες.rtf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διγέλαδος Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 (edited) Χρώματα, μυρωδιές, γεύσεις, όλα τα είχε το ποίημα. Σαν τραγούδι, σαν παραμύθι κατευθείαν στην καρδιά μπήκε. Lady Nina πρέπει να διαβάσεις το ποιήμα! Edited April 14, 2014 by Διγέλαδος 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Χαριτωμενο, μου θυμισε σαν στιλ τα δημοτικα τραγουδια, τετοιου τυπου αφηγηματικη ποιηση. Πιθανον δεν σε ενδιαφερει να το αναπτυξεις, αλλα θα μου αρεσε να διαβασω μια μεγαλυτερη εκδοχη οπου περιγραφεται ουσιαστικα λιγο πολυ ολη η ιστορια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 16, 2014 Author Share Posted April 16, 2014 είναι ένα τραγούδι που τραγουδιέται σε κάποια στιγμή της ιστορίας. το συγκεκριμένο απλώς προϊδεάζει τον ήρωα για το είδος της περιπέτειας που ακολουθεί. κατά κάποιον τρόπο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Διγέλαδε, σ' ευχαριστώ για την παραπομπή! Ιρμάντα, καλώς όρισες στο φόρουμ μας! Πολύ όμορφο ποίημα όντως, μου άρεσε πολύ ο ρυθμός του, αλλά και αυτά που εξιστορεί! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 17, 2014 Author Share Posted April 17, 2014 καλώς σας βρήκα εννοείται! έχει κι άλλα τέτοια ποιηματάκια...έπονται... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evanescent Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Θεωρώ ότι είναι τόσο καλό που θα μπορούσε να γίνει τραγούδι από σύγχρονους έντεχνους καλλιτέχνες. Ήταν σα ν' άκουγα τραγούδι από τους Χαΐνηδες (χωρίς την κρητική διάλεκτο βέβαια). Εξαιρετικό, Ευχαριστώ πολύ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 25, 2014 Author Share Posted April 25, 2014 Θεωρώ ότι είναι τόσο καλό που θα μπορούσε να γίνει τραγούδι από σύγχρονους έντεχνους καλλιτέχνες. Ήταν σα ν' άκουγα τραγούδι από τους Χαΐνηδες (χωρίς την κρητική διάλεκτο βέβαια). Εξαιρετικό, Ευχαριστώ πολύ. Ειλικρινά, εγώ ευχαριστώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Μου άρεσε πολύ ο ρυθμός, μου φάνηκε γνώριμος, οικείος. Της τάβλας, όπως θα έλεγε και ο καθηγητής μου των Νεοελληνικών στο γυμνάσιο. Μπορώ να με φανταστώ ανάμεσα στους θαμώνες ενός καπηλειού να το τραγουδάμε όλοι μαζί. Μπράβο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 3, 2014 Author Share Posted December 3, 2014 Ευχαριστώ! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco_Volante Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Όμορφο ποιηματάκι! Καλός ο ρυθμός του και ρέει πολύ άνετα. Μου έφερε στο μυαλό εικόνες από παραμύθια. Βέβαια από ποίηση δεν ξέρω και πολλά, εδώ χρειάζεσαι σχόλια από τη μητέρα μου που στον ελεύθερο χρόνο της σκαρώνει στοιχάκια για ημερολογία! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Όμορφο ποιηματάκι! Καλός ο ρυθμός του και ρέει πολύ άνετα. Μου έφερε στο μυαλό εικόνες από παραμύθια. Βέβαια από ποίηση δεν ξέρω και πολλά, εδώ χρειάζεσαι σχόλια από τη μητέρα μου που στον ελεύθερο χρόνο της σκαρώνει στοιχάκια για ημερολογία! . Είναι τραγούδι από μυθιστόρημα (φάντασυ). Όχι αυτό που βγαίνει τώρα αλλά το επόμενο στην ίδια σειρά. Δεν είναι ανάγκη να είσαι γνώστης για να το εκτιμήσεις, ακριβώς επειδή είναι τραγούδι και πρέπει να είναι ευχάριστο και παραμυθένιο :mf_sonne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Μου άρεσε πολύ και πιστεύω πως θα μπορούσες να φτιάξεις μία ιστορία με αυτό πέρα από το πολύ όμορφο ποίημα! Κατά τα άλλα όσην ώρα το διάβαζα το φανταζόμουν υπό την μουσική υπόκρουση μίας άρπας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Μην σου πώ ότι αυτό συμβαίνει στο βιβλίο: το τραγουδά η πριγκιπέσα στο λουτρό της με τις κοπέλες να παίζουν άρπα! Στο μυαλο μου είσαι; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Εννοείται! Δεν έχεις ακούσει που λένε πως τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts