Adicto Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 (edited) Ladies & Gents... η εικόνα για τον διαγωνισμό (ελπίζω αρκετά open και inspiring): Όριο λέξεων:1000 - μέχρι όσες θέλετε (μην το τσακίσετε όμως,ε; Νομίζω γύρω στις 4.500 είναι οκ για να μπορεί και ο λαός να διαβάσει και να ψηφίσει)Είδη: ΦανταστικόΧρόνος συγγραφής: Από σήμερις μέχρι Δευτέρα 26/5. Χρόνος ψηφοφορίας: Από Πέμπτη 28/5 μέχρι Τετάρτη 4/6, ώρα 24:00 Συμμετοχές: Το Πένθος Ταιριάζει στην Ελένη (Morfeas) Για ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα (Nienor) Οι σκιές στους τοίχους (DinMacXanthi) Για να σας δω... Edited May 29, 2014 by Myyst 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 (edited) Δεν περίμενα ότι η εικόνα θα ήταν γρίφος για τα μυωπικά μου μάτια... Εντυπωσιάστηκα, γιατί ήμουν της λογικής "εντάξει, κάτι θα μου έρθει όταν το δω". Αμ, δε... Πολύ ωραία εικόνα, πάντως! Και καλύτερη απ' ό,τι περίμενα! Δύσκολη, άρα άλλο ένα "συν". Άντε καλή μας έμπνευση! Δεν είναι απαραίτητο να γίνει τρόμος,εε; Το λέει βέβαια "φανταστικό", αλλά για βεβαιότητα. Υ.Γ.1: Νομίζω ότι είναι ο 11ος Διαγωνισμός, κι όχι ο 10ος (δεν είμαι προληπτικός αλλά έχω μια αδυναία στον αριθμό ) Υ.Γ.2: Το Morpheas (αντί για Morfeas) στον τίτλο του topic είναι μήπως έμμεση διόρθωση του ονόματός μου; Γιατί αν είναι, θα το σκεφτώ σοβαρά, καθότι πιο "ελληνοπρεπές". edit: Και τώρα που την παρατηρώ μου θυμίζει μια ιστορία που έγραψα προχθές για να εκτονώσω τη δημιουργική έξαψη και μια άλλη λίγο παλιότερη (η οποία θα ταίριαζε εξαιρετικά)... Αλλά θα το παλέψω για κάτι καινούριο και διαφορετικό. Edited May 18, 2014 by Morfeas 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Πωωω, σαλάτα τα έκανα, ε; Ας τα διορθώσει κάποιος καλός μοντεράτορας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mman Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Ωραίο τρίο και καλή σέντρα. Διαβάζω. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Ω! Τι ωραίο που είναι τούτο Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Κάτι μου ήρθε κι εμένα, για να δούμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myyst Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Είναι ο 11ος διαγωνισμός. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Εμένα η εικόνα μού θυμίζει το εξώφυλλο αυτού του βιβλίου http://www.biblionet.gr/book/68302/Benni,_Stefano/%CE%A0%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 όπου γίνεται της κακομοίρας, χιούμορ πολύ μαύρο αλλά τρόμου δεν είναι. Καλή επιτυχία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Κι εμένα μου ήρθε μια ιδέα, και μάλιστα πριν λίγο ξεκίνησα και να τη γράφω, για να μη μου φύγει. Παίζει να βγει και μεγάλη σαχλαμάρα, οπότε δε μιλάω ακόμα. Έχω και μια άλλη επιστημονικής φαντασίας για καβάτζα, αλλά το σκοπό της μια φορά τον έκανε η εικόνα (βλ. έμπνευση)- ή και δύο φορές! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Αυτή η εικόνα είναι πολύ ανοιχτή, πραγματικά. Και πολύ ωραία. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Είμαστε περίπου στα μισά, πώς πηγαίνουμε; Προχωράνε οι ιστορίες, κυλάνε οι λέξεις;Θα είμαστε εντός ορίων ή θα πάρει παράταση το match; (Και άλλες τέτοιες πιασάρικες ρητορικές ερωτήσεις...) Κι έτσι για την ίντριγκα: Πότε θα αρχίσουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα, οι διαφημίσεις, οι αιματηρές συγκρούσεις, τα teasers, τα trailers, η προώθηση των ιστοριών με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Εγώ βρίσκομαι γύρω στις 1500 λέξεις, έχω την ιδέα του πού και πώς θα πάει η ιστορία στο κεφάλι μου, απλά δεν μπορώ ακόμη να υπολογίσω πόσο θα φτάσει σε μέγεθος τελικά... Θα δούμε μέχρι την Κυριακή ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Γύρω στις 800 μέχρι στιγμής, έχω πολύ ακόμα αλλά μάλλον δε θα είναι και πολύ μεγάλο, αλλά το έχω συμπαθήσει ήδη. Το κακό είναι πως είναι από εκείνα τα κείμενα που κανονικά θέλουνε έρευνα και δεν προλαβαίνω να την κάνω καλά. Γουέλ, θα δούμε πόσο καλά μπορώ να τη μπλοφάρω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Ωραία, χαίρομαι που προχωράτε, αν και χρόνος υπάρχει μέχρι την Κυριακή. Εγώ το έχω ολοκληρώσει, αλλά σίγουρα επιδέχεται βελτιώσεων, προσθαφαιρέσεων και κάθε λογής διορθώσεων, ελπίζω μες στο Σαββατοκύριακο να το ρετουσάρω όσο χρειάζεται. Γύρω στις 800 μέχρι στιγμής, έχω πολύ ακόμα αλλά μάλλον δε θα είναι και πολύ μεγάλο, αλλά το έχω συμπαθήσει ήδη. Αφού το έχεις συμπαθήσει, είσαι σε καλό δρόμο νομίζω Εγώ έχω φτάσει σχεδόν τις 3500, οπότε θα είναι εντός ορίων. Θέματα συμπάθειας ομολογώ υπάρχουν ώρες ώρες. Μέχρι στιγμής άτιτλο. Και για να αρχίσει το προμοτάρισμα, σας παρουσιάζω το 1ο teaser (ένεκα έλλειψης τίτλου) Teaser το Ποιητικόν (και ολίγον τι παραπλανητικόν) Χαζεύεις το είδωλο Σαν ξένο Καθώς αποδιώχνεις τις τρίχες του πένθους Με κοφτερή τη λεπίδα στο χέρι Και το καυτό το νερό στον αέρα Να αλλάζει ο ξένος Το φρέσκο του πρόσωπο Και είσαι νέος Χωρίς τις τρίχες του πένθους Χωρίς στον καθρέφτη σου ξένους 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Μήπως, λέω εγώ τώρα, μήπως θα μπορούσαμε να το πάμε για Τρίτη μεσάνυχτα; Ε; ε; φανταστικοί μου συμπαίχτες και φανταστικέ διοργανωτή; ε; (Αυτά τα σκ ρε παιδί μου, δώρο άδωρο αποδεικνύονται πάντα ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Τριτη μεσανυχτα, ε; Σε βρίσκω αισιόδοξη! Μπορει ν'αργήσω κι εγώ λιγάκι αλλά το δουλεύω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted May 24, 2014 Author Share Posted May 24, 2014 Τρίτη μεσάνυχτα λοιπόν! Για έξτρα παράταση, σκεφτείτε καλά τι θα προσφέρετε ως αντάλλαγμα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Μιλάμε για τις ψυχές μας ή απλά για καραμελίτσες? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Νομίζω έχω να βάλω teaser κάπου τρια χρόνια ;) Είμαι κάπου βόρεια των 3000 λέξεων και νομίζω θέλει άλλο τόσο... Αλήθεια, κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ, πάντως 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 Πως πάμε;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Εγώ είμαι τυπικά έτοιμος. Έφτασα στις 3728 λέξεις (με τίτλο). Αν δεν υπάρξει άλλη παράταση πάμε για αύριο,ε; Κωνσταντίνε και Κιάρα, προφταίνετε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 (edited) Είμαι στο τελευταίο κομμάτι του κειμένου αλλά λόγω -μεταξύ άλλων- εντατικών μαθημάτων, έχω ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μου. Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστώ και την ημέρα της Τετάρτης -το αργότερο-. Edited May 26, 2014 by DinMacXanthi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 Καλά είμαι κι εγώ, προλαβαίνω και για αύριο αλλά πάντα μπορώ να χρησιμοποιήσω τον έξτρα χρόνο φυσικά. Κανένα θέμα και για Τετάρτη από μένα το λοιπόν, αγαπητοί μου κύριοι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Οπότε, φανταστικέ μας (γλιψ γλιψ) διοργανωτή, θα πάρουμε μια τελευταία οριστική και αμετάκλητη παράταση μέχρι αύριο (Τετάρτη 28/5) τα μεσάνυχτα; Τρίτη μεσάνυχτα λοιπόν! Για έξτρα παράταση, σκεφτείτε καλά τι θα προσφέρετε ως αντάλλαγμα! Μιλάμε για τις ψυχές μας ή απλά για καραμελίτσες? Τώρα για ανταλλάγματα, πέρα από καραμελίτσες, δεν μπορώ κι εγώ να σκεφτώ κάποια εναλλακτική. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adicto Posted May 27, 2014 Author Share Posted May 27, 2014 Νιώθω μεγαλόψυχος σήμερα...Τετάρτη it is... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by DinMacXanthi,
Νικήτρια ιστορία στο Εικόνα κι επί τόπου #11
Recommended by Φάντασμα
0 reactions
Go to this post