MadnJim Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Όνομα Συγγραφέα: MADnJIMΕίδος ποιήματος: σατυρικόΑριθμός Στίχων: 28Σχόλια: Όταν κάποτε προσπάθησα να κάνω δίαιτα.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ΩΔΗ ΣΤΟ .. ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.. Έχω λέμε μια πείνα που δε βλέπω μπροστά μουτο μόνο που σκέφτομαι είναι φαίγουργουρίζει τόσο πολύ η κοιλιά μουπου γυρνάνε κεφάλια οι περαστικοί. Φαντάζομαι δίσκους γεμάτους μεζέδεςλαχταριστές λιχουδιές και πιάτα γκουρμέέμπειροι σεφ να γεμίζουν μπουφέδεςπου όσο κι αν φάω δεν θ' αδειάσουν ποτέ. Λαδερά φασολάκια με πατάτες μικρέςκαι κοτόπουλα σούβλας στη σειρά τραγανάκαναπεδάκια και πίτες, τι ομορφιέςκοκκινιστό μοσχαράκι με μακαροτσίνια κοφτά. Ονειρεύομαι γύρο με τζατζίκι σε πίτακαλοψημένα σουβλάκια και σαλάτες ντομάτεςλίγη φέτα Δωδώνης ή και σούσι με φύκιακι απαραιτήτως τηγανιτές πατάτες. Ας είναι και σούπες δε με νοιάζει καθόλουγιουβαρλάκια σπανακόρυζο ή κοτόσουπα γρίπηςας είν' και λαρδί από φώκιες του Πόλουή βραδυνό στρατοπέδου από άσκηση Τρίτης. Παϊδάκια στη σχάρα και μπιφτέκια ψητάή φασόλια φακές και ρεβύθια βρασμέναδε με νοιάζει δεκάρα αρκεί να φάω καλάαυτό μόνο μετράει τώρα για μένα. Έχω μια πείνα που δε βλέπω μπροστά μουδεν είναι και Πάσχα να πω μαγειρίτσαγουργουρίζει λέμε δυνατά η κοιλιά μουπου είν' το τηλέφωνο να πάρω για πίτσα..- ΒY MADnJIM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wonderergr Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Το να κάνει κανείς δίαιτα, είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Προσωπικά έχω ξεκινήσει τουλάχιστον 5 φορές! Πολύ ωραίο το ποίημα σου για το είδος του . Αυτά. Πάω να φάω τώρα... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Αστα ολο διαιτα προσπαθω να κανω ... καταλαβαινεις το δραμα μου! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted June 3, 2014 Author Share Posted June 3, 2014 Χεχεχε, ο νηστικός λέει καρβέλια ονειρεύεται!.. Περιττό να πω πως η δίαιτα πήγε στα σκουπίδια. Τσακωθήκαμε μάλιστα τόσο άσχημα που πια δεν μιλιόμαστε, και έκτοτε χωρίς καμία τύψη γυμνάζω καθημερινά και εντατικά άνω κάτω γναθιαίους και κοιλιακό. Εξάλλου, όπως είπε ένας φίλος μου, αν ο Θεός μας ήθελε ασκητές θα είχε γεμίσει τον τόπο ακρίδες και μελίσσια.. Πέρα από την πλάκα, χαίρομαι που διασκεδάσατε, σας ευχαριστώ πολύ.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugenia Rose Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Χαχα γαμάτο! Μου θύμισε την "Ωδή στις παρθένες" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Χα χα! Αυτό το ποίημα πρέπει να το διαβάζει μόνο μετά από το φαγητό κανείς 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceanborn Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Όταν η πείνα γίνεται ωδή! Νοστιμότατο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Πώ πω τι μου θύμισες τώρα....Και προσπαθώ να τα ξεχάσω όλα αυτά... Λιχουδιά πάντως το ποίημα! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
notis58 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Πάντως από πρωτοτυπία παίρνει άριστα! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted October 23, 2015 Share Posted October 23, 2015 Μετά το Ωδή στο... σε βρίσκω μια χαρά και με το... βασικό ένστικτο χαχα. Φέρτε το τηλέφωνο μωρέ να πάρει μια πίτσα. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted October 23, 2015 Author Share Posted October 23, 2015 Αναμνηστική φωτό λίγα λεπτά μετά που έγραψα αυτό το ποίημα: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted October 24, 2015 Share Posted October 24, 2015 Αυτό και αν είναι βασικό ένστικτο, εκεί δε με τα κοτόπουλα με κέρδισες μπορώ να σου πω! Άντε και καλή μας όρεξη! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts