Guest silversoldier Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 (edited) Πειτε μου τη γνώμη σας για την πρώτη μου δουλειά! Είναι μια ιδέα που μου ήρθε θέλοντας να αναπαραστήσω την αθάνατη φωτιά που κατα τον τολκιν ήταν η πηγή της ζωής του κόσμου. Edited April 13, 2005 by silversoldier Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Ωραίο, αν και τα μοβ σημεία στο γύρω-γύρω δε νομίζω ότι χρειάζονταν κιόλας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Εμένα μου άρεσαν και τα μοβ... μπλάβο silversoldier! Ασχετο... με το εργαστήρι ποίησης τι θα κάνεις βρε? Σε περιμένουμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esteldor Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Ξερεις τι πιστευω (εκτος του οτι ειναι ομορφο)? Δε νομιζω οτι θα επρεπε να χρησιμοποιησεις καθολου μαυρο γιατι δεν ταιριαζει στον Ερου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Το γαλάζιο ταιριάζει καλύτερα του μωβ. Αν θέλουμε να δείξουμε πως η φωτιά είναι υψηλής θερμοκρασίας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Ευχαριστώ για την κριτική παιδιά, θα δω πως μπορώ να αξιοποιήσω τις απόψεις σας. Όσο για το εργαστήρι ποιησης, να είσαι σίγουρος φίλε μου ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν έχω ξεικινήσει ακόμα τις ασκήσεις. Αλλά είμαι σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, και αυτό δεν με βοηθάει να κατευθύνω τις αισθήσεις μου για να γράψω. Ξέρεις...χρειάζεται και λίγο backround για να γράψεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Ε όχι και φίλε μου!!! Κοριτσάκι είμαι! Μα γιατί με περνάνε ολοι για αγοράκι;;;; Το avatar μου κανείς δεν το προσέχει;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Ωχ!!! Την έκανα εεε... Το κοριτσάκι που λές όμως παίζεται σε τέτοια forum, πόσο; Και για να έχεις και ένα μέτρο σύγκρισης έτσι ώστε να καταλάβεις τι εννοώ, εγώ είμαι 19, όχι πολύ μπέμπης (περπατάω), αλλά όχι και παππούς . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Παιδιά έκανα μερικές """αλλαγές""" στην εικόνα, δείτε την! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Η πρώτη μού άρεσε καλύτερα. Μου έδινε την εντύπωση πραγματικής φωτιάς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest silversoldier Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Για να σου πω την αλήθεια, και μένα αλλά δοκίμασα κάτι καινούργιο και μάλλον δεν έπιασε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts