Mesmer 2,593 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 (edited) Τι θα λέγατε να φορέσουμε τα αθλητικά μας και να τρέξουμε όλοι μαζί για μιάμιση ωρίτσα; Ναι, εντάξει, ξέρω ότι είναι καλοκαίρι και χαλαρώνουμε, αλλά το δικό μας τρέξιμο μπορούμε να το κάνουμε από την άνεση του σπιτιού μας, με το αιρ-κοντίσιον ή τον ανεμιστήρα ανοιχτό και μ' ένα φραπέ στο χέρι. Για να μην τα πολυλογούμε, ο 11ος Flash Fiction Live! έχει ανοίξει πύλες, καταπακτές και σκουληκότρυπες, και σας περιμένει όλους για ένα συγγραφικό αγώνα κόντρα στο χρόνο. Έχουμε αποδείξει πολλές φορές πόσο καλά μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ας θυμηθούμε τους κανονισμούς: -Γράφουμε ιστορίες φαντασίας, ΕΦ και τρόμου στα ελληνικά. -Κατώτατο όριο οι 400 λέξεις, ανώτατο όριο το άπειρο. -Διάρκεια συγγραφής: μιάμιση ώρα. Παρατάσεις και τέτοια, δεν έχει. -Οι ιστορίες ανεβαίνουν σ' αυτό το τόπικ. -Η ψηφοφορία θα γίνει με poll μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Οι ψήφοι και η διάρκεια ψηφοφορίας θα καθοριστούν ανάλογα με το πλήθος των ιστοριών. Ημερομηνία και ώρα του διαγωνισμού (όπως όλα δείχνουν): Πέμπτη 10/7, στις 10.30. Είστε μέσα, λοιπόν; Θέμα διαγωνισμού: αμνησία Τα διηγήματα του διαγωνισμού, με σειρά συμμετοχής: Ο Θαμπός Καθρέφτης - Lady Nina Ειδικός σε Θέματα Μνήμης - Morfeas Κάτι σαν... αποκάλυψη - Eugenia Rose Άτιτλο - Nirgal Διαλείψεις - Natasha Δίπτυχο από πλαστικό - Elgalla Edited July 10, 2014 by Mesmer 2 Quote Link to post Share on other sites
Naroualis 4,516 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 χεχε 1 Quote Link to post Share on other sites
DinMacXanthi 1,137 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Να σημειωθεί οτι Τετάρτη 9/7 εκείνη την ώρα θα είναι ο ημιτελικός του μουντιάλ, ίσως Πέμπτη θα ήταν προτιμότερο για τους ποδοσφφαιρόφιλους 1 Quote Link to post Share on other sites
Mesmer 2,593 Posted July 5, 2014 Author Share Posted July 5, 2014 Να σημειωθεί οτι Τετάρτη 9/7 εκείνη την ώρα θα είναι ο ημιτελικός του μουντιάλ, ίσως Πέμπτη θα ήταν προτιμότερο για τους ποδοσφφαιρόφιλους Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό, αλλά αφού ανέβασα το τόπικ. Οπότε, μάλλον κλίνουμε προς την Πέμπτη. Δηλώστε συμμετοχές. 1 Quote Link to post Share on other sites
Natasha 1,091 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Μια χαρά! Ανυπομονώ να έρθει η Πέμπτη να γράψουμε 1 Quote Link to post Share on other sites
Morfeas 2,867 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αν και φαίνεται αρκετά ζόρικο (προλαβαίνει κανείς: α)να σκεφτεί μια ιστορία, όπου α') η ιστορία πρέπει να είναι και μικρή για να προλάβει να ολοκληρωθεί και β) να τη γράψει, μέσα σε μιάμιση ώρα; ). Εγώ ενδιαφέρομαι, αν και δεν υπόσχομαι ότι θα καταφέρω να γράψω κάτι. Πάντως επειδή φαίνεται ιδιαίτερο και πρωτότυπο παιχνίδι, υπόσχομαι ότι, αν είμαι σπίτι, τουλάχιστον θα το προσπαθήσω 1 Quote Link to post Share on other sites
Myyst 841 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Επίτηδες το κάνετε, ε; Κανονίζετε τη μόνη ημέρα της επόμενης εβδομάδας που μπορώ; Έστω λοιπόν! Θα παίξω και 'γώ. 2 Quote Link to post Share on other sites
Mesmer 2,593 Posted July 5, 2014 Author Share Posted July 5, 2014 (προλαβαίνει κανείς: α)να σκεφτεί μια ιστορία, όπου α') η ιστορία πρέπει να είναι και μικρή για να προλάβει να ολοκληρωθεί και β) να τη γράψει, μέσα σε μιάμιση ώρα; ). Συνήθως ξεκινάμε να γράφουμε χωρίς να ξέρουμε πού ακριβώς θα καταλήξει η ιστορία μας, και ελπίζουμε να μας έρθει η ιδέα λίγο πριν λήξει η διορία. Αν κοιτάξεις τους προηγούμενους διαγωνισμούς θα δεις ότι φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα. Το θέμα που σας έχω ετοιμάσει ταιριάζει λιγάκι στον τρόπο που γράφουμε στα FFL και είναι εξίσου κατάλληλο για όλα τα είδη. Πιστεύω ότι θα βγουν πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες. 2 Quote Link to post Share on other sites
Lady Nina 952 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 ΜΕΣΑ!!!! 1 Quote Link to post Share on other sites
Nirgal 385 Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Θα κάνω μια προσπάθεια να είμαι παρόν. Δεν υπόσχομαι τίποτα. Όπως πάντα, οι flash ιστορίες είναι θέμα έμπνευσης της στιγμής. Εδώ, κατά Αγγλία μεριά, είμαστε δυο ώρες πίσω, οπότε Πέμπτη, 09:30 ή 10:00 σημαίνει, 07:30 ή 08:00. Προσωπικά με βολεύει μιας και είμαι σπίτι συνήθως κατά τις έξι (τοπική ώρα). Θα προσπαθήσω να γράψω, αλλά ακόμα κι αν δεν τα καταφέρω θα διαβάσω τις ιστορίες. 1 Quote Link to post Share on other sites
Διγέλαδος 874 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Εγώ προλαβαίνω από τις 10:20 το βράδυ και μετά Quote Link to post Share on other sites
Mesmer 2,593 Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 Το ξαναβλέπουμε, αν είναι, εκείνες τις μέρες, αν μας βολεύει όλους να το πάμε μισή ώρα πιο μετά. Quote Link to post Share on other sites
Nirgal 385 Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Εμένα όπως καταλαβαίνετε δεν με απασχολεί να πάμε πιο αργά. Μιλάμε για Πέμπτη; Quote Link to post Share on other sites
Mesmer 2,593 Posted July 6, 2014 Author Share Posted July 6, 2014 Ναι, εφόσον δεν έχει ακουστεί καμιά άλλη άποψη, πάμε για Πέμπτη. Quote Link to post Share on other sites
Cosmo 31 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Yes! Πέμπτη στις 10:00 - 10:30 αν είναι μπορώ και εγώ. Αν έχω και έμπνευση όλα θα πάνε καλά.... 2 Quote Link to post Share on other sites
Turambar 59 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Α, πολύ ωραία, έψαχνα μια καλή αφορμή για να γράψω κάτι! Η Πέμπτη βολεύει τέλεια btw 2 Quote Link to post Share on other sites
astral 2 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Θα συμμετέχω κι εγώ αν υπάρχει χώρος... 2 Quote Link to post Share on other sites
xrusaki 60 Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Δεν εχω ξανασυμμετασχει σε διαγωνισμο , αν δεν προκυψει κατι , θα προσπαθησω.. 1 Quote Link to post Share on other sites
Cosmo 31 Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Εγώ θα πρέπει να φύγω από το σπίτι στις 11:00. Αλλά δεν πειράζει. Όσο προλάβω... Quote Link to post Share on other sites
Mesmer 2,593 Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 Και για να είμαστε όλοι σίγουροι, ας ανανεώσουμε άλλη μια φορά το ραντεβού μας για αύριο, Πέμπτη 10/7 στις 22.30. 3 Quote Link to post Share on other sites
elgalla 6,506 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Το ψήνω κι εγώ αν και δεν ξέρω αν θα είμαι στο ξενοδοχειο εγκαιρα. Με θετε παντως? 1 Quote Link to post Share on other sites
Naroualis 4,516 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Άκου κάτι κουβέντες κειπέρα. Αν τη θέμε. Άκου, δηλαδή. 2 Quote Link to post Share on other sites
Cassandra Gotha 5,147 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Ναι, και συγνώμη που δεν απάντησα πιο πριν, αλλά όταν με ρωτάνε τα αυτονόητα κολλάω. 1 Quote Link to post Share on other sites
Mesmer 2,593 Posted July 10, 2014 Author Share Posted July 10, 2014 Λαδώστε πληκτρολόγια και ξεκινήστε διατάσεις δαχτύλων. Σε μισή ωρίτσα έρχεται... το θέμα. 2 Quote Link to post Share on other sites
Airbourne 399 Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Καλή έμπνευση σε όλους τους συμμετέχοντες αυτή τη φορά δεν μπορώ να παίξω...(είμαι αρκετά κουρασμένος) θέλω μια μπύρα ή δύο και να απολαύσω τις ωραίες ιστορίες σας... 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts