Dimzar Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 (edited) Μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Thomas Jane (Punisher, Hung) θα παίξει τον ρόλο του Detective Miller στην μεταφορά του The Expanse το SyFy. Τέλεια επιλογή για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Μένει να δούμε ποιον θα επιλέξουν για τον Jim Holden. We're excited for Syfy's "Game of Thrones in space" series The Expanse, based James S. A. Corey's series of books (which begin with Leviathan Wakes). And now the show has cast one of its leading men, Hung, The Mist, and The Punisher actor Thomas Jane. THR reports that Jane will be playing Joe Miller, a native of the asteroid belt. In Leviathan Wakes' 23rd century, Miller serves as a detective aboard Ceres station when he is tasked with finding a missing young woman. His increasingly obsessive quest to find her will bring him in contact with a rogue ice mining ship and a deadly conspiracy with grave consequences for the future of humanity. THR describes Miller as. "Ragged, in search of something even he can't identify, Miller remains a dedicated cop with great instincts who discovers a newfound sense of purpose when he's put in charge of the investigation into a missing heiress." Now that we have our Miller, we'll have to wait and see who gets cast as Jim Holden and his crew. Είμαι στο τέλος του Cibola Run και μπορώ να πω, πως αν κάνουν καλή δουλεία θα έχουμε το διάδοχο του Star Trek και BSG για την μικρή οθόνη. Ένα τεράστιο πλεονέχτημα που έχει η σειρά, είναι πως τα βιβλία είναι γραμμένα με τηλεοπτικό τρόπο. (POVs, cliffhanger chapter endings). Edited December 7, 2017 by Dreamer Προστέθηκαν τα έτη που κυκλοφόρησε η σειρά στον τίτλο του topic καθώς και το τρέιλερ της σειράς 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Είδα το πρώτο επεισόδιο στη σελίδα του Εxpanse στο facebook (άρα νόμιμα υποθέτω). Πολύ καλό, εξαιρετικό θα έλεγα για παραγωγή του καναλιού. Βέβαια γίνεται ένας χαμός, θα πρέπει να διαβάσω τα βιβλία σε κάποια φάση αλλά έχει ψωμί ακόμη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Πάλι καλά που το ανέφερες γιατί παραλίγο να την ξεχάσω με τόσες σειράρες που ξεκίνησαν τώρα. Φαίνεται πολλά υποσχόμενη πάντως από το trailer που είδα. Το "Game of Thrones in space" το αφήνω ασχολίαστο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Πάντως με βάση ποιοι είναι οι συγγραφείς του Expanse υπάρχει σχέση με το Game of Thrones. Είναι συνεργάτες του Μάρτιν άλλωστε και νομίζω 1 από αυτούς είναι θα τελειώσει τα βιβλία του Μάρτιν αν ο μη γένοιτο μας αφήσει πρόωρα ο Γιωργάκης . Δηλαδή άνετα βάζει τέτοιο blurb και ο ίδιος ο Μάρτιν. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 (edited) Πάντως με βάση ποιοι είναι οι συγγραφείς του Expanse υπάρχει σχέση με το Game of Thrones. Είναι συνεργάτες του Μάρτιν άλλωστε και νομίζω 1 από αυτούς είναι θα τελειώσει τα βιβλία του Μάρτιν αν ο μη γένοιτο μας αφήσει πρόωρα ο Γιωργάκης . Δηλαδή άνετα βάζει τέτοιο blurb και ο ίδιος ο Μάρτιν. Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει καθόλου ότι ο Corey ήταν... χμ, δύο άτομα. Τον Abraham τον ψιλοξέρω από τα κόμικ του GoT που έχει βάλει το χεράκι του και ναι, θα ήταν καλός αντικαταστάτης αν ο μη γένοιτο που λες. Anyway για να επιστρέψω στο θέμα, βλέπω ο Thomas Jane έχει πάρει καλό ρόλο και ελπίζω να μην απογοητεύσει. Edited November 23, 2015 by Blacksword Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimzar Posted December 23, 2015 Author Share Posted December 23, 2015 Το τέταρτο επεισόδιο ήταν η καλύτερη sci-fi ώρα από το pilot του Battlestar Galactica. Απλά εκπληκτικό. https://www.youtube.com/watch?v=kE55Z_Kya5M 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Το τέταρτο επεισόδιο ήταν η καλύτερη sci-fi ώρα από το pilot του Battlestar Galactica. Απλά εκπληκτικό. Όντως τρομερό επεισόδιο, συν ότι φαίνεται να είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγάλει το Syfy μέχρι σήμερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Χαλαρά ότι καλύτερο έχει βγει σε σειρά τη νέα season στην κατηγορία του (ντάξει, μου φαίνεται άδικο να ρίξω ή αυτό ή το Ash). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Donkey balls! Τέλος και αυτή η σειρά. Πολύ δυνατό το φινάλε αλλά και η σειρά γενικώς με μπόλικη δράση, μυστήριο αλλά και δολοπλοκίες. Ανυπομονώ για την συνέχεια! 9.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Είδα όλη τη σεζόν, πολύ καλή. Λίγο μπερδεψούρα βέβαια. Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία, έχω ακούσει ότι έβαλαν μέσα χαρακτήρες(της Γης νομίζω) από επόμενα βιβλία για να δείχνουν και τις άλλες οπτικές γωνίες παράλληλα. Πολύ καλή ιστορία φυσικά, καλές ερμηνείες, καλά εφφέ. Άντε τώρα να περιμένουμε τη συνέχεια. Ευτυχώς πήγε καλά. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Τώρα έπιασα να τη συνεχίσω και είδα το 7ο επεισόδιο. Ο ηθοποιός που παίζει το spy είναι ο Elias Toufexis, a.k.a. Adam Jensen από το νέο Deus Ex! Και αναρωτιόμουν όλο το επεισόδιο τι μου θυμίζει η φωνή του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Έκανα ημιμαραθώνιο τελικά και τα είδα όλα όσα μου έμεναν χτες το βράδυ. Δεν έχω λόγια. Έπος. Ειδικά η τελευταία σκηνή... Καλά την είχα κόψει τη δουλειά και είχα creepιάσει άπειρα όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα από το πρώτο επεισόδιο που είδαμε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Ελπίζω όσο τίποτα άλλο να έχει δεύτερη season. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Ελπίζω όσο τίποτα άλλο να έχει δεύτερη season. Έχει ανανεωθεί κάπου πριν από το τρίτο επεισόδιο με σχέδιο για 13 επεισόδια αυτή τη φορά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Ελπίζω όσο τίποτα άλλο να έχει δεύτερη season. Έχει ανανεωθεί κάπου πριν από το τρίτο επεισόδιο με σχέδιο για 13 επεισόδια αυτή τη φορά. Ja, broders. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Τώρα έπιασα να τη συνεχίσω και είδα το 7ο επεισόδιο. Ο ηθοποιός που παίζει το spy είναι ο Elias Toufexis, a.k.a. Adam Jensen από το νέο Deus Ex! Και αναρωτιόμουν όλο το επεισόδιο τι μου θυμίζει η φωνή του. He never asked for this. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Πάντως για το τι είναι ακριβώς αυτός δεν δώσανε και πολλές εξηγήσεις (με την τεχνολογία στο μάτι του και τα λοιπά δηλαδή) που με βάζει σε σκέψεις ότι μπορεί και να την γλυτώσει στην τελική ή να βγει κάτι πιο ανώτερο (why not?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaqen H'Gar Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Εξαιρετική σειρά. Πολύ καλή παραγωγη και πραγματικά challenging. Αμα την δεις ελαφρά θα χαθείς. Ενταξει ειναι και από καλά βιβλία, αλλα τουλάχιστον έγινε με μεράκι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία -η σειρά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ. Πλοκή, χαρακτήρες, ερμηνεία. Μου αρέσει που η δράση περιορίζεται στο δικό μας ηλιακό σύστημα, μου αρέσει που η ένταση χτίζεται σχεδόν γύρω από τον θεατή, βυθίζοντας τον σε ένα σκοτεινό, ασφυκτικά ρεαλιστικό σύμπαν, που σε κάνεις να συμπονάς τους ήρωες και να συμπάσχεις. Βασικά το expanse με έπεισε ότι μιλάει για σοβαρά πράγματα, για αληθινούς ανθρώπους και για αληθινούς κινδύνους. Αγαπημένη ατάκα: Parents must be proud που λέει ο Μίλερ όταν του την πέφτουν τα τσιράκια του Dawes. Συστήνω ανεπιφύλακτα τη σειρά. Απόψε βλέπουμε τα δύο τελευταία :mf_sonne: και χαίρομαι πολύ που ανανεώθηκε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasiospa Posted February 16, 2017 Share Posted February 16, 2017 Μεχρις στιγμης η δευτερη σαιζον ειναι πολυ καλη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Τέλος και η δεύτερη σεζόν που μας έφερε και πάλι σε ένα τρομερό κόσμο δείχνοντάς μας πόσο μεγάλος είναι αλλά και τι κρύβει. Στην αναμονή πάλι λοιπόν για την επόμενη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Γελάστε όοοοοσο θέλετε. Δάκρυσα στο Home. Ναι ρε! Απλώς άπαιχτη σειρά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 (edited) Wow! Αυτό κι αν είναι απρόβλεπτο. Η πιο κορυφαία σειρά επιστημονικής φαντασίας των τελευταίων χρόνων πήρε "τέλος" από το Syfy! http://www.syfy.com/syfywire/the-expanse-season-3-will-be-the-last-on-syfy-series-could-be-shopped-around Edited May 11, 2018 by Blacksword Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksword Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Και η σωτηρία έρχεται από την Amazon!!! http://deadline.com/2018/05/the-expanse-amazon-picks-up-space-drama-series-season-4-syfy-cancellation-1202398511/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Η τρίτη σεζόν εξακολουθεί να μου φαίνεται εξαιρετική. Αν βάλεις στην άκρη το πραγματικά πολύ κλαμένο ύφος του Steven Strait aka James Holden. (Λίγο λιγότερο μελό βρε άνθρωπε. Είπαμε Δον Κιχώτης του διαστήματος, αλλά μην έχεις διαρκώς ένα ύφος λες και σουβλίσανε τη Δουλτσινέα σου με το ίδιο σου το δόρυ. Ή λες και στην άρπαξε ο Σάντσο Πάντσα.) Στην αναμονή του τι υπάρχει πέρα από κείνο το δακτύλιο...(sasake μια άλλη πραγματικότητα; από την οποία ποιος ξέρει τί θα μας έρθει;) Λάτρεψα την παράνοια του Χόλντεν με τα οράματα του Μίλλερ. Ναι. Είχε πολύ νουάρ η σκηνή. Όπως πρέπει να είναι. Γενικώς το Expanse, η σοβαρότητα της ιστορίας, οι χαρακτήρες, η πλοκή που εκτίνεται σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα και κυρίως οι πολλές παράμετροι που εξετάζονται για το κάθε ζήτημα που θίγεται - με κάνουν να νιώθω πως η σειρά έχει φτιαχτεί για να μας δείξει πώς γίνεται. Έτσι απλά. Χαίρομαι που συνεχίζεται τελικά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Η 4η σεζόν κάνει πρεμιέρα 13 Δεκεμβρίου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts