DimitrisX Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Και καλά έκανες. Προσφάτως απέκτησα τα εικονογραφημένα και όταν κάτσω να τα..."σιδερώσω" θα ξανακολλήσω με τη σειρά. Κρίμα για το Crusade, διότι θα μπορούσε να είναι απίστευτη σειρά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugh Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 μετα τα Star Trek, θεωρω το Βabylon 5 την πιο αγαπημενη μου σειρα ΕΦ αξεχαστοι χαρακτηρες (γεια σου ρε G'Kar-Ανδρεα Κατσουλα), πολυ καλα επεισοδια, ιδιαιτερως ενδιαφερουσα κυρια πλοκη και ικανοποιητικοτατα - για την εποχη τους- εφε τι μου θυμησατε παλιοπαιδα το Crusade το εχω αλλα δεν το εχω δει...χμμ... καιρος ειναι νομιζω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasiospa Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 To Crusade ηταν μια ακόμα αποτυχημενη προσπαθεια του starszynski να συνεχίσει το babylon 5. H συνταγη του να επαναλαβει το ιδιο στυλ συν ολιγον τρεκ style απλά δεν πέτυχε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elen Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Αν υπαρχει παλιοτερο τοπικ και μου ξεφυγε παρακαλω διαγραψτε το. Αλλα επειδη δεν ειδα ειπα να το ξεκινησω εγω το θεμα. Για μένα ειναι απο τις καλυτερες sci-fi που εχουν γυριστει. Τωρα την ξαναβλεπω μετα απο 10 χρονια περιπου. Βεβαια το γεγονος οτι ειναι σειρα του 1994 φαινεται πλεον στα γραφικα της και στις σκηνες μαχων στο διαστημα. αλλα ετσι κι αλλιως το ζητουμενο στο babylon 5 δεν ηταν οι μαχες στο διαστημα. η πρωτη σαιζον ειναι η πιο αμηχανη γιατι παρολο που υπαρχουν οι ιδεες και τα hint για το τι θα ακολουθησει δεν ειναι ακομη δεμενο το καστ και παιζει κυριως με αυτοτελη επεισόδια. Απο την δευτερη χρονια απογειωνεται και πρεπει απο ενα σημειο και μετα καποιος να εχει παρακολουθησει την πλοκή για να καταλαβει τι γινεται. Δε θα γραψω παραπανω μηπως και ξεκινησει συζητηση... http://www.youtube.com/watch?v=7xO9Vr_nBE8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mors Planch Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Κοντά σας στις κινηματογραφικές αίθουσες του χρόνου!http://www.blastr.com/2014-8-8/straczynski-bringing-sci-fi-classic-babylon-5-back-life-movie-reboot-2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OxAp0d0 Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Κοντά σας στις κινηματογραφικές αίθουσες του χρόνου!http://www.blastr.com/2014-8-8/straczynski-bringing-sci-fi-classic-babylon-5-back-life-movie-reboot-2016 Στραζίνσκι, έτσι και μας αφήσεις με τη βούρτσα στο χέρι ή τα σκατώσεις... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starbuck Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Η αγαπημένη μου σειρά σαι φαι εβερ. Είναι και θα μείνει για πάντα. Μαζί με το battlestar galactica. Τέλος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Management RObiN-HoOD Posted October 21, 2019 Management Share Posted October 21, 2019 Η πλάκα με τις σειρές της εποχής είναι οτι τα σενάρια τους ήταν πολύ καλά. Τώρα ρίχνουν περισσότερο βάρος στην εικόνα... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts