Akis Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Ο ΠΟΝΟΣ Σήμεραένας πόνος στο στήθος έκανε την εμφάνισή τουκαι μια αίσθηση τραγικότητας με κυρίευσε.Μια φωνούλα μέσα μου έγινε ενοχλητική.Ποιός είσαι; Έλεγε και ξαναέλεγε με ειρωνικό τόνο.Δεν το βούλωνε καθόλουκαι ο πόνος όλο και δυνάμωνε.Κι αν αυτή, είναι η τελευταία μουμέρα στη γη;Ποιός θα με θυμάται;Η φωνή γέλασε με αυτή τη σκέψη μου.Ζύγωνε ο Χάρος κάθε δευτερόλεπτοπου πέρναγε.Μα ακόμα και τώρα ελπίζω...Ελπίζω ότι αυτό το τελευταίο ποίηματην πολυπόθητη αθανασίαθα μου φέρει. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Καλή η ιδέα, ότι η τέχνη, εδώ η ποίηση μπορεί να προσφέρει κάποια μορφή αθανασίας.... Και στην ουσία όλοι μας έχουμε βιώσει τέτοιες μέρες, όπου ξυπνάνε κάτι παρόμοιες φωνούλες και ψάλλουν το δικό τους τραγούδι. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts