subdee Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Πρόσφατα (πριν δυο μήνες) μου καρφώθηκε η ιδέα να χτίσω ένα στρατό Warhammer. Το είχα στο μυαλό μου σαν ιδέα απο καιρό τώρα αλλά δεν το έψαξα περισσότερο, κυρίως επειδή είναι ακριβό hobby. Δεν έχω ασχοληθεί με τον μοντελισμό σε κανένα επίπεδο πέρα απο μια συλλογή απο περιοδικά αλλά το βρίσκω όμορφο. Σκέφτηκα να ανεβάζω φωτογραφίες απο την (αργή) προοδό μου, αν υπάρχει ενδιαφέρον. Αν ασχολείται κάποιος, θα ήθελα πολύ να δω δουλειά και να μάθω τεχνικές απο άλλους. Είδωμεν... Ο πρώτος απο τους High Elves: Σορρυ για την ποιότητα, με την επόμενη δε θα χρησιμοποιήσω το κινητό... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaratoth Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Ωραίο! Εμένα τα χέρια μου δεν πιάνουν σε τέτοιες μικροδουλειές. Είχα προσπαθήσει να βάψω μινιατούρες άρχοντα, αλλά δεν τα κατάφερα. Έβγαιναν χάλια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
subdee Posted September 4, 2014 Author Share Posted September 4, 2014 (edited) Ναι και εγώ στην αρχή μόλις πρωτοάνοιξα το κουτί και είδα πόσο μικροσκοπικά είναι, είπα δεν υπάρχει περίπτωση να το καταφέρω. Αλλά βρήκα σύστημα και τελικά τα χέρια μου δεν τρέμουν όσο νόμιζα, και καταφέρνω να βάψω ακόμα και τις αγκράφες στις ζώνες τους χωρίς πρόβλημα! Το κάθε ένα απο αυτά είναι max 8 πόντους μαζί με το σπαθί. Η διαδικασία είναι μεγάλη ακόμα και πριν το βάψιμο αφού πρώτα πρέπει να τα κόψεις απο το πλέγμα, να τα συναρμολογήσεις και να τα περάσεις με αστάρι πριν αρχίσεις καν το βάψιμο! Έχω ακόμα καμια πενηνταριά να τελειώσω. Edited September 4, 2014 by subdee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carolus Rex Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 High Elves ε? Κι εγώ High Elves ξεκίνησα, κλασικά από το WFB, αλλά μετά πήδησα στο 40K, στους Blood Angels, και τις Sisters of Battle <3 . Βλέπω τον έκανες και Lothern Sea-Guard, καλή επιλογή. Θα ήθελα να δω κι άλλα, αν και λίγο καθυστερημένα το λέω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts