Jump to content

Μάτι ενός τυφλού θεού

KELAINO

Recommended Posts

-Η σχέση των δύο γυναικών δεν είναι σαφής. Σε όλη τη διάρκεια του διηγήματος νόμιζα ότι είναι ερωμένες, στο τέλος όμως αναφέρεις τον αχυρώνα και μου φέρνει στον νου σκηνικό γέννας ("καινούρια κόρη", "μαλλάκια"), οπότε με μπερδεύεις.

Απ' όπου φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν ήταν τόσο ο αχυρώνας όσο οι λέξεις σε εισαγωγικά. Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι διευκρινίζεται εύκολα. Και μπράβο για την αναλυτική απάντηση στα σχόλια. Είναι σημαντικό να απαντάει ο σύγγραφέας στα σχόλια, τούλαχιστον όσο και να σχολιάζει ο αναγνώστης.

Ρε, σόρρυ για την σφεντόνα. Που μου πέρασε έτσι, στο ντούκου λέω.

.

• 4 weeks later...

Μιας κι ανακάλυψα πρόσφατα το site, ήταν από τις πρώτες ιστορίες που διάβασα.

Με τράβηξε πολύ ο τίτλος, μπράβο!

Ο τρόπος γραφής αρκετά καλός, πολύ συναίσθημα, ωραία γλώσσα (αν και δεν ξέρω κατά πόσο ταίριαζε στην ιστορία)...

Αυτό που με ενόχλησε ιδιαίτερα ήταν η μορφή του: έλλειψη στίξης, λάθη στην σύνταξη κτλ

Πραγματικά ζορίστηκα πολύ σε κάποια σημεία να βγάλω νόημα κι έφταιγε καθαρά αυτό!

Ίσως θα έπρεπε να το διορθώσεις...

Αν χρειάζεσαι βοήθεια σε αυτό το κομμάτι πες μου, θα χαρώ πολύ να βοηθήσω!

Ω, ευχαριστώ και καλως ήρθες στο φόρουμ.

Η γλώσσα δεν ταιριάζει στην ιστορία. Παραείναι «λόγια» για χωριατόπουλο, αλλά το άφησα να περάσει έτσι.

Κάθε βοήθεια γίνεται δεκτή με ευγνωμοσύνη και πανηγυρισμούς.

Ευχαριστώ, ξανά!

Είχα σκεφτεί πολλά να γράψω, αλλά λίγα όντως χρειάζονται. Απλά και σύντομα, λοιπόν: Μια από τις ωραιότερες ιστορίες του φόρουμ. Σε ευχαριστώ!

• Like 1

• 4 weeks later...

Πόσο όμορφο! Απλώς, πόσο όμορφο!

Πότε καταλαβαίνεις ότι μία ιστορία είναι καλή;

Όταν ξεκινάς να την διαβάσεις με σκοπό να σχολιάσεις, να την κρίνεις στα θετικά ή στα αρνητικά της, και τελικά την έχεις τελειώσει και έχεις ξεχάσει ότι έπρεπε να κρίνεις. Η γλώσσα, οι περιγραφές με παρέσυραν. Υπήρχε η ιστορία και εγώ (και τίποτα άλλο!). Με κέρδισες!

Υπάρχει/ θα υπάρξει μυθιστόρημα; Ε; Ε; Ε;

Edited by Ιρμάντα
  • Like 2

Ευχαριστώ, παιδιά, χαίρομαι πάρα πολύ που γουστάρατε και δεν φρίξατε.

Με τράβηξε πολύ ο τίτλος

Εδώ, ως δυσκολευόμενη στους τίτλους της προκοπής, χαίρομαι δεκαπλά.

Εε... ολόκληρο μυθιστόρημα σε ενεστώτα και εσωτερικό μονόλογο; Δεν φτάνει ο Τζέημς Τζόυς;

Πέραν της πλακός, το συγκεκριμένο είναι μια σύντομη παρεκτροπή από αυτά που φτιάχνω συνήθως, απλό φάνταζυ για τον χαβαλέ δηλαδή.

• Like 2

Ευχαριστώ, παιδιά, χαίρομαι πάρα πολύ που γουστάρατε και δεν φρίξατε.

Με τράβηξε πολύ ο τίτλος

Εδώ, ως δυσκολευόμενη στους τίτλους της προκοπής, χαίρομαι δεκαπλά.

Εε... ολόκληρο μυθιστόρημα σε ενεστώτα και εσωτερικό μονόλογο; Δεν φτάνει ο Τζέημς Τζόυς;

Πέραν της πλακός, το συγκεκριμένο είναι μια σύντομη παρεκτροπή από αυτά που φτιάχνω συνήθως, απλό φάνταζυ για τον χαβαλέ δηλαδή.

α. όχι δεν φτάνει.

β. απλό φάντασυ για το χαβαλέ; Σαν δεν ντρέπεσαι με τέτοια πένα! Έχεις προοπτικές και πέραν της πλακός.... :medieval: Πολέμησέ το!

• Like 1

β. απλό φάντασυ για το χαβαλέ; Σαν δεν ντρέπεσαι με τέτοια πένα! Έχεις προοπτικές και πέραν της πλακός.... :medieval: Πολέμησέ το!

Ε τώρα, μπορώ να μη συμφωνήσω;

• Like 1

• 10 years later...

Φαίνεται ότι λάτρεψα αυτή την ιστορία, από το πόσο πολύ έχω μιλήσει σ' αυτό το τόπικ! Πω πω... κάτσε καλέ να μιλήσει κάνας άλλος. 

Αγαπημένοι συγγραφείς παρτίδα 1 (δεν θα σας πω πώς χωρίζω τις παρτίδες, χα).