Jump to content
Η περίοδος σχολιασμού και ψηφοφορίας για τον 63ο γενικό διαγωνισμό σύντομης ιστορίας λήγει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ. ×

Οι Επτά Στύλοι Της Σοφίας

WILLIAM

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα:William
Είδος: Περιπέτεια.
Βία; Ναι χωρίς υπερβολές όμως
Σεξ; Όχι
Αριθμός Λέξεων:30554
Αυτοτελής; Ναι
Σχόλια: ( το οπισθόφυλλο ας πούμε):

Η γνώση είναι δύναμη.

Φανταστείτε μια βιβλιοθήκη τόσο μεγάλη ώστε εκείνη της Αλεξάνδρειας να δείχνει μπροστά της παιδική συλλογή. Σκεφτείτε τον πλούτο των γνώσεων που θα έχουν συσσωρευθεί μέσα της. Αναλογιστείτε πόσο ισχυρός θα γινόταν κάποιος κατέχοντας όλη αυτή τη γνώση. Για να αποφευχθεί αυτό το γεγονός επτά φύλακες κατέχουν τα κλειδιά για τον κρυμμένο αυτό θησαυρό της γνώσης.

Αλλά κανένα μυστικό δεν μένει για πάντα μυστικό και ένας αδίστακτος άνθρωπος μεταχειρίζεται κάθε μέσον για να τον αποκτήσει. Απέναντί του στέκεται πια μόνο ένας αντίπαλος...

( έχω σκεφθεί να το επεκτείνω σε μια τριλογία, κάθε γνώμη ευπρόσεκτη )

401. Οι Επτά Στύλοι Της Σοφίας - Microsoft Word Document.pdf

• Like 1

Μόλις το τέλειωσα. Ωραίο ήταν, αν και πολύ γρήγορο. Αυτό που έφτιαξες φίλε William θα μπορούσε άνετα να απλωθεί σε άλλες τριακόσιες σελίδες, ή και παραπάνω. Αν ποτέ το "γεμίσεις" όπως του αξίζει θα ήθελα πολύ να το διαβάσω. Κι έτσι όμως δεν ήταν καθόλου άσχημο, το αντίθετο μάλιστα, είχε πολύ ενδιαφέρον. Γι' αυτό ακριβώς ήθελα κι άλλο, ήθελα να δω περισσότερους γρίφους, περισσότερη πλοκή στο παρελθόν, περισσότερες λεπτομέρειες, περισσότερη αγωνία και δράση, όλα στο περισσότερο δηλαδή. Κάπως σαν Νταν Μπράουν, με μυστικά σύμβολα, κρυφές τοποθεσίες, μυστικισμό, κλπ.

Την ιδέα την έχεις, τον βασικό σκελετό τον έχεις, το γράψιμο το έχεις, είναι στο χέρι σου και στη διάθεσή σου να το φτιάξεις ένα κανονικό βιβλίο..:)

• Like 1

Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση φίλε μου. 

Η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφθεί, γι' αυτό ζήτησα γνώμες για την προοπτική αυτή.

Έχω σκεφθεί μια πιο μεγάλη αναζήτηση η οποία θα περιλαμβάνει και κάποιες αναμνήσεις του αιωνόβιου Φύλακα από τα γεγονότα που τώρα απλά αναφέρθηκαν και ένα πιο μεγάλο φινάλε στο τελευταίο κλειδί.

Edited by WILLIAM
  • Like 1