MadnJim Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Όνομα Συγγραφέα: MADnJIM Είδος: Black funny story Βία; Όχι Σεξ; Απλή αναφορά Αριθμός Λέξεων: Περίπου 1230 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Για funny story την πήγαινα, αλλά μου βγήκε λίγο μαύρο το χιούμορ. Ελπίζω να σας αρέσει.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ΝΕΜΕΣΙΣ.. Βάλε μου ακόμα ένα φίλε και θα σου πω τι μου συνέβη, αφού επιμένεις να μάθεις. Μ' έχεις ζαλίσει ξέρεις, έτσι; Πόσο καιρό έρχομαι στο μπαρ σου, δυο χρόνια τώρα; Ε, δυο χρόνια με πρήζεις να σου πω τι έγινε εκείνη τη μέρα! Μην είσαι τσιγκούνης, γέμισέ το. Άσε και το μπουκάλι, θα ξαναχρειαστεί. Λοιπόν, καταρχήν πιστεύεις στη Θεία Δίκη φίλε; Ξέρεις, Νέμεσις, δίκαιη τιμωρία και τα ρέστα. Δεν καταλαβαίνεις, το βλέπω στη μούρη σου. Δεν πειράζει, θα καταλάβεις στην πορεία. Αν θυμάσαι, εκείνη τη μέρα βούιζε ο τόπος για την έκλειψη που θα γινόταν. Ολική έκλειψη ήλιου λέει, ντάλα καταμεσήμερο Αύγουστο μήνα!! Είμασταν μια βδομάδα παντρεμένοι τότε με τη Λίνα, στο μέλι πάνω! Μόλις την προηγούμενη μέρα είχαμε πάει για μήνα του μέλιτος σ' ένα μικρό παραλιακό χωριουδάκι χωμένο μέσα σ' έναν κολπάκο μια σταλιά! Τέλειο μέρος! Το βουνό κατέβαινε μέχρι τη θάλασσα, κι εκεί χώριζε στα δύο κι έφτιαχνε έναν κόλπο σα φωλιά. Μεγάλα βράχια γεμάτα πουρνάρια και χαμόδεντρα κατέβαιναν ως το νερό, αφήνοντας που και που μικρά ομαλά κομμάτια άμμου. Στην είσοδο του κόλπου, καμιά κατοστή μέτρα απ' την ακτή ξεπρόβαλε ακριβώς μες τη μέση ένα μεγάλος βράχος. Φαντάσου τον κόλπο με τον βράχο σαν ένα μεγάλο U με τόνο! Έτσι ακριβώς! Τελοσπάντων, δεν έχει σημασία. Είχαμε πει με τη Λίνα να δούμε την έκλειψη από την παραλία. Πήραμε τα ειδικά γυαλιά μας, βάλαμε τα μαγιό μας, φορτώθηκα πετσέτες, ομπρέλες, σάκους και τα λοιπά, και κατεβήκαμε από νωρίς για να πιάσουμε καλή θέση. Μου είπε εδώ είναι καλά, έστησα την ομπρέλα, κι απλώθηκα από κάτω με το Vita μου στα χέρια να περνάει η ώρα με κάνα ματσάκι Fifa. Λίγο πιο πέρα ήταν ένα κιόσκι, ξέρεις, απ' αυτά τα λυόμενα που νοικιάζουν βάρκες-ποδήλατα, τζετ σκι, σανίδες σερφ, σωσίβια, και διάφορα τέτοια. Ένας νεαρός καμιά εικοσιπενταριά χρονών το κρατούσε. Ωραίο παιδί, αθλητικός τύπος, και ηλιοκαμένος όλο το καλοκαίρι στην παραλία. Είδα τη Λίνα που τον τσέκαρε κάνα δυο φορές αλλά δεν έδωσα τότε σημασία. Ούτε ότι διάλεξε αυτό το μέρος να καθίσουμε μου έκανε κάτι τότε. Τώρα ξέρω, αλλά τότε ήμουν πολύ στραβοκαψούρης για να δω πέρα από τη μύτη μου. Σκέψου φίλε ότι ακόμα κι όταν γυρίζοντας από την τουαλέτα που είχα πεταχτεί τον είδα δίπλα της να της μιλάει καθισμένος στις φτέρνες του δεν μου φάνηκε τίποτα περίεργο, κι ας έφυγε μόλις με είδαν να επιστρέφω. Ναι ρε, τη ρώτησα! Μου είπε ότι της διαφήμιζε και καλά τα τζετ σκι μήπως και νοικιάζαμε κανένα. Μου φάνηκε πολύ φυσικό, όλα καλά. Αμ δε! Άκου φάση τώρα. Κάποια στιγμή ο νεαρός παίρνει ένα τζετ σκι και μπαίνει στη θάλασσα. Τον κοιτάω για λίγο, ξέρεις, αφηρημένα, δεν ασχολήθηκα μαζί του γιατί κάτι μου'λεγε η Λίνα και μου τράβηξε την προσοχή. Λίγο αργότερα, κάνα μισάωρο πριν την έκλειψη η Λίνα σηκώθηκε, μου είπε ότι πάει να βουτήξει, και μπήκε στη θάλασσα. Την κοίταζα που κολυμπούσε, σκεφτόμουν πόσο την αγαπώ, τι τυχερός που είμαι κι έχω τόσο σέξυ γυναίκα, μη γελάς, νιόπαντρος και ερωτευμένος ήμουν, ρομάντζο ζούσα! Κολυμπώντας αργά έφτασε στο βράχο και βγήκε πάνω του. Πήγε αμέσως στην πλευρά προς τα ανοιχτά, κι ο βράχος την έκρυβε πλέον εντελώς. Σκέφτηκα ότι θα ήθελε να βγάλει το πάνω από το μαγιό της για να καθίσει στον ήλιο, και δεν ήθελε να την βλέπουν από την παραλία. Πρέπει να ψιλοκοιμήθηκα λίγο, γιατί πετάχτηκα από τη βαβούρα που όσο πήγαινε και μεγάλωνε γύρω μου. Η έκλειψη άρχιζε. Κοίταξα να δω τη Λίνα αλλά δεν ήταν πουθενά, και κατάλαβα πως είναι ακόμα στο βράχο. Σκέφτηκα πως μπορεί να την πήρε κι αυτήν ο ύπνος, κι άρχισα να ψάχνω τρόπους να πάω κοντά της γρήγορα, να την ξυπνήσω και να της δώσω τα γυαλιά της για να μην χάσει το θέαμα. Ο ήλιος άρχισε να κρύβεται, και πήρε να σκοτεινιάζει σιγά σιγά λες και νύχτωνε. Θυμάσαι τι είχε γίνει τότε; Το έλεγαν οι ειδήσεις για μέρες μετά! Μέσα σ' ένα λεπτό το καλοκαιρινό μεσημέρι άλλαξε εντελώς! Νύχτωσε, αέρας δυνατός σηκώθηκε, μεγάλα κύματα άρχισαν να σκάνε πάνω στα βράχια, και φυσικά δέρνανε κυριολεκτικά την εξωτερική πλευρά του βράχου, ακριβώς εκεί που ήταν η Λίνα. Τρελάθηκα! Εκεί που σκεφτόμουν να μην χάσει την έκλειψη, τώρα συνειδητοποιούσα ότι κινδύνευε άμεσα! Φίλε τα χρειάστηκα λέμε! Έφυγα σφαίρα για το κιόσκι για να πάρω ένα τζετ σκι, αλλά ο νεαρός δεν είχε γυρίσει ακόμα. Ο ήλιος σχεδόν είχε σβήσει, και μια δυνατή μπόρα ξέσπασε. Λοξή, με τον αέρα, σκέτο μαστίγωμα φίλε! Άρπαξα ένα σωσίβιο τζάκετ και χωρίς να το σκεφτώ στιγμή βούτηξα στη θάλασσα κι άρχισα να παλεύω με τα κύματα. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι η Λίνα μου κινδύνευε και με χρειαζόταν. Κολυμπούσα με μεγάλο ζόρι, τα νερά ήταν μανιασμένα. Μέχρι να φτάσω κοντά στον βράχο ο ήλιος είχε κρυφτεί εντελώς κι ένας χαλασμός επικρατούσε. Δυνατές αστραπές σκίζανε τον ουρανό κάθε δευτερόλεπτο. Ήμουν δεν ήμουν τριάντα μέτρα από το βράχο όταν σε μια λάμψη αστραπής την είδα για ένα δευτερόλεπτο. Είχε έρθει από την μέσα πλευρά για να προστατευτεί από τα κύματα και τη δυνατή βροχή. Συνέχισα να κολυμπάω κι ήταν μανίκι φίλε, κάτι κύματα ίσαμε κει πάνω και η βροχή κόντρα! Άλλη μια αστραπή και την ξανάδα, έσκυψε λίγο κι ακούμπησε τις παλάμες της στον βράχο σαν για να στηριχτεί. Άλλη μια αστραπή και τότε τον είδα να κολλάει πίσω της! Κοκάλωσα μέσα στο χαλασμό! Ένα κύμα με βούτηξε, ήπια και κάμποσο νερό, αλλά ξαναβγήκα και ισορρόπησα, ακριβώς στη στιγμή που άλλη μια αστραπή μου φανέρωσε πεντακάθαρα τα πάντα. Ήταν πίσω της, την κρατούσε από τη μέση και την.. Τελοσπάντων, έπιασες την εικόνα! Δεν φαντάζεσαι πλάκα που έπαθα! Ζήλεψα, τσαντίστηκα, δεν ξέρω, όλα είχαν σταματήσει και το μυαλό μου αρνιόταν να κατανοήσει την εικόνα. Έμεινα να πλατσουρίζω μέσα στα κύματα ενώ η γυναίκα μου με το κωλόπαιδο βγάζανε γούστα μέσα στο χαμό!! Άλλη μια αστραπή έπεσε και τους είδα πάλι, αλλά στιγμιαία γιατί.. Νέμεσις ξέρεις τι θα πει φίλε μου; Η Θεία Δίκη που λέγαμε; Τον πέτυχε κατακέφαλα τον αλήτη, όπως ήταν όρθιος πίσω της ο κεραυνός τον πέτυχε ακριβώς στο κεφάλι! Κατακεραυνώθηκαν κι οι δυο! Μέχρι κι εμένα που ήμουν πιο κει με τίναξε λίγο και ξανατσαλαβούτηξα στα μανιασμένα νερά. Όταν βγήκα πάλι στην επιφάνεια μια νέα αστραπή τους φώτισε να γέρνουν καρβουνιασμένοι κι οι δυο πάνω στο βράχο. Τι περίμενες να κάνω; Δεν έκανα τίποτα! Γύρισα σοκαρισμένος την πλάτη κι άρχισα να κολυμπάω προς την ακτή. Η έκλειψη τελείωνε, και μαζί της τελείωνε κι ο χαλασμός. Μέχρι να πατήσω άμμο η βροχή είχε σταματήσει, ο αέρας είχε κόψει, και η μέρα είχε ξαναγυρίσει με τον ήλιο περίλαμπρο στον ουρανό. Τους κοίταξα στον βράχο, δυο μαύρες φιγούρες να στέκουν σαν αγκαλιασμένοι. Δεν ήθελα καν να ασχοληθώ. Πήγα στο ξενοδοχείο κατευθείαν και περίμενα να ΄ρθούν οι μπάτσοι να μου πουν τα νέα. Μια βδομάδα παντρεμένοι φίλε, το φαντάζεσαι; Μέχρι και το πουλί του έλιωσε μέσα της κι αναγκάστηκε ο ιατροδικαστής να του το κόψει για να ξεχωρίσει τα πτώματα!! Πότε άδειασε το μπουκάλι; Άστο, δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς αυτό ήταν, δεν έχει άλλο παρακάτω. Λίγο τρέξιμο είχα μετά, ξέρεις, αστυνομίες, καταθέσεις κα τα ρέστα. Τα πέρασα όλα λες κι έβλεπα ταινία, λες κι ήταν κάποιος άλλος κι όχι εγώ. Δεν μπορούσα να χωνέψω με τίποτα όσα είχαν συμβεί. Με στιγμάτισε φίλε, αλήθεια σου λέω. Αλλά τιμωρήθηκαν όπως τους έπρεπε, μάλιστα φίλε μου, Νέμεσις.. Κάλεσε ένα ταξί να με πάει σπίτι, θα 'ρθώ αύριο για το αυτοκίνητο, τώρα είμαι άστα. Καληνύχτα φίλε, τα λέμε..- By MADnJIM 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts