nemo Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Όνομα Συγγραφέα: nemoΕίδος: χμμμμ... αναζήτησης, αλλά εσωτερικής.Βία; Όπως το πάρει κανείς.Σεξ; Μπα. Αριθμός Λέξεων: 1.110Αυτοτελής: ΝαιΣχόλια: Δεκτές και οι μονολεκτικές ή έστω λακωνικές κριτικές (για τους πολυάσχολους) Κλειδωμένοι χτύποι.doc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 (edited) Καλογραμμένο, αλλά πολύ "βαρύ" για μένα. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν με αγγίζει γιατί προτιμώ να διατηρώ την αισιοδοξία μου σε κάθε περίπτωση. Ίσως να φταίει που είμαι ένας πεζός και πρακτικός τύπος που δεν το νιώθω.. Μου αρέσει όμως ο τρόπος που γράφεις. Θα έχω το νου μου να ρίχνω μια ματιά όταν ανεβάζεις νέες ιστορίες.. Edited November 10, 2014 by MadnJim 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Ρε τον έρμο. Με πλάκωσε. Γράφεις όμορφα πάντως. Και να παρατηρήσω ότι είσαι καλός και στο ανάλαφρο καλός και στο βαρύ. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trison Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 (edited) Εμένα πάλι δεν μου φάνηκε βαρύ. Στον χαρακτήρα σου βρήκα κάτι από μένα και από φίλους σε άλλες εποχές. Η μελαγχολία μπορεί να είναι μουντή αλλά έχει κάτι, (όπως πολύ ωραία βγαίνει από το κείμενο σου), αιώνια εφηβικό παύλα παιδικό. Και ναι έστω και με αυτό τον τρόπο δίνεις ένα αισιόδοξο φινάλε που μπορεί ο καθείς να το ερμηνεύσει όπως καταλαβαίνει. Edited December 25, 2014 by Trison 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
μαμαλουκ Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 (edited) Είναι κρίμα, για μένα, ένα καλώς δωσμένο, συναισθηματικό κείμενο, να στερείται context όταν εμπεριέχει υπόθεση. Εξηγούμαι. Υπάρχει χαρακτήρας, υπάρχει στοιχειώδης δράση. Νοικιάζει σπίτι, ανακάθεται, κουνιέται. Δεν ξέρουμε το όνομα του ενώ μαντεύουμε τον χαρακτήρα του. Δε ξέρουμε αν δουλευει, πως ζει. Είναι επιλογή του συγγραφέα, ποια στοιχεία θα επιλέξει για να βιογράψει τον πρωταγωνιστή του. Νομίζω όμως, πως πρέπει να υπάρχουν κάποια βασικά για να υπάρχει μια γενική εικόνα. Επίσης εδώ μπορεί να χρειάζεται αποσαφήνιση. άνοιξε για πρώτη (και τελευταία, μεταξύ μας) φορά το παράθυρο να ρουφήξει αέρα και φως. και μετά η ψυχή του ήταν γεμάτη χρώμα πια Edited January 19, 2015 by μαμαλουκ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 Μάμαλουκ, σε ευχαριστώ για το χρόνο σου και το σχόλιο! Όπως είπες, ήταν καθαρά θέμα προσωπικής επιλογής. Προτίμησα να αγνοήσω εντελώς το περιβάλλον, ίσως γιατί εμένα δε με ενδιέφερε να τα ανακαλύψω όταν γνωριζόμουν με τον πρωταγωνιστή. Η επισήμανσή σου όμως μου έδωσε την ιδέα για την αφήγηση της ίδιας ιστορίας από τα μάτια ενός τρίτου, ο οποίος αναπόφευκτα παρατηρεί και σχολιάζει τον ήρωα στην καθημερινότητά του. Ανάμενε! Σε ευχαριστώ και πάλι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts