Ιρμάντα Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Όνομα: Δεν έχει Είδος: Λυρικό Αριθμός στίχων: 15 Σχόλια: Θα εμπεριέχεται σε βιβλίο. Στην ίδια σειρά με αυτό που βγαίνει (ελπίζω) μέσα στο Γενάρη από Ars Nocturna. Η πιο μικρή πριγκίπισσα.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Στο ύφος και το περιεχόμενο μου θύμισε αρκετά Ερωτόκριτο, άρα σίγουρα μου άρεσε. Ο ρυθμός του είναι λειτουργικός, αν και θα ήθελα να το δω μέσα στο κείμενό σου, για να το συνδυάσω με την αντίστοιχη σκηνή. Θα μου άρεσε (πάρα) πολύ, εάν τα ποιήματα αυτά που παραθέτεις-υποθέτω σκόρπια-στο βιβλίο σου είναι κομμάτια του ίδιου αφηγηματικού κύκλου, του ίδιου λυρικού έπους και στο τέλος της αφήγησης ο κύκλος ολοκληρωθεί. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 3, 2014 Author Share Posted December 3, 2014 Εκείνο που συμβαίνει σίγουρα είναι ότι λειτουργούν, είναι χρηστικά, με την έννοια ότι κατά κάποιον τρόπο, εννιά στις δέκα φορές τα ποιηματάκια αυτά προωθούν την πλοκή. Είτε αυτός που θα τα ακούσει θα θυμηθεί κάτι σχετικό -και απαραίτητο- είτε θα λάβει κάποια προφητεία -για φάντασυ μιλάμε- είτε πάντως θα οδηγηθεί στο επόμενο βήμα. Ευχαριστώ για το χρόνο και τα σχόλιά σου! :mf_sonne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Disco_Volante Posted January 9, 2015 Share Posted January 9, 2015 Πολύ ωραίο ποίημα! Δεν ξέρω πόσο χρόνο σου πήρε να το γράψεις αλλά σίγουρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κατέχεις το θέμα και μάλιστα πολύ! Η μικρή ιστορία που διηγείται το ποίημα με το θέμα του απαγορευμένου έρωτα μου θύμισε έντονα Ρωμαίο και Ιουλιέτα. Απ’ ότι έχω καταλάβει αυτά τα ποιηματάκια είναι απλά μέρη ενός μεγαλύτερου κειμένου. Πάντως θα μπορούσες άνετα να τα συγκεντρώσεις όλα μαζί σε μια συλλογή επιπέδου με πολύ καλή ποιότητα. Σκέψου το αυτό! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted January 9, 2015 Author Share Posted January 9, 2015 Πολύ ωραίο ποίημα! Δεν ξέρω πόσο χρόνο σου πήρε να το γράψεις αλλά σίγουρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κατέχεις το θέμα και μάλιστα πολύ! Η μικρή ιστορία που διηγείται το ποίημα με το θέμα του απαγορευμένου έρωτα μου θύμισε έντονα Ρωμαίο και Ιουλιέτα. Απ’ ότι έχω καταλάβει αυτά τα ποιηματάκια είναι απλά μέρη ενός μεγαλύτερου κειμένου. Πάντως θα μπορούσες άνετα να τα συγκεντρώσεις όλα μαζί σε μια συλλογή επιπέδου με πολύ καλή ποιότητα. Σκέψου το αυτό! Να σου πω για συλλογή, δεν το βλέπω εύκολο. Δεν θεωρείται μοντέρνα ποίηση και πολύ θα δυσκλευόμουν αν το προσπαθούσα. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Αν και δεν διαβάζω ποίηση, (όχι από επιλογή, απλά δεν έχει τύχει) μου άρεσε πολύ το ύφος σου. Είχες όμορφες λέξεις, ομοιοκαταληξίες σε αρκετά σημεία και σίγουρα φαίνεται πως η ποίηση ρέει στις φλέβες σου! Σίγουρα θα μου άρεσε να το έβλεπα ολοκληρωμένο κατέχοντας την δική του θέση μέσα στο βιβλίο! Συγχαρητήρια! Με ταξίδεψες στην πιο μικρή πριγκίπισσα που θρηνεί με δάκρυ ατίμητο! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts