Jump to content

Το μυστικό των Χριστουγέννων

nemo

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: nemo

Είδος: Χριστουγεννιάτικη.
Βία; Αν δε σ' αρέσουν τα Χριστούγεννα, μπορεί να σου δημιουργήσει μερικές πολύ βίαιες σκέψεις. 
Σεξ; Έλα τώρα...
Αριθμός Λέξεων: 1960
Αυτοτελής; Ναι
Σχόλια: Αφιερωμένο στο Χρηστάκη μου, που ζητούσε μια ιστορία για τα Χριστούγεννα από το Δεκαπεντάυγουστο. Γιατί το Πνεύμα των Χριστουγέννων δε ζει μόνο στα φύλλα του ημερολογίου, ούτε στις διαφημίσεις. Καλά Χριστούγεννα σε Όλους!

Το μυστικό των Χριστουγέννων.doc

• Like 2

Θωμά σ' ευχαριστώ, πραγματικά! Δυστυχώς έχω χάσει κι εγώ την μαγική αίσθηση των Χριστουγέννων από πολλά πολλά χρόνια, δεν έχω παιδιά κι έτσι τίποτα δεν με βάζει πια στη μαγεία τους. Με έβαλες στο κλίμα απόψε, και σ' ευχαριστώ ξανά, να 'σαι καλά.:)

Η ιστορία υπέροχη, και το τέλος της θαυμάσιο! Για την ακρίβεια και τα δύο τελειώματα, πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ, μην απλωθώ και δώσω σπόιλερ χωρίς να το θέλω. Χαμογέλαγα απ' την αρχή μέχρι το τέλος.:)

Καλά Χριστούγεννα φίλε μου!..:)

• Like 1

Καλά Χριστούγεννα σε όλους,.  Να είσαι καλά Θωμά που μας βάζεις στο κλίμα των γιορτών.  Όσον αφορά τον σχολιασμό της ιστορίας σου δεν θα τον κάνω εγώ αλλά ως περισσότερο αρμόδιοι τα παιδιά μου.  Επιφυλάσσομαι λοιπόν να τους διαβάσω την ιστορία και να επανέλθω με τα σχόλια τους :).

• Like 1

Σπύρο, αν κρίνω από εμένα, το μόνο που χρειάζεται καμιά φορά για να μπεις στο κλίμα των Χριστουγέννων είναι απλά να νιώσεις παιδί, και όχι απαραίτητα να έχεις! Χαίρομαι πολύ που βοήθησα να νιώσεις λίγη από τη μαγεία τους! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Νίκο, περιμένω τις γνώμες/αντιδράσεις των παιδιών σου! Είναι αυστηροί κριτές τα παιδιά, πόσο μάλιστα αν έχουν στα γονίδιά τους την αγάπη για τα γράμματα! Να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις όπως επιθυμούν!

• Like 1

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.  

Οδυσσέας, 7 ετών.  - Μου άρεσε ο Χουρχούρης και ο Χουχουλιάρης να τρώνε τα μπισκοτάκια του Άι-Βασίλη και αυτουνού του καημένου του άφηναν τα καροτάκια.  Και ότι η μαμά η λογίστρια έσωσε τα Χριστούγεννα.  Και ότι το παιδάκι θα κάνει τελικά παγίδες, αλλά τον άλλο χρόνο.

Ηρακλης, 8 ετών. - Μου άρεσε όταν το παιδάκι έβαλε το σύστημα παρακολούθησης, δηλαδή την κάμερα.  Ότι κατά λάθος ο Χουρχούρης και ο Χουχουλιάρης μπέρδεψαν τα καρότα με τα μπισκότα του Άι-Βασίλη.  Επίσης ωραίο ήταν ότι δύο χιονάνθρωποι φύλαγαν το σπιτάκι του Άι-Βασίλη.

-Υπάρχει κάτι που δεν σας άρεσε ?

Οδυσσέας και Ηρακλής. - Όχι όλα μας άρεσαν.

Οδυσσέας. Α, μ'άρεσε που σπρώχναν τον Άι-Βασίλη να χωρέσει από την καμινάδα.

:newyear:  :clock:  :abiggrin:  :ablush:  :arolleyes: .

Οδυσσέας και Ηρακλής. - Ευχαριστούμε Θωμά και χρόνια πολλά με υγεία και χαρά. :party:

• Like 1

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.  

Οδυσσέας, 7 ετών.  - Μου άρεσε ο Χουρχούρης και ο Χουχουλιάρης να τρώνε τα μπισκοτάκια του Άι-Βασίλη και αυτουνού του καημένου του άφηναν τα καροτάκια.  Και ότι η μαμά η λογίστρια έσωσε τα Χριστούγεννα.  Και ότι το παιδάκι θα κάνει τελικά παγίδες, αλλά τον άλλο χρόνο.

Ηρακλης, 8 ετών. - Μου άρεσε όταν το παιδάκι έβαλε το σύστημα παρακολούθησης, δηλαδή την κάμερα.  Ότι κατά λάθος ο Χουρχούρης και ο Χουχουλιάρης μπέρδεψαν τα καρότα με τα μπισκότα του Άι-Βασίλη.  Επίσης ωραίο ήταν ότι δύο χιονάνθρωποι φύλαγαν το σπιτάκι του Άι-Βασίλη.

-Υπάρχει κάτι που δεν σας άρεσε ?

Οδυσσέας και Ηρακλής. - Όχι όλα μας άρεσαν.

Οδυσσέας. Α, μ'άρεσε που σπρώχναν τον Άι-Βασίλη να χωρέσει από την καμινάδα.

:newyear:  :clock:  :abiggrin:  :ablush:  :arolleyes: .

Οδυσσέας και Ηρακλής. - Ευχαριστούμε Θωμά και χρόνια πολλά με υγεία και χαρά. :party:

Μακράν η πιο αγωνιώδης κριτική που μου έχουν κάνει! Οδυσσέα, Ηρακλή (υπέροχα ονόματα) σας ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να θυμηθήκατε κι εσείς να αφήσετε μερικά καροτάκια (ή μπισκότα) για τους ταράνδους του Αγίου!

Νίκο, σε ευχαριστώ κι εσένα. Το χριστουγεννιάτικο δώρο σου με έκανε να χαμογελάσω σε στιγμές που το χρειαζόμουν. Να είσαι καλά κι εσύ και οι γιοι σου! 

Παιδιά, ελπίζω να "τα ξαναπούμε"! Καλές γιορτές!

• Like 1

• 2 weeks later...

Μπορεί να το διάβασα κατόπιν εορτής (κυριολεκτικά όμως) και δεν μου πολυαρέσουνε και τα χριστούγεννα είναι η αλήθεια, τούτο εδώ το παραμύθι μου άρεσε πάρα πάρα πολύ και σε ευχαριστώ πολύ που μας το έδωσες να το διαβάσουμε :)

Πέρα από ζεστό και εγκάρδιο είναι και εξαιρετικά ευφάνταστο και τρυφερό, με χιούμορ που θυμίζει disney και pixar (το χιούμορ που μου αρέσει βασικά). Το πιο σημαντικό είναι ότι μας το έδωσες για να ζεστάνεις κι εμάς, και αυτό μάλλον είναι όντως χριστούγεννα: τα σωστά :) Σε ευχαριστώ και πάλι :)

• Like 1

Μπορεί να το διάβασα κατόπιν εορτής (κυριολεκτικά όμως) και δεν μου πολυαρέσουνε και τα χριστούγεννα είναι η αλήθεια, τούτο εδώ το παραμύθι μου άρεσε πάρα πάρα πολύ και σε ευχαριστώ πολύ που μας το έδωσες να το διαβάσουμε :)

Πέρα από ζεστό και εγκάρδιο είναι και εξαιρετικά ευφάνταστο και τρυφερό, με χιούμορ που θυμίζει disney και pixar (το χιούμορ που μου αρέσει βασικά). Το πιο σημαντικό είναι ότι μας το έδωσες για να ζεστάνεις κι εμάς, και αυτό μάλλον είναι όντως χριστούγεννα: τα σωστά :) Σε ευχαριστώ και πάλι :)

Η "θερμότητα" για να μεταδοθεί, χρειάζεται καλούς αγωγούς της. 

Σε ευχαριστώ για το χρόνο, το σχόλιο και, κυρίως, για την αγωγιμότητά σου!

• Like 1

Πω τι μου θύμισες βρε Νέμο...

Τη μάνα μου που μου έλεγε πως ο Άγιος Βασίλης ήταν ένας καλός παππούλης που τον φοβόντουσαν τα παιδιά επειδή φορούσε μαύρα ράσα (σαν όλους τους παπάδες). Εκείνος όμως λέει αγαπούσε τόσο τα παιδιά, και δεν ήθελε να τον φοβούνται, οπότε έβγαλε τα μαύρα ράσα και φόρεσε ράσα κόκκινα...

Με κατασυγκίνησες! Να είσαι ευλογημένος!