Βελόρεν Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Πόση ευχαρίστηση, αλήθεια, σου προσφέρει ένα βιβλίο;! Κάθε φορά που το ανοίγεις, οι σελίδες του σε ταξιδεύουν σε κόσμους μαγικούς, σε κάνουν να φαντάζεσαι πως είσαι κι εσύ εκεί, σιωπηλός μάρτυρας των όσων διαδραματίζονται! Μόλις το κλείσεις, η δράση παγώνει και περιμένει εσύ να την αναμοχλεύσεις, όταν συνεχίσεις την ανάγνωση… Τι θα συνέβαινε, άραγε, αν ξαφνικά το ίδιο το βιβλίο που διαβάζεις πάρει τον έλεγχο της καθημερινότητάς σου; «Ρουζάλκα». Τόσο ξεχωριστή... που θα σε καθηλώσει. Αντέχεις την πρόκληση…; ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Χαίρεται παιδιά! Ανεβάζω ένα διήγημα που έχω γράψει και έχω αγαπήσει πολύ! Περιμένω με αγωνία τα σχόλια και παρατηρήσεις σας. Καλή ανάγνωση! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Όνομα συγγραφέα: Κων/νος Ν. Βαρδής (Βελόρεν) Είδος: Τρόμου Βία; Μπάαα... Σεξ; Μόνο όσο πατάει η γάτα. Αριθμός λέξεων: Σχεδόν 15.500 Αυτοτελής: Oui! Σχόλια: Είναι ένα διήγημα που έχω ανεβάσει και στην προσωπική μου σελίδα. Αρχείο: Σε ηλεκτρονική μορφή .pdf Ρουζάλκα.pdf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Ωραίο διήγημα Κωνσταντίνε! Σε σημεία ιδιαίτερα ανατριχιαστικό. Παρά το μέγεθός του το διάβασα μονορούφι, και το ευχαριστήθηκα. Σ' ευχαριστώ.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted December 19, 2014 Author Share Posted December 19, 2014 Ωραίο διήγημα Κωνσταντίνε! Σε σημεία ιδιαίτερα ανατριχιαστικό. Παρά το μέγεθός του το διάβασα μονορούφι, και το ευχαριστήθηκα. Σ' ευχαριστώ.. Σπύρο σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την τιμή που μου έκανες να το διαβάσεις! Χαίρομαι πάρα πολύ που το διάβασες. Τέτοια λόγια πραγματικά δίνουν κουράγιο να συνεχίσει κανείς το έργο του. Να είσαι καλά! Θα ανεβάσω και κάποια άλλα που έχω. Αν θέλεις και μπορείς ρίξε μία ματιά! Υγ: Πάντως να ξέρεις πως αν τα διαβάσεις μέσα από την προσωπική μου σελίδα σε μορφή flipbook θα το ευχαριστηθείς περισσότερο γιατί συνοδεύεται από την ανάλογη μουσική! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Έχω υπ' όψη μου τη σελίδα σου Κωνσταντίνε (την έχω και στους σελιδοδείκτες μου), εκεί διάβασα και τη "Μαγική ταινία" πριν λίγο καιρό και την είχα απολαύσει, όπως και το "Τρώω άρα υπάρχω". Νομίζω σου είχα πει σχόλια τότε (ή ίσως ήθελα να σου πω, δεν θυμάμαι πια, συχώρα με). Έχεις αριστουργήματα (ή καλύτερα "μυθιστουργήματα" όπως προτιμάς να τα λες) εκεί μέσα, τα προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted December 20, 2014 Author Share Posted December 20, 2014 Σπύρο, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Με ευχαριστείς αφάνταστα! Ειλικρινά πίστευα πως κανείς από το φόρουμ δεν τις διάβαζε. Ό,τι και να πω για τη χαρά που μου δίνεις είναι λίγο! Να είσαι καλά! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts