Jump to content

Η μαγική ταινία...

Βελόρεν

Recommended Posts

Πόσες φορές δεν μας έχει σπάσει κάτι πολύτιμο, κάτι αναντικατάστατο και μας έχει σώσει μία λωρίδα κολλητικής ταινίας;! Πώς, αλήθεια, μπορεί λίγο σελοτέιπ να καθορίσει την επαγγελματική πορεία της τίμιας και σκληρά εργαζόμενης διαφημίστριας, Σάρα, όταν η αριβίστρια ανταγωνίστριά της στην διαφημιστική εταιρεία την έχει σχεδόν εκτοπίσει;

Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία «Η μαγική ταινία…» για ένα ανατρεπτικό τέλος που θα σας καθηλώσει!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Χαίρεται παιδιά! Ανεβάζω ένα διήγημα που έχω γράψει και έχω αγαπήσει πολύ (επίσης)!

Περιμένω με αγωνία τα σχόλια και παρατηρήσεις σας.

Καλή ανάγνωση!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Όνομα συγγραφέα: Κων/νος Ν. Βαρδής (Βελόρεν)

Είδος: Φαντασίας σίγουρα...

Βία; Όχι... όχι τέτοια πράγματα...

Σεξ; Ίσως λίγο σε κάποιο σημείο.

Αριθμός λέξεων: Σχεδόν 9.000

Αυτοτελής: Yeap

Σχόλια: Είναι ένα διήγημα που έχω ανεβάσει και στην προσωπική μου σελίδα.

Αρχείο: Σε ηλεκτρονική μορφή .pdf

Η μαγική ταινία....pdf

• Like 2

Κωνσταντίνε νομίζω σου τα έχω ξαναπεί γι' αυτό το διήγημα, είναι κα-τα-πλη-κτι-κό από κάθε άποψη. Οι χαρακτήρες σου είναι ολοζώντανοι, η πλοκή υπέροχη, η ροή, τα πάντα, μου άρεσε πάρα πολύ. Respect..:)

• Like 1

• 3 weeks later...

Αυτό το διήγημα το είχα διαβάσει λίγο παλιότερα αλλά δεν είχα σχολιάσει τότε.  Το θεωρώ συγγενικό με το καλό αφεντικό που διάβασα σήμερα.  Η γνώμη μου είναι ότι το παρόν είναι καλύτερο.  Ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του, την πλοκή του και το χιούμορ του.  Είδες τι κάνει η μαγεία ! :) .

Επίσης πρέπει να σε συγχαρώ για την επιμέλεια και την παρουσίαση των κειμένων σου.

Και μια προτροπή προς τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ.  Μην μασάτε από τα 'τούβλα του Σπύρου'.  Διαβάζονται πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνουν.

• Like 1

Σε ευχαριστώ και πάλι Νίκο! Μόλις σου απάντησα σε μία άλλη ανάρτηση που έκανες! 

Δυστυχώς τα διηγήματά μου τα ανεβάζω χωρίς επιμέλεια. Χαίρομαι όμως ιδιαιτέρως που σουτ άρεσε. Θα σου πω ένα μυστικό. Τη μαγική ταινία την είδα ένα βράδυ στον ύπνο μου. Σηκώθηκα την άλλη μέρα το πρωί και την έγραψα!

Υγ: Τώρα... για τα "τούβλα του Σπύρου"... δεν ξέρω ποια είναι αυτά. Ελπίζω να μην εννοείς τα δικά μου... :p

Edited by Βελόρεν
  • Like 2

Γεια σου. Είναι η πρώτη φορά που κάνω σχολιασμό. Εγώ προσωπικά δεν έχω δημοσιέψει κάποια ιστορία γιατί δυσκολεύομαι απίστευτα να κλείσω μια πλοκή έκτασης διηγήματος. Η ιστορία σου, η παρουσίασή της, η εξελιξή της μου άρεσε πάρα πολύ. Ειλικρινά δεν μπορούσα να φανταστώ το τέλος και αυτό είναι που με ενθουσιάζει σε μια ιστορία....να με εκπλήσει με το φινάλε της....ειδικά, ξετρελάθηκα με τη δυναμικότητα που απέκτησε η Σάρα στο τέλος και φυσικά με το ρόλο της ταινίας,,,,,,τώρα απ' όσα μπορώ να προσφέρω στον τομέα της σύνταξης σε ένα σημείο π.χ. γράφεις τα μοντέλα που είχαν ώστε να διαφημίσουν μερικά από τα.....τα οποία τους είχαν αναθέσει οι πολυεθνικές για να διαφημίσουν....θα μπορούσε να είναι πιο απλο-γραμμένο όπως τα μοντέλα στα οποία οι πολυεθνικές είχαν αναθέσει να διαφημίσουν.......προϊόντα τους απλά να μην επαναλαμβάνεται το ρήμα. Αλλά γενικά η δομή είναι πολύ απτή, κατανοητή, προσεγμένη. Κάποια κόμματα ίσως λείπουν, αλλά ποιος τα πάει καλά με τα κόμματα...μ' αρέσουν αντιφάσεις όπως τα φώτα ήταν σβηστά.....να ακτινοβολεί με μία περίεργη λάμψη...κατά τα άλλα μπράβο σου.

• Like 1

Σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου Amine! Χαίρομαι που σου άρεσε! Αυτό είναι πραγματική επιτυχία για εμένα! Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν γενικά διορθώσεις σε όλα μου τα διηγήματα που θα μπορούσαν να γίνουν, αλλά... ποιος κάθεται τώρα...; Τα ανεβάζω χωρίς τη σχετική επιμέλεια. Απλά δεν έχω βρει τον χρόνο να ασχοληθώ. Όπως και να έχει όμως θα κρατήσω αυτά που επισήμανες και θα τα περάσω στο κείμενο όταν θα κάνω επιμέλεια. όσο για τα κόμματα... πονεμένη ιστορία γενικότερα. Θα μπορούσες να ρίξεις μία ματιά και στα υπόλοιπά μου διηγήματα. Ελπίζω να σου αρέσουν εξίσου. Όσο για αυτά που γράφεις, καλό θα ήταν να μην το βάζεις κάτω. Πιστεύω πως αν ζητήσεις την βοήθεια των συμφορουμίτων όλοι θα σε βοηθήσουμε λέγοντάς σου ιδέες σχετικά με την κλιμάκωση που θέλεις να δώσεις. Δοκίμασέ το...

ΥΓ: Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μου έκανες μεγάλη τιμή!

• 4 weeks later...

Κωνσταντίνε η ιστορία σου είναι πολύ ωραία η αγωνία, η γλαφυρότητα της, περιγραφής και οι ανατροπές που ακολούθησαν.

• Like 1

Χαίρομαι που σου άρεσε Νεκταρία! Μείνε συντονισμένη λοιπόν! Σε ευχαριστώ!

• Like 1

Στην αρχή φοβήθηκα να την αρχίσω, λόγω μεγέθους, αλλά δεν το μετάνιωσα! Έφυγε γρήγορα σαν νεράκι. Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω πιο λεπτομερές feedback, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τον χρόνο. Μπορώ μόνο να πω πως την κατευχαριστήθηκα! Και επιφυλάσσομαι για περισσότερα σχόλια στο (αρκετά μακρινό) μέλλον.

• Like 1

Σε ευχαριστώ πολύ Έλενα για το ελπιδοφόρο σου μήνυμα! Η αλήθεια είναι ότι κυλάει σαν νερό. Είναι ευκολοχώνευτο όπως μου έχουν πει και το τέλος ανατρεπτικό! Αυτό το λέω εγώ! χιχι! Πάρε τον χρόνο σου κι εγώ θα περιμένω για το σχόλιό σου όταν βρεις ευκαιρία! Παρόλα αυτά έχω κι άλλες ιστορίες να διαβάσεις αν θέλεις! Πιστεύω πως θα σου αρέσουν εξίσου. Να είσαι καλά και καλή συνέχεια!

• Like 1