Βελόρεν Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Όταν η φύση τον αδίκησε και η δυσλεξία του στοίχειωσε τη ζωή, αφήνοντάς τον απομονωμένο και περιφρονημένο, η καλή του τύχη του προσέφερε ένα μαγικό δώρο. Ένα δώρο που του έδωσε τη δύναμη να ανατρέψει όλα τα δεδομένα, όλες τις ισορροπίες και να προσδώσει στον εαυτό του καθετί που ονειρευόταν! Με μοναδικό του όπλο μία «μαγική» μηχανή, ο Στίβεν θα ταξιδέψει στον χρόνο και θα πάρει εκδίκηση για κάθε περιφρόνηση που έζησε μικρός. Θα αποκτήσει τα πάντα! Θα καταφέρει όμως να μην «πνιγεί» από τη ματαιοδοξία του; Θα αρκεστεί στα δώρα που απέκτησε; Ο «Βιβλιοταξιδευτής» σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι που σίγουρα δεν έχεις ξανακάνει. Έλα μαζί του σε μία περιπέτεια που θα σου κόψει την ανάσα. Εισιτήριο...; ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Χαίρεται παιδιά! Ανεβάζω ένα διήγημα που έχω γράψει και έχω αγαπήσει πολύ (επίσης)! Περιμένω με αγωνία τα σχόλια και παρατηρήσεις σας. Καλή ανάγνωση! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Όνομα συγγραφέα: Κων/νος Ν. Βαρδής (Βελόρεν) Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας αλά Back To The Future... Βία; Ναι... Σεξ; Μπα, όχι. Έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει ο πρωταγωνιστής. Αριθμός λέξεων: Σχεδόν 11.000 Αυτοτελής: Ναι, είναι. Αλήθεια λέω… Σχόλια: 1ον: Είναι ένα διήγημα που έχω ανεβάσει και στην προσωπική μου σελίδα. 2ον: Έχει Linked λέξεις με συνδέσμους από την προσωπική μου σελίδα τους οποίους αν τους πατήσετε θα σας ανοίξει ένα παράθυρο για να δείτε κάποια πράγματα που αφορούν τις μαρκαρισμένες λέξεις. Αρχείο: Σε ηλεκτρονική μορφή .pdf Βιβλιοταξιδευτής.pdf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ἀπόστολος Βρανᾶς Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Σίγουρα εἶναι ἐνδιαφέρον ὡς θέμα ἀλλὰ περίμενε νὰ τὸ διαβάσω στην ὁλοκληρωμένη του μορφή. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ἀπόστολος Βρανᾶς Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 ΟΚ ... Φοβερὰ ἐμνευσμένο, μὲ εὐφάνταστη πλοκή καὶ πάρα πολὺ καλὴ παρουσίαση χαρακτήρων! Ὑπὸ ὅρους, θὰ μποροῦσε νὰ εκδοθεῖ ἄνετα εἴτε σὰν αὐτὀνομο e-book ἢ ὡς μία νουβέλα ἀπὸ μία συλλογή ἐπιστημονικῆς φαντασίας. Πραγματικά, ἀξίζει! Φυσικὰ θέλει μία καλὴ ἐπιμέλεια κειμένου γιὰ νὰ συμμαζέψει τὰ λίγα λαθάκια ποὺ ἔχει ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts