Mesmer Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Καλημέρα, λόγω προβλημάτων υγείας άργησα λίγο αλλά θα μπορούσα να συμμετέχω και εγώ??Βέβαια όλα δεν νομίζω να προλάβω αλλά μια γραμμή νομίζω την έχω. Εννοείται ότι μπορείς να συμμετέχεις. Τι ερωτήσεις είναι αυτές; Ας βάλω και την πρόοδο εδώ... Α2. Μεταφυσικός Τρόμος: Νεκρωταφίο ζώων - Stephen King Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Ο κύριος Μερσέντες - Stephen King Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Αντικλείδι - Frederick R. Hamilton Β6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Το σκοτεινό ημερολόγιο - Graham Joyce Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Το μανιτού - Graham Masterton Γ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: The Pluto Pact - Guy N. Smith Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Νεκρή γραμμή - Κωνσταντίνος Κέλλης Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταϊν - Mary Shelley Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Η αγαπημένη μου Ιστορία Τρόμου - Συλλογικό Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Η ομίχλη - Stephen King Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Δικαίωμα στη ζωή - Jack Ketchum Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Colder - Paul Tobin and Juan Ferreyra, Dark Horse Comics Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Οι Ρυθμιστές - Richard Bachman [steven King] Ζ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη - Jeffrey Thomas Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Σκοτεινές ιστορίες - Ματίνα Μαντά Η4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Ημερολόγιο αφανισμού - Jeremy R. Johnson Η6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: House of Leaves - Mark Z. Danielewski Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Γένεσις 1:26 - Lucas Marmaduke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volyros Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει:Ο ΛΟΦΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ [ARTHUR MACHEN] (DONE) Α2. Μεταφυσικός Τρόμος:ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑ [RICHARD MATHESON] (DONE) Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων:ΑΥΠΝΙΑ [sTEPHEN KING] (DONE) Α4. Βιβλίο με βρικόλακες:ΚΑΡΜΙΛΛΑ[J.S.LE FANOU] (DONE) Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: ΟΙ ΑΓΝΟΗΜΕΝΟΙ [bENTLEY LITTLE] (DONE) Α6. Ελληνικός Τρόμος: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ [ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΤΣΑΣ] (DONE) Α7. Βιβλίο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα: ΔΟΛΩΜΑ [J.KΕΝT MESSUM] (DONE) Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο:ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ [DEAN KOONTZ] (DONE) Δ6. Splatterpunk: ΜΙΣΤΕΡ ΤΟΡΣΟ [ED LEE](DONE) Ε6. Βιβλίο με τρόμο σε ΜΗ-μοντέρνο setting: SWEENEY TODD Ο ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΛΗΤ [THOMAS PRECKETT PREST](DONE) Β1. Bram stoker award βιβλίο: ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΚΟΚΑΛΑ [sTEPHEN KING] (DONE) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Α2. Μεταφυσικός Τρόμος: Νεκρωταφίο ζώων - Stephen King Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Ο κύριος Μερσέντες - Stephen King Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Αντικλείδι - Frederick R. Hamilton Β6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Το σκοτεινό ημερολόγιο - Graham Joyce Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Το μανιτού - Graham Masterton Γ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: The Pluto Pact - Guy N. Smith Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Νεκρή γραμμή - Κωνσταντίνος Κέλλης Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταϊν - Mary Shelley Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Η αγαπημένη μου Ιστορία Τρόμου - Συλλογικό Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Η ομίχλη - Stephen King Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Δικαίωμα στη ζωή - Jack Ketchum Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Colder - Paul Tobin and Juan Ferreyra, Dark Horse Comics Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Οι Ρυθμιστές - Richard Bachman [steven King] Ζ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη - Jeffrey Thomas Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Σκοτεινές ιστορίες - Ματίνα Μαντά Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Κόμης Δράκουλας - Bram Stoker Η4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Ημερολόγιο αφανισμού - Jeremy R. Johnson Η6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: House of Leaves - Mark Z. Danielewski Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Γένεσις 1:26 - Lucas Marmaduke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 (edited) Ενημερώνω κάθε τόσο την λίστα μου. Με κόκκινο οι καινούργιες προσθήκες. Κριτικές μπορείτε να δείτε σε διάφορα topics μέσα στο φόρουμ. Α1. Ντάγκλας Κλεγκ - Ο άνθρωπος του Χάλογουιν Α2. Γκράχαμ Μάστερτον - Ο δαίμονας ξαναζωντανεύει Α4. Πόπι Ζ. Μπράιτ - Χαμένες ψυχές Α7. Σταμάτης Λαδικός - Camera Obscura Β4. Τζον Κόνολι - Φονικό είδος Β5. Ράμσεϊ Κάμπελ - Το πρόσωπο που πρέπει να πεθάνει Β6. Γκράχαμ Μάστερτον - Οι δαίμονες της Νορμανδίας Γ6. Τζέρεμι Ρόμπερτ Τζόνσον - Ημερολόγιο αφανισμού Γ7. Μάιλς Γκίμπσον - Το ημερολόγιο ενός δολοφόνου Δ1. Μάικλ Κράιτον - Στέλεχος Ανδρομέδα Δ2. Συλλογικό - Σκοτεινά οράματα Δ7. Στίβεν Κινγκ - Νυχτερινή βάρδια Ε2. Κλαρκ Άστον Σμιθ - Το ταξίδι του βασιλιά Γιουβόραν Ε3. Dan Wells - I Am Not A Serial Killer Ε6. Γ. Χ. Χόντγκσον - Οι βάρκες του Γκλεν Κάριγκ Ζ6. Έντουαρντ Λι - Τραμ 1852 Η6. Τόμας Τέσιερ - Εκκρεμείς υποθέσεις Edited April 7, 2015 by BladeRunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Α2. Μεταφυσικός Τρόμος: Νεκρωταφίο ζώων - Stephen King Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Ο κύριος Μερσέντες - Stephen King Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Αντικλείδι - Frederick R. Hamilton Β3. Βιβλίο που έχει γίνει ταινία: Νυχτερινή πτήση 29 - Stephen King Β6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Το σκοτεινό ημερολόγιο - Graham Joyce Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Το μανιτού - Graham Masterton Γ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: The Pluto Pact - Guy N. Smith Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Νεκρή γραμμή - Κωνσταντίνος Κέλλης Γ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Το πέμπτο παιδί - Doris Lessing Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταϊν - Mary Shelley Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Η αγαπημένη μου Ιστορία Τρόμου - Συλλογικό Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Η ομίχλη - Stephen King Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Δικαίωμα στη ζωή - Jack Ketchum Ε3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: Floor four - A. Lopez Jr. Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Colder - Paul Tobin and Juan Ferreyra, Dark Horse Comics Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Οι Ρυθμιστές - Richard Bachman [steven King] Ζ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη - Jeffrey Thomas Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Σκοτεινές ιστορίες - Ματίνα Μαντά Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Κόμης Δράκουλας - Bram Stoker Η4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Ημερολόγιο αφανισμού - Jeremy R. Johnson Η6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: House of Leaves - Mark Z. Danielewski Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Γένεσις 1:26 - Lucas Marmaduke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Το σπέρμα του Σατανά - Jory Sherman Α2. Μεταφυσικός Τρόμος: Νεκρωταφίο ζώων - Stephen King Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Ο κύριος Μερσέντες - Stephen King Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Αντικλείδι - Frederick R. Hamilton Β3. Βιβλίο που έχει γίνει ταινία: Νυχτερινή πτήση 29 - Stephen King Β6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Το σκοτεινό ημερολόγιο - Graham Joyce Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Το μανιτού - Graham Masterton Γ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: The Pluto Pact - Guy N. Smith Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Νεκρή γραμμή - Κωνσταντίνος Κέλλης Γ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Το πέμπτο παιδί - Doris Lessing Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταϊν - Mary Shelley Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Η αγαπημένη μου Ιστορία Τρόμου - Συλλογικό Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Η ομίχλη - Stephen King Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Δικαίωμα στη ζωή - Jack Ketchum Ε3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: Floor four - A. Lopez Jr. Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Colder - Paul Tobin and Juan Ferreyra, Dark Horse Comics Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Οι Ρυθμιστές - Richard Bachman [steven King] Ζ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη - Jeffrey Thomas Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Σκοτεινές ιστορίες - Ματίνα Μαντά Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Κόμης Δράκουλας - Bram Stoker Η4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Ημερολόγιο αφανισμού - Jeremy R. Johnson Η6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: House of Leaves - Mark Z. Danielewski Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Γένεσις 1:26 - Lucas Marmaduke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Το σπέρμα του Σατανά - Jory Sherman Α2. Μεταφυσικός Τρόμος: Νεκρωταφίο ζώων - Stephen King Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Ο κύριος Μερσέντες - Stephen King Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Αντικλείδι - Frederick R. Hamilton Β1. Bram stoker award βιβλίο: Κουτί σε σχήμα καρδιάς - Joe Hill Β3. Βιβλίο που έχει γίνει ταινία: Νυχτερινή πτήση 29 - Stephen King Β6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Το σκοτεινό ημερολόγιο - Graham Joyce Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Το μανιτού - Graham Masterton Γ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: The Pluto Pact - Guy N. Smith Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Νεκρή γραμμή - Κωνσταντίνος Κέλλης Γ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Το πέμπτο παιδί - Doris Lessing Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταϊν - Mary Shelley Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Η αγαπημένη μου Ιστορία Τρόμου - Συλλογικό Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Η ομίχλη - Stephen King Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Δικαίωμα στη ζωή - Jack Ketchum Ε3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: Floor four - A. Lopez Jr. Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Colder - Paul Tobin and Juan Ferreyra, Dark Horse Comics Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Οι Ρυθμιστές - Richard Bachman [steven King] Ζ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη - Jeffrey Thomas Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Σκοτεινές ιστορίες - Ματίνα Μαντά Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Κόμης Δράκουλας - Bram Stoker Η3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: The house of the vampire - George Sylvester Viereck Η4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Ημερολόγιο αφανισμού - Jeremy R. Johnson Η6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: House of Leaves - Mark Z. Danielewski Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Γένεσις 1:26 - Lucas Marmaduke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Η Λάμψη μπαίνει στο βιβλίο με παιδί για πρωταγωνιστή, ε; Σε άλλο θέμα, διαπιστώνω ότι έχω διαβάσει πάνω από τα μισές κατηγορίες της πρόκλησης κι ακόμα δεν έχω κάνει ούτε μία γραμμή. Πρέπει να αποτελεί κάπου είδους achievement αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DinMacXanthi Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 Η Λάμψη μπαίνει στο βιβλίο με παιδί για πρωταγωνιστή, ε; Σε άλλο θέμα, διαπιστώνω ότι έχω διαβάσει πάνω από τα μισές κατηγορίες της πρόκλησης κι ακόμα δεν έχω κάνει ούτε μία γραμμή. Πρέπει να αποτελεί κάπου είδους achievement αυτό. Η Λάμψη είναι πολύ καλή επιλογή για βιβλίο με παιδί-πρωταγωνιστή. Ισχύει, όντως Κι αυτό έχει τη φάση του, πάντως, και με τους ρυθμούς σου, δεν θα ισχύει για πολύ καιρό ακόμα! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volyros Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει:Ο ΛΟΦΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ [ARTHUR MACHEN] (DONE) Α2. Μεταφυσικός Τρόμος:ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑ [RICHARD MATHESON] (DONE) Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων:ΑΥΠΝΙΑ [sTEPHEN KING] (DONE) Α4. Βιβλίο με βρικόλακες:ΚΑΡΜΙΛΛΑ[J.S.LE FANOU] (DONE) Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: ΟΙ ΑΓΝΟΗΜΕΝΟΙ [bENTLEY LITTLE] (DONE) Α6. Ελληνικός Τρόμος: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ [ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΤΣΑΣ] (DONE) Α7. Βιβλίο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα: ΔΟΛΩΜΑ [J.KΕΝT MESSUM] (DONE) Β1. Bram stoker award βιβλίο: ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΚΟΚΑΛΑ [sTEPHEN KING] (DONE) Δ1.Science Fiction συναντάει τον Τρόμο:ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ [DEAN KOONTZ] (DONE) Δ6. Splatterpunk: ΜΙΣΤΕΡ ΤΟΡΣΟ [ED LEE](DONE) Ε6. Βιβλίο με τρόμο σε ΜΗ-μοντέρνο setting: SWEENEY TODD Ο ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΛΗΤ [THOMAS PRECKETT PREST](DONE) Β2. Ιστορία Φαντασμάτων: ΚΟΥΤΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ [JOE HILL] (DONE) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Τα δικά μου: A5. Ρεαλιστικός τρόμος: Φονικό ειδος - John Connolly A7. Βιβλίο από πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα: Ο Στόχος: Ημερολόγιο - Παναγιώτης Δεληγιάννης Β4. Αστυνομικό θρίλερ: Κάθε νεκρό πράγμα - John ConnollyΓ3: Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Ο Προσκεκλημένος - Αβράαμ Κάουα Γ5. Μυθιστόρημα απο γυναικα συγγραφέα: Bad Brains - Kathe Koja Γ7. Βιβλίο με κατά συρροή δολοφόνο: Το δέντρο του θανάτου - John ConnolyΔ5. Βιβλίο με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Άμη - Μάριος ΚαρακατσάνηςΖ3. Graphic Novel Τρόμου: B.P.R.D. - Hollow Earth and other TalesΗ1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Τέτη Θεοδώρου - Από τη ΣκόνηH7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ - Jeff Lindsay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Το σπέρμα του Σατανά - Jory Sherman Α2. Μεταφυσικός Τρόμος: Νεκρωταφίο ζώων - Stephen King Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Ο κύριος Μερσέντες - Stephen King Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Αντικλείδι - Frederick R. Hamilton Β1. Bram stoker award βιβλίο: Κουτί σε σχήμα καρδιάς - Joe Hill Β3. Βιβλίο που έχει γίνει ταινία: Νυχτερινή πτήση 29 - Stephen King Β6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Το σκοτεινό ημερολόγιο - Graham Joyce Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Το μανιτού - Graham Masterton Γ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: The Pluto Pact - Guy N. Smith Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Νεκρή γραμμή - Κωνσταντίνος Κέλλης Γ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Το πέμπτο παιδί - Doris Lessing Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταϊν - Mary Shelley Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Η αγαπημένη μου Ιστορία Τρόμου - Συλλογικό Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Η ομίχλη - Stephen King Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Δικαίωμα στη ζωή - Jack Ketchum Ε3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: Floor four - A. Lopez Jr. Ε7. Βιβλίο τρόμου με παιδί για πρωταγωνιστή: Η Λάμψη - Stephen King Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Colder - Paul Tobin and Juan Ferreyra, Dark Horse Comics Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Οι Ρυθμιστές - Richard Bachman [steven King] Ζ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη - Jeffrey Thomas Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Σκοτεινές ιστορίες - Ματίνα Μαντά Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Κόμης Δράκουλας - Bram Stoker Η3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: The house of the vampire - George Sylvester Viereck Η4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Ημερολόγιο αφανισμού - Jeremy R. Johnson Η6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: House of Leaves - Mark Z. Danielewski Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Γένεσις 1:26 - Lucas Marmaduke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Το σπέρμα του Σατανά - Jory Sherman Α2. Μεταφυσικός Τρόμος: Νεκρωταφίο ζώων - Stephen King Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Ο κύριος Μερσέντες - Stephen King Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Αντικλείδι - Frederick R. Hamilton Β1. Bram stoker award βιβλίο: Κουτί σε σχήμα καρδιάς - Joe Hill Β3. Βιβλίο που έχει γίνει ταινία: Νυχτερινή πτήση 29 - Stephen King Β6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Το σκοτεινό ημερολόγιο - Graham Joyce Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Το μανιτού - Graham Masterton Γ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: The Pluto Pact - Guy N. Smith Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Νεκρή γραμμή - Κωνσταντίνος Κέλλης Γ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Το πέμπτο παιδί - Doris Lessing Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταϊν - Mary Shelley Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Η αγαπημένη μου Ιστορία Τρόμου - Συλλογικό Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Η ομίχλη - Stephen King Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Δικαίωμα στη ζωή - Jack Ketchum Δ6. Splatterpunk: Νεκρή σαιζόν - Jack Ketchum Ε3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: Floor four - A. Lopez Jr. Ε7. Βιβλίο τρόμου με παιδί για πρωταγωνιστή: Η Λάμψη - Stephen King Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Colder - Paul Tobin and Juan Ferreyra, Dark Horse Comics Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Οι Ρυθμιστές - Richard Bachman [steven King] Ζ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη - Jeffrey Thomas Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Σκοτεινές ιστορίες - Ματίνα Μαντά Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Κόμης Δράκουλας - Bram Stoker Η3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: The house of the vampire - George Sylvester Viereck Η4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Ημερολόγιο αφανισμού - Jeremy R. Johnson Η6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: House of Leaves - Mark Z. Danielewski Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Γένεσις 1:26 - Lucas Marmaduke 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Δ6. Splatterpunk: Νεκρή σαιζόν - Jack Ketchum Σου άρεσε; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Δ6. Splatterpunk: Νεκρή σαιζόν - Jack Ketchum Σου άρεσε; Να σου πω, γενικά, δεν είμαι φαν του είδους. Δηλαδή, εκτός πρόκλησης δεν νομίζω ότι θα το προτιμούσα. Ίσως να μου άρεσε περισσότερο αν η πλοκή του δεν ήταν τόσο απλή. Πάντως, είναι καλογραμμένο και σου κάνει το στομάχι πλυντήριο. Επίσης, έχει πολύ ενδιαφέρον ο επίλογος του συγγραφέα για τις εκδοτικές περιπέτειες του βιβλίου και τη λογοκρισία που έφαγε η πρώτη του έκδοση. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 (edited) Δ6. Splatterpunk: Νεκρή σαιζόν - Jack Ketchum Σου άρεσε; Να σου πω, γενικά, δεν είμαι φαν του είδους. Δηλαδή, εκτός πρόκλησης δεν νομίζω ότι θα το προτιμούσα. Ίσως να μου άρεσε περισσότερο αν η πλοκή του δεν ήταν τόσο απλή. Πάντως, είναι καλογραμμένο και σου κάνει το στομάχι πλυντήριο. Επίσης, έχει πολύ ενδιαφέρον ο επίλογος του συγγραφέα για τις εκδοτικές περιπέτειες του βιβλίου και τη λογοκρισία που έφαγε η πρώτη του έκδοση. Και εγώ δεν ήμουν φαν ή μάλλον αγνοούσα παντελώς το splatter, μέχρι που το διάβασα. Οπότε και έγινα Απίστευτο, απλώς απίστευτο! Από τα πολύ λίγα που έχουν κάνει την καρδιά μου να παίξει ταμπούρλο και να θέλει να πεταχτεί από το στήθος μου. Και συμφωνώ ότι η πλοκή δεν είναι τίποτα το τρομερό. Προσωπικά όμως δεν με χάλασε καθόλου γιατί είναι κάποιες λίγες φορές που θέλω να διαβάζω βία απλά και μόνο για την βία. Γίνεται ένα μόνο βιβλίο να κάνει κάποιον να αγαπήσει τον συγγραφέα και το είδος; Αν ναι, τότε αυτό ακριβώς συνέβη με μένα. Θα αφήσω μάλλον να περάσει και αυτή η χρονιά για να το ξεχάσω και άλλο, και θα το ξαναπιάσω την επόμενη με την ησυχία μου. Και εντυπωσιακό αν μη τι άλλο τα διαφορετικά συναισθήματα που μπορούν να αποκομίσουν πολλοί αναγνώστες από το ίδιο βιβλίο. Θυμάμαι λίγο τον επίλογο με την επιμελήτρια που δυσανασχετούσε με το υλικό και την αποστολή που είχε να φέρει εις πέρας, φάση είχε. Edited April 25, 2015 by Δημήτρης 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Το σπέρμα του Σατανά - Jory Sherman Α2. Μεταφυσικός Τρόμος: Νεκρωταφίο ζώων - Stephen King Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Ο κύριος Μερσέντες - Stephen King Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Αντικλείδι - Frederick R. Hamilton Β1. Bram stoker award βιβλίο: Κουτί σε σχήμα καρδιάς - Joe Hill Β3. Βιβλίο που έχει γίνει ταινία: Νυχτερινή πτήση 29 - Stephen King Β6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Το σκοτεινό ημερολόγιο - Graham Joyce Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Το μανιτού - Graham Masterton Γ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: The Pluto Pact - Guy N. Smith Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Νεκρή γραμμή - Κωνσταντίνος Κέλλης Γ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Το πέμπτο παιδί - Doris Lessing Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταϊν - Mary Shelley Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Η αγαπημένη μου Ιστορία Τρόμου - Συλλογικό Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Η ομίχλη - Stephen King Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Δικαίωμα στη ζωή - Jack Ketchum Δ6. Splatterpunk: Νεκρή σαιζόν - Jack Ketchum Δ7. Stephen King που δεν έχετε διαβάσει: Μπλέιζ - Richard Bachman [steven King] Ε3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: Floor four - A. Lopez Jr. Ε7. Βιβλίο τρόμου με παιδί για πρωταγωνιστή: Η Λάμψη - Stephen King Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Colder - Paul Tobin and Juan Ferreyra, Dark Horse Comics Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Οι Ρυθμιστές - Richard Bachman [steven King] Ζ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη - Jeffrey Thomas Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Σκοτεινές ιστορίες - Ματίνα Μαντά Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Κόμης Δράκουλας - Bram Stoker Η3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: The house of the vampire - George Sylvester Viereck Η4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Ημερολόγιο αφανισμού - Jeremy R. Johnson Η6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: House of Leaves - Mark Z. Danielewski Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Γένεσις 1:26 - Lucas Marmaduke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Ενημερώνω κάθε τόσο την λίστα μου. Με κόκκινο οι καινούργιες προσθήκες. Κριτικές μπορείτε να δείτε σε διάφορα topics μέσα στο φόρουμ. Α1. Ντάγκλας Κλεγκ - Ο άνθρωπος του Χάλογουιν Α2. Γκράχαμ Μάστερτον - Ο δαίμονας ξαναζωντανεύει Α4. Πόπι Ζ. Μπράιτ - Χαμένες ψυχές Α7. Σταμάτης Λαδικός - Camera Obscura Β4. Τζον Κόνολι - Φονικό είδος Β5. Ράμσεϊ Κάμπελ - Το πρόσωπο που πρέπει να πεθάνει Β6. Γκράχαμ Μάστερτον - Οι δαίμονες της ΝορμανδίαςΓ2. Ντιν Κουντζ - Το κρησφύγετο Γ6. Τζέρεμι Ρόμπερτ Τζόνσον - Ημερολόγιο αφανισμού Γ7. Μάιλς Γκίμπσον - Το ημερολόγιο ενός δολοφόνου Δ1. Μάικλ Κράιτον - Στέλεχος Ανδρομέδα Δ2. Συλλογικό - Σκοτεινά οράματαΔ5. Πίτερ Τζέιμς - Φάμπιαν Δ7. Στίβεν Κινγκ - Νυχτερινή βάρδια Ε2. Κλαρκ Άστον Σμιθ - Το ταξίδι του βασιλιά Γιουβόραν Ε3. Dan Wells - I Am Not A Serial Killer Ε6. Γ. Χ. Χόντγκσον - Οι βάρκες του Γκλεν ΚάριγκΖ2. Κωνσταντίνος Μίσσιος - Η νύχτα της λευκής παπαρούναςΖ3. Χρήστος Μαρτίνης - Τελευταίο καταφύγιο Ζ6. Έντουαρντ Λι - Τραμ 1852Η3. A. Lopez Jr. - Floor Four Η6. Τόμας Τέσιερ - Εκκρεμείς υποθέσεις Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Το σπέρμα του Σατανά - Jory Sherman Α2. Μεταφυσικός Τρόμος: Νεκρωταφίο ζώων - Stephen King Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Ο κύριος Μερσέντες - Stephen King Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Αντικλείδι - Frederick R. Hamilton Β1. Bram stoker award βιβλίο: Κουτί σε σχήμα καρδιάς - Joe Hill Β3. Βιβλίο που έχει γίνει ταινία: Νυχτερινή πτήση 29 - Stephen King Β6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Το σκοτεινό ημερολόγιο - Graham Joyce Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Το μανιτού - Graham Masterton Γ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: The Pluto Pact - Guy N. Smith Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Νεκρή γραμμή - Κωνσταντίνος Κέλλης Γ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Το πέμπτο παιδί - Doris Lessing Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταϊν - Mary Shelley Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Η αγαπημένη μου Ιστορία Τρόμου - Συλλογικό Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Η ομίχλη - Stephen King Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Δικαίωμα στη ζωή - Jack Ketchum Δ6. Splatterpunk: Νεκρή σαιζόν - Jack Ketchum Δ7. Stephen King που δεν έχετε διαβάσει: Μπλέιζ - Richard Bachman [steven King] Ε1. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Τρέμω στο άγγιγμά σου - Συλλογικό Ε3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: Floor four - A. Lopez Jr. Ε7. Βιβλίο τρόμου με παιδί για πρωταγωνιστή: Η Λάμψη - Stephen King Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Colder - Paul Tobin and Juan Ferreyra, Dark Horse Comics Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Οι Ρυθμιστές - Richard Bachman [steven King] Ζ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη - Jeffrey Thomas Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Σκοτεινές ιστορίες - Ματίνα Μαντά Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Κόμης Δράκουλας - Bram Stoker Η3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: The house of the vampire - George Sylvester Viereck Η4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Ημερολόγιο αφανισμού - Jeremy R. Johnson Η6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: House of Leaves - Mark Z. Danielewski Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Γένεσις 1:26 - Lucas Marmaduke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Το σπέρμα του Σατανά - Jory Sherman Α2. Μεταφυσικός Τρόμος: Νεκρωταφίο ζώων - Stephen King Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Ο κύριος Μερσέντες - Stephen King Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Αντικλείδι - Frederick R. Hamilton Β1. Bram stoker award βιβλίο: Κουτί σε σχήμα καρδιάς - Joe Hill Β3. Βιβλίο που έχει γίνει ταινία: Νυχτερινή πτήση 29 - Stephen King Β6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Το σκοτεινό ημερολόγιο - Graham Joyce Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Το μανιτού - Graham Masterton Γ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: The Pluto Pact - Guy N. Smith Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Νεκρή γραμμή - Κωνσταντίνος Κέλλης Γ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Το πέμπτο παιδί - Doris Lessing Γ7. Βιβλίο με serial killer: Μίστερ Τόρσο - Edward Lee Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταϊν - Mary Shelley Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Η αγαπημένη μου Ιστορία Τρόμου - Συλλογικό Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Η ομίχλη - Stephen King Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Δικαίωμα στη ζωή - Jack Ketchum Δ6. Splatterpunk: Νεκρή σαιζόν - Jack Ketchum Δ7. Stephen King που δεν έχετε διαβάσει: Μπλέιζ - Richard Bachman [steven King] Ε1. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Τρέμω στο άγγιγμά σου - Συλλογικό Ε3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: Floor four - A. Lopez Jr. Ε7. Βιβλίο τρόμου με παιδί για πρωταγωνιστή: Η Λάμψη - Stephen King Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Colder - Paul Tobin and Juan Ferreyra, Dark Horse Comics Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Οι Ρυθμιστές - Richard Bachman [steven King] Ζ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη - Jeffrey Thomas Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Σκοτεινές ιστορίες - Ματίνα Μαντά Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Κόμης Δράκουλας - Bram Stoker Η3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: The house of the vampire - George Sylvester Viereck Η4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Ημερολόγιο αφανισμού - Jeremy R. Johnson Η6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: House of Leaves - Mark Z. Danielewski Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Γένεσις 1:26 - Lucas Marmaduke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
volyros Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει:Ο ΛΟΦΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ [ARTHUR MACHEN] (DONE) Α2. Μεταφυσικός Τρόμος:ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΑ [RICHARD MATHESON] (DONE) Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων:ΑΥΠΝΙΑ [sTEPHEN KING] (DONE) Α4. Βιβλίο με βρικόλακες:ΚΑΡΜΙΛΛΑ[J.S.LE FANOU] (DONE) Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: ΟΙ ΑΓΝΟΗΜΕΝΟΙ [bENTLEY LITTLE] (DONE) Α6. Ελληνικός Τρόμος: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ [ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΤΣΑΣ] (DONE) Α7. Βιβλίο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα: ΔΟΛΩΜΑ [J.KΕΝT MESSUM] (DONE) Β1. Bram stoker award βιβλίο: ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΚΟΚΑΛΑ [sTEPHEN KING] (DONE) Β2. Ιστορία Φαντασμάτων: ΚΟΥΤΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ [JOE HILL] (DONE) Δ1.Science Fiction συναντάει τον Τρόμο:ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ [DEAN KOONTZ] (DONE) Δ6. Splatterpunk: ΜΙΣΤΕΡ ΤΟΡΣΟ [ED LEE](DONE) Ε6. Βιβλίο με τρόμο σε ΜΗ-μοντέρνο setting: SWEENEY TODD Ο ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΛΗΤ [THOMAS PRECKETT PREST](DONE) Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ [JEREMY ROBERT JOHNSON] (DONE) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Το σπέρμα του Σατανά - Jory Sherman Α2. Μεταφυσικός Τρόμος: Νεκρωταφίο ζώων - Stephen King Α3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Ο κύριος Μερσέντες - Stephen King Α5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Αντικλείδι - Frederick R. Hamilton Β1. Bram stoker award βιβλίο: Κουτί σε σχήμα καρδιάς - Joe Hill Β3. Βιβλίο που έχει γίνει ταινία: Νυχτερινή πτήση 29 - Stephen King Β4. Αστυνομικό θρίλερ: Αιχμηρά αντικείμενα - Gillian Flynn Β6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Το σκοτεινό ημερολόγιο - Graham Joyce Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Το μανιτού - Graham Masterton Γ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: The Pluto Pact - Guy N. Smith Γ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Νεκρή γραμμή - Κωνσταντίνος Κέλλης Γ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Το πέμπτο παιδί - Doris Lessing Γ7. Βιβλίο με serial killer: Μίστερ Τόρσο - Edward Lee Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταϊν - Mary Shelley Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Η αγαπημένη μου Ιστορία Τρόμου – Συλλογικό Δ3. Asian Τρόμος: Σχεδόν διάφανο γαλάζιο - Ryū Murakami Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Η ομίχλη - Stephen King Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Δικαίωμα στη ζωή - Jack Ketchum Δ6. Splatterpunk: Νεκρή σαιζόν - Jack Ketchum Δ7. Stephen King που δεν έχετε διαβάσει: Μπλέιζ - Richard Bachman [steven King] Ε1. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Τρέμω στο άγγιγμά σου - Συλλογικό Ε3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: Floor four - A. Lopez Jr. Ε7. Βιβλίο τρόμου με παιδί για πρωταγωνιστή: Η Λάμψη - Stephen King Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Colder - Paul Tobin and Juan Ferreyra, Dark Horse Comics Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Οι Ρυθμιστές - Richard Bachman [steven King] Ζ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Πεθαίνοντας στην Τερατούπολη - Jeffrey Thomas Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Σκοτεινές ιστορίες - Ματίνα Μαντά Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Κόμης Δράκουλας - Bram Stoker Η3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: The house of the vampire - George Sylvester Viereck Η4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Ημερολόγιο αφανισμού - Jeremy R. Johnson Η6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: House of Leaves - Mark Z. Danielewski Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού: Γένεσις 1:26 - Lucas Marmaduke Και ναι, οι πρώτες μου δύο γραμμές είναι γεγονός 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 (edited) Α1. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Το τραγούδι της θεάς Κάλι- Dan SimmonsΑ2. Μεταφυσικός Τρόμος: Κραυγή από την κόλαση- Ramsey CampbellΑ3. Βιβλίο άνω των 450 σελίδων: Οι κούφιοι άνθρωποι - John ConnollyΑ4. Βιβλίο με βρικόλακες: Η πτώση- Guillermo Del Toro/ Chuck HoganΑ5. Ρεαλιστικός Τρόμος: Ψυχώ- Robert BlochΑ6. Ελληνικός Τρόμος: Νεκρή γραμμή- Κωνσταντίνος ΚέλληςΑ7. Βιβλίο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα: Είσαι ο επόμενος- Gregg HurwitzΒ1. Bram stoker award βιβλίο: Προτείνετε μου κάποια... Το κουτί σε σχήμα καρδιάς το έχω διαβάσει.Β2. Ιστορία Φαντασμάτων: Στοιχειωμένο- James HerbertΒ3. Βιβλίο που έχει γίνει ταινία: Ψίθυροι πνευμάτων- Richard MathesonΒ4. Αστυνομικό θρίλερ: Η σκάλα των αγγέλων- Michael ConnellyΒ5. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Γκουλ ο Λυκάνθρωπος- Μαρκ ΡονσονΒ6. Βιβλίο που ΔΕΝ εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ: Νεκρό Δέρμα- Αβραάμ ΚαούαΒ7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: κι εδώ μια βοήθειαΓ1. Ελληνικός Τρόμος: Camera Obscura- Σταμάτης ΛαδικόςΓ2. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τη χρονιά που γεννήθηκες: Στον αστερισμό του Σκορπιού, η κατάρα των Απάτσι- Τζόρυ ΣέρμανΓ3. Βιβλίο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους 12 μήνες: Γ4. Βιβλίο από μη-αγγλόφωνο συγγραφέα: Τι είδε η γυναίκα του Λωτ;- Ιωάννα ΜπουραζοπούλουΓ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Γ6. Post-apocalyptic Τρόμος: Η αιώνια νύχτα- Guillermo Del Toro/Chuck Hogan (πιάνει ως Post apocalyptic;)Γ7. Βιβλίο με serial killer: Οι θεοί της σάρκας- Richard MontanariΔ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: προτάσεις;Δ2. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Κλειστοί χώροι- Ανθολογία διηγήματος του φανταστικούΔ3. Asian Τρόμος: Δ4. Βιβλίο Α’ προσώπου: Τζόυλαντ- Stephen KingΔ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: βοήθεια κοινούΔ6. Splatterpunk: Δ7. Stephen King που ΔΕΝ έχετε διαβάσει: Το παιδί από το Κολοράντο- Stephen KingΕ1. Ανθολογία Τρόμου (παραπάνω από έναν συγγραφέα): Ε2. Φαντασία συναντάει τον τρόμο: Ε3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: Cycle of the Werewolf- Stephen KingΕ4. Ελληνικός Τρόμος: Ε5. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Τα κορίτσια του ροζαριου- Richard MontanariΕ6. Βιβλίο με τρόμο σε ΜΗ-μοντέρνο setting: Ε7. Βιβλίο τρόμου με παιδί για πρωταγωνιστή: Μαύρο χώμα- Belinda BauerΖ1. Μυθιστόρημα Τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Ζ2. Βιβλίο από μη-αγγλόφωνο συγγραφέα: Ζ3. Graphic Novel Τρόμου: Ζ4. Βιβλίο γραμμένο με ψευδώνυμο: Ζ5. Βιβλίο συγγραφέα που δεν έχετε ξαναδιαβάσει: Η πόλη- Blake CrouchΖ6. Κοσμικός τρόμος ΟΧΙ από Lovecraft: Ζ7. Ελληνικός Τρόμος: Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Από τη σκόνη- Τέτη ΘεοδώρουΗ2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Κι εδώ μία βοήθειαΗ3. Βιβλίο που δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά: Blockade Billy/Morality- Stephen KingΗ4. Τρόμος μαζί με κωμωδία: Πιτσαρία η κόλαση- Μικέλε ΣέριοΗ5. Βιβλίο πάνω από 750 σελίδες: Το τελευταίο αίνιγμα- Marisha PesslΗ6. Βιβλίο εξαντλημένο στην Ελλάδα: Κριντ- James Herbert Η7. Βιβλίο από την πλευρά του κακού;: Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ- Jeff LindsayΆργησα να συμμετάσχω γιατί βαριόμουν την διαδικασία, αλλά το πήρα απόφαση. Αν σε κάποια είμαι λάθος, διορθώστε με(έχω βάλει κάποια θρίλερ).Επίσης σε κάποια έχω ζητήσει βοήθεια(σε αυτά με τα bold). Edited May 11, 2015 by Mictantecutli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Β1. Bram stoker award βιβλίο: Να φανταστώ ότι του Κινγκ τα έχεις διαβάσει όλα. Μετά υπάρχει και Η Νύχτα του Κακού, Το Σκοτεινό Δωμάτιο και Χαμένο Αγόρι, Χαμένο Κορίτσι (εξαντλημένα), του Straub, Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Ρίξε μια ματιά εδώ, μήπως δεις κάτι που σ' ενδιαφέρει. Γ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Από τη σκόνη- Τέτη Θεοδώρου (Αυτό πάει στη Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα) Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταιν, Δες κάποιο από Crichton. Η Bell έχει αρκετά Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Απ' τα δικά μου, Δικαίωμα στη ζωή - Κέτσαμ Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Έχεις διαβάσει ήδη ένα :Ρ Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Stoker, Aickman, Bierce, Chambers, μερικά ονόματα Αν σε κάποια είμαι λάθος, διορθώστε με(έχω βάλει κάποια θρίλερ). Όσο για το τελευταίο, κι εγώ έχω βάλει αρκετά. Ειδικά το τελευταίο μου, Σχεδόν Διάφανο Γαλάζιο (Asian Τρόμος), είναι περισσότερο disturbing, ωμό, βίαιο, παρακμιακό sex-o-splat, παρά τρόμου. Επειδή δεν μπόρεσα να βρω τίποτα πιο σχετικό. Ε, εντάξει, 50 βιβλία είναι, δεν είναι ανάγκη να είμαστε και τόσο απόλυτοι σε όλα :Ρ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mictantecutli Posted May 11, 2015 Share Posted May 11, 2015 Β1. Bram stoker award βιβλίο: Να φανταστώ ότι του Κινγκ τα έχεις διαβάσει όλα. Μετά υπάρχει και Η Νύχτα του Κακού, Το Σκοτεινό Δωμάτιο και Χαμένο Αγόρι, Χαμένο Κορίτσι (εξαντλημένα), του Straub, Β7. Πρώτο βιβλίο συγγραφέα με πάνω από 10 βιβλία τρόμου: Ρίξε μια ματιά εδώ, μήπως δεις κάτι που σ' ενδιαφέρει. Γ5. Μυθιστόρημα τρόμου από γυναίκα συγγραφέα: Από τη σκόνη- Τέτη Θεοδώρου (Αυτό πάει στη Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα) Δ1. Science Fiction συναντάει τον Τρόμο: Φράνκενσταιν, Δες κάποιο από Crichton. Η Bell έχει αρκετά Δ5. Βιβλίο τρόμου με γυναίκα πρωταγωνίστρια: Απ' τα δικά μου, Δικαίωμα στη ζωή - Κέτσαμ Η1. Συλλογή διηγημάτων από γυναίκα συγγραφέα: Έχεις διαβάσει ήδη ένα :Ρ Η2. Βιβλίο συγγραφέα που έχει πεθάνει: Stoker, Aickman, Bierce, Chambers, μερικά ονόματα Αν σε κάποια είμαι λάθος, διορθώστε με(έχω βάλει κάποια θρίλερ). Όσο για το τελευταίο, κι εγώ έχω βάλει αρκετά. Ειδικά το τελευταίο μου, Σχεδόν Διάφανο Γαλάζιο (Asian Τρόμος), είναι περισσότερο disturbing, ωμό, βίαιο, παρακμιακό sex-o-splat, παρά τρόμου. Επειδή δεν μπόρεσα να βρω τίποτα πιο σχετικό. Ε, εντάξει, 50 βιβλία είναι, δεν είναι ανάγκη να είμαστε και τόσο απόλυτοι σε όλα :Ρ Ευχαριστώ για τις προτάσεις!! Ναι όντως την έκανα λίγο αρπακολλατζίδικα την λίστα και έβαλα της Θεοδώρου στο μυθιστόρημα. Το αλλάζω άμεσα. Τώρα για τα υπόλοιπα, μάλλον προς Φρανκενστάιν θα πάω, ο Chrichton δεν με ψήνει καθόλου. Αν υπάρχει και κάτι άλλο, ακούω προτάσεις. Κέτσαμ τα έχω διαβάσει όλα εκτός από ένα. Κινγκ μου έχουν μείνει τα Χρήσιμα αντικείμενα(που θέλω να αφήσω για τελευταίο) και τα Mr. Mercedes και η Αναβίωση που βγήκε τώρα. Αλλά δε νομίζω να έχουν πάρει Στόκερ. Και από τους πεθαμένους εκτός από Στόκερ δεν ξέρω κάποιον άλλον και τι έχει μεταφραστεί. Επίσης μία ερώτηση που μάλλον ξέρω την απάντηση Αν ένα βιβλίο ταιριάζει σε 2 κατηγορίες προφανώς διαλέγουμε μία ε; Λέω να πάω για το 49/49 αλλά δύσκολο το κόβω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts