Carolus Rex Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Όνομα Συγγραφέα: ΧρίστοςΕίδος: Σύγχρονη φαντασίαΒία; ΝαιΣεξ; ΌχιΑυτοτελής; ΝαιΣχόλια: Είναι μια αρκετά αιρετική άποψη σχετικά με τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Μέση Ανατολή. Είναι επίσης η πρώτη μου απόπειρα να γράψω Ελληνικά μετά από κάποια χρόνια. Κάπου στο Ιράκ.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
μαμαλουκ Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Γενικά καλογραμμένο και ενδιαφέρον. Υποθέτω θες να περάσεις ένα αντιπολεμικό μήνυμα, σε συνάρτηση με τη ματαιότητα και την υποκρισία του εν λόγω πολέμου. Το καταφέρνεις μια χαρά, χωρίς να πέφτεις στο αμάρτημα της Αμερικανιάς. Το μέγεθος σίγουρα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Μια παρατήρηση. Και μερικοί καμηλιέρηδες λιγότεροι, σιγά το πράγμα. και μετά Κάθε κεφάλι που έπεφτε, ακουγόταν σαν οβίδα στα αυτιά του Αμερικάνου Αν ο σκοπός σου είναι το μήνυμα να περαστεί μέσα από τον χαρακτήτα του λοχαγού και όχι τόσο από τη σκηνή, τότε είναι παράδοξη η συγκεκριμένη αλληλουχία σκέψεων. Ή θα νοιάζεται ή δε θα νοιάζεται. Αρκετά σημαντικό, γιατί αφορά το ήθος του πρωταγωνιστή. Αυτά.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carolus Rex Posted January 19, 2015 Author Share Posted January 19, 2015 Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την κριτική. Χαίρομαι που δεν φάνηκε αμερικανιά, πράγμα το οποίο με άγχωνε σχετικά αφού ο πρωταγωνιστής ήταν Αμερικάνος. Όσο για την σκηνή που αναφέρεις, μου πέρασε μέσα από το μυαλό αφού το ανέβασα, αλλά ο lazy εαυτός μου το αιτιολόγησε με το ότι ο πρωταγωνιστής είναι κι αυτός μπερδεμένος με το ποιός είναι ο εχθρός. Και πάλι ευχαριστώ για την κριτική. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts