Annad89 Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Όνομα Συγγραφέα-Άννα Είδος-λογοτεχνία Βία-όχι Σεξ-όχι Αριθμός Λέξεων- 3,214 Αυτοτελής- ναι Σχόλια-αν θέλετε σχολιάστε τον τύπο του γραψίματος μου. Θα με χαροποιούσε. πένθος.rtf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carolus Rex Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Kαταρχήν καλησπέρα και καλώς ήρθες (πρώτο ποστάρισμα βλέπω). Κατά δεύτερον, ουάου, είναι ένα πολύ ψυχοπλακωτικό κείμενο. Η απελπισία στάζει από την Νάνσυ και είναι προφανές. Χρησιμοποιείς πολλές μικρές προτάσεις για να περιγράψεις την καθημερινότητά, πράγμα που μου άρεσε. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι το μπέρδεμα με τις σχέσεις, αλλού λες ότι η πρώτη της σχέση ήταν ένα μήνα, αλλού λες για ένα χρόνο. Δεν μπορώ να πω ότι συμπάθησα την αφηγήτριά σου, μου φάνηκε κακομαθημένη και γκρινιάρα. Το τέλμα που περιγράφεις νομίζω το βιώνουμε όλοι εκεί στα 20-25 και το περιέγραψες όμορφα, καθώς οι σχέσεις και οι φιλίες τον παιδικών μας χρόνων περνάνε κρίση. Γενικά όμορφο το κείμενό σου, περιγραφικό και σκοτεινό. Αυτά! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annad89 Posted January 21, 2015 Author Share Posted January 21, 2015 Ευχαριστώ που σχολίασες το κείμενό μου. Κι εγώ το ένιωσα κατά κάποιον τρόπο αυτό που είπες αλλά ένιωσα σαν να με πήγε από μόνο του. Σαν η ζωή της Νάνσυς να είναι τόσο μπερδεμένη όσο και οι σκέψεις, οι αναμνήσεις, τα αγόρια και σίγουρα ναι, την φαντάζομαι κακομαθημένη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts