Count Baltar Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Εμένα πάντως ο πλανήτης με τα τεράστια κύματα, σε συνδυασμό με τη μουσική, με είχε καθηλώσει στο σινεμά με το στόμα ανοιχτό. Και ακόμα το καταφέρνει, στην 5η - 6η προβολή. Ζαρατοθάκο, ώρες ώρες νομίζω ότι ανήκεις στους χαμένους αδελφούς μου. Όχι μόνο αυτό, αλλά η φάση με τα τεράστια κύματα ήταν ανέκαθεν μοτίβο σε κάποιους εφιάλτες μου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ballerond Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Μα πώς σε καθήλωσε; Αφού δεν είχε καμία έκρηξη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mournblade Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Έλααα, αδιάβαστο σε βρίσκω! Είχε κατακλυσμιαία έκρηξη κινητικής ενέργειας. Το μόνο που έλειπε ήταν η έκλυση θερμότητας 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasiospa Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Ας πω και εγω την γνωμη μου για το Interstellar. Με αριστα το 10 βαζω 7 με 7,5. Το διαστημικο τμημα της ταινειας ηταν πολυ καλο αλλα δυστυχως η ολη ταινεια πνιγηκε μεσα στο καρακλισε του hollywood "love qonquers all". Καλα δεν μπορουν να σκεφτουν τιποτα αλλο; χωρια που ειναι και λαθος. Love does not qonquer all. Και το κλασσικο happy end φυσικα αντι για κατι πιο αμφισημο και πιο ρεαλιστικο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts