Count Baltar Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Εμένα πάντως ο πλανήτης με τα τεράστια κύματα, σε συνδυασμό με τη μουσική, με είχε καθηλώσει στο σινεμά με το στόμα ανοιχτό. Και ακόμα το καταφέρνει, στην 5η - 6η προβολή. Ζαρατοθάκο, ώρες ώρες νομίζω ότι ανήκεις στους χαμένους αδελφούς μου. Όχι μόνο αυτό, αλλά η φάση με τα τεράστια κύματα ήταν ανέκαθεν μοτίβο σε κάποιους εφιάλτες μου. 1 Quote
Ballerond Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Μα πώς σε καθήλωσε; Αφού δεν είχε καμία έκρηξη. 1 Quote
Mournblade Posted December 22, 2016 Posted December 22, 2016 Έλααα, αδιάβαστο σε βρίσκω! Είχε κατακλυσμιαία έκρηξη κινητικής ενέργειας. Το μόνο που έλειπε ήταν η έκλυση θερμότητας 1 Quote
karatasiospa Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Ας πω και εγω την γνωμη μου για το Interstellar. Με αριστα το 10 βαζω 7 με 7,5. Το διαστημικο τμημα της ταινειας ηταν πολυ καλο αλλα δυστυχως η ολη ταινεια πνιγηκε μεσα στο καρακλισε του hollywood "love qonquers all". Καλα δεν μπορουν να σκεφτουν τιποτα αλλο; χωρια που ειναι και λαθος. Love does not qonquer all. Και το κλασσικο happy end φυσικα αντι για κατι πιο αμφισημο και πιο ρεαλιστικο. 1 Quote
Recommended Posts