Tiessa Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 (edited) Για να δούμε πού μπορεί να μας βγάλει αυτό: Ο/η Α, ο/η Β και ο/η Γ ξεκινούν να φτάσουν στο σημείο Σ για διαφορετικό ο καθένας σκοπό. Οι τρεις δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Καθ' οδόν προς τον προορισμό τους συναντούν/αντιμετωπίζουν/βρίσκουν ο καθένας χωριστά κάποιο άτομο ή αντικείμενο (όχι απαραίτητα το ίδιο) και οι απόψεις και οι στόχοι τους αλλάζουν ριζικά ως προς το τι θα πρέπει να κάνουν τελικά όταν φτάσουν στο τέλος της διαδρομής. Η αλλαγή στόχου ωστόσο, θα τους φέρει αντιμέτωπους τον έναν με τον άλλον στο σημείο Σ. Η υποχώρηση δεν βρίσκεται μέσα στις επιλογές τους. Οι συμμαχίες, από την άλλη, δεν αποκλείονται... Cassandra Gotha, ellgala και WILLIAM, έχετε από σήμερα έως το βράδυ του Σαββάτου 28 Φεβρουαρίου για να γράψετε μέχρι 4000 λέξεις πάνω σ' αυτόν τον σκελετό. Μπορείτε να γράψετε σε όποιο από τα τρία είδη προτιμάτε, ε.φ, φάντασυ ή τρόμο. Κάντε παιχνίδι. Διάρκεια ψηφοφορίας: μέχρι το βράδυ της Κυριακής 8 Μαρτίου Συμμετοχές: Ο λαγός του βασιλιά (Cassandra Gotha) Το Μάτι του Μάρνους (WILLIAM) Edited March 2, 2015 by Myyst poll :-) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Είναι πολύ ωραίο! Ευχαριστούμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Ω! Οι ομάδες των Φ, Β και Π από τη μία, Ε, Κ και Μπ από την άλλη και Ι, Ρ και Μ από μια τρίτη, προσπαθούν να βρουν ένα πρόσωπο, ένα ζώο και ένα πράγμα αντίστοιχα, που και τα τρία θα βοηθήσουν να νικήσει η Κομητεία Οκτώ τους αγώνες ενάντια στην κυβέρνηση και να παραμείνει ανεξάρτητη (πού να σας εξηγώ)= Ηλίανθος, του Stefano Benni. Ένα από τα 3 πιο αγαπημένα μου βιβλία όλων των εποχών. στο Πλοτς! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Χμ ωραίο σκελετό έχουμε. Σηκώνει ένα καλό διήγημα... μάλλον φαντασίας θα είναι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Ωραίο και δύσκολο. Ευχαριστούμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Το Μάτι Του Μάρνους προσεχώς στην αναγνωστική σας διάθεση, μείνετε συντονισμένοι. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Εγώ έχω ξεκινήσει κάτι που με δυσκολεύει πολύ. Τίτλο δεν έχω ακόμα, ούτε ξέρω αν πήρα τον σωστό δρόμο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει τίποτα γιατί με ταλαιπωρεί πολύ το χέρι αυτές τις μέρες. Το ξεκουράζω όσο μπορώ και ευελπιστώ ότι θα προλάβω, όμως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Περαστικά για το χέρι σου βρε παιδί μου... Εγώ από χθες το βράδυ πήρα άλλο δρόμο, πάει ο προηγούμενος, delete. Ακόμα στην περίληψη είμαι, δηλαδή "ήταν ένας... πήγαινε στην πόλη Τάδε... στο δρόμο ήταν ένα πηγάδι κι ο ηλίθιος έπεσε μέσα", αλλά μ' αρέσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Μμ αυτό και αν αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, τα πηγάδια κρύβουν επικίνδυνα πράγματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Πλάκα έκανα για το πηγάδι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Το αντελήφθην αλλά αμά σκεφθείς ότι η Αλίκη από μια τρύπα βρέθηκε στην χώρα των θαυμάτων ένα πηγάδι μπορεί να μην είναι και άσχημη ιδέα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Εγώ δεν έχω ξεκινήσει τίποτα γιατί με ταλαιπωρεί πολύ το χέρι αυτές τις μέρες. Το ξεκουράζω όσο μπορώ και ευελπιστώ ότι θα προλάβω, όμως. Περαστικά σου. Να σας ρωτήσω, ρε παιδιά: Μήπως το παραζόρισα; Μήπως θέλετε να κάνουμε κανένα σημείο προαιρετικό; Ας πούμε, θα σας διευκόλυνε αν δεν συναντήσουν όλοι το κάτι/τον κάποιον στο δρόμο τους, αλλά μόνο ένας ή δυο; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Νομίζω πως εγώ τώρα τό 'χω. Αν θέλουν οι συμπαίκτες όμως, δεν έχω πρόβλημα να αλλάξει κάτι. (Ευχαριστούμε που το σκέφτηκες, κιόλας. Ναι, είναι πολύ δύσκολο). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Εγώ το έχω λύσει το θέμα νομίζω οπότε είμαστε εντάξει. Πως πάει Κασσάνδρα; Γράφεις; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Γράφω, είμαι στις 1.000 λέξεις τώρα, αλλά δεν έχω τίτλο. Θυμάμαι τον Χορν να ουρλιάζει μ' εκείνο το παρανοϊκό βλέμμα "Τίποτααα!" ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Θυμάμαι τον Χορν να ουρλιάζει μ' εκείνο το παρανοϊκό βλέμμα "Τίποτααα!" ... https://www.youtube.com/watch?v=Aiepco7mCBI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Ευχαριστώ για τα περαστικά, παιδιά! Κι εγώ νομίζω πως το έχω (στο μυαλό μου, τουλάχιστον γιατί ακόμη ούτε λέξη δεν έχω γράψει). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Θυμάμαι τον Χορν να ουρλιάζει μ' εκείνο το παρανοϊκό βλέμμα "Τίποτααα!" ... https://www.youtube.com/watch?v=Aiepco7mCBI Α από αυτήν την ταινία θυμόμουν την ατάκα ένα εκατομμύριο εκατόν μία χιλιάδες εκατόν μία και δέκα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Η ιδέα σχηματίστηκε εντελώς και το χέρι είναι καλύτερα σήμερα. Από αύριο γράφω κι εγώ, λοιπόν, γιούπι! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 (edited) Βάσω, πάλι καλά που μας άφησες περιθώρια μέχρι τις 28, γιατί με το τριήμερο... ούτε που το άνοιξα. Από σήμερα στρώνομαι κανονικά. edit: Έχω τίτλο! "Ο λαγός του βασιλιά" Edited February 24, 2015 by Cassandra Gotha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Γιου χουου! Πείτε κάτι, συμπαίκτες, γιατί φοβάμαι ότι παίζω μόνη μου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Α μη φοβάσαι, εδώ είμαστε, τρέχουμε λίγο να προλάβουμε με δουλειά και ένα θεματάκι υγείας αλλά είμαστε εδώ! Πως πάς; Το ολοκληρώνεις; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Τρεχουμε οντως! Αλλα δεν παιζεις μονη! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Δεν μου λέτε, παίκτες: πάμε γεροί δυνατοί ή θέλετε και την αυριανή; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Cassandra Gotha,
Νικήτρια ιστορία στο Πλοτς! #5
Recommended by Φάντασμα
2 reactions
Go to this post