Cassandra Gotha Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Δεν μου λέτε, παίκτες: πάμε γεροί δυνατοί ή θέλετε και την αυριανή; Από τη μια, έχουμε και κάποια αξιοπρέπεια, είπαμε στις 28, θα τα καταφέρουμε ως τις 28... Από την άλλη, τι καλή ιδέα! (Και ντρεπόμουν να το ζητήσω, η αξιοπρέπεια που λέγαμε). Ναιναιναι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Έλα Κασσάνδρα θα μοιραστούμε την ντροπή! Παρακαλούμε να μας δώσετε και την αυριανή αγαπητή διοργανώτρια. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 Έγινε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted February 28, 2015 Share Posted February 28, 2015 Με σώζετε κι εμένα με την αυριανή, συμπαίκτες και διοργανώτρια, you're gold! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Κοντεύω, γράφω την τελευταία σκηνή και μετά σουλούπωμα κι έτοιμοι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Και η Κασσάνδρα κόβει πρώτη το νήμα! Η Elgalla δεν έχει δώσει στίγμα σήμερα και ο υποφαινόμενος μπορεί να πει ότι πλησιάζει στον τερματισμό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Cassandra Gotha Posted March 1, 2015 Featured Comment Share Posted March 1, 2015 Έτοιμη! http://community.sff.gr/topic/16181-%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Το διάβασα! Το διάβασα! Το διάβασα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Αποχωρώ shamefully από το παιχνίδι γιατί δεν έφτανε το χέρι, αρρώστησα κιόλας. Ε, παραιτούμαι, προσπαθώ όλη μέρα και το μυαλό δεν λειτουργεί καθόλου. Θα σας διαβάσω, όμως, και θα σχολιάσω σίγουρα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Αταλάντη περαστικά για το χέρι. Να πω την αλήθεια, σε περίμενα να γράψεις! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Elgalla, όταν δεν γίνεται, δεν γίνεται. Εντάξει, ένα παιχνίδι είναι. Σ' ευχαριστώ για την παρέα, και μόνο που ήξερα ότι προσπαθούμε και οι τρεις να σκαρώσουμε κάτι, ήταν μεγάλη εμψύχωση. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 (edited) Ευχαριστώ, Ειρήνη! Πραγματικά προσπάθησα, αλλά στη μία σελίδα έμεινα. Όταν τελειώσω θα την ανεβάσω να τη διαβάσετε, απλά σήμερα δεν το έχω καθόλου για να κάτσω να την ολοκληρώσω. Edit: Άννα, ευχαριστώ Edited March 1, 2015 by elgalla 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Περαστικά, μόλις αναρρώσεις περιμένουμε να δούμε τι έγραψες. Εντάξει κατά το βράδυ ( πιο βράδυ τελοσπάντων από τώρα ) θα ανέβει και η δική μου ιστορία. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 (edited) Έτοιμη και η δική μου, μόλις πείσω τη σύνδεση ότι ένα αρχείο δεν θα τη σκοτώσει θα είναι στη θέση της. Αυτή τη φορά τα κατάφερα και με τα όρια μια χαρά ( αν και έβγαλα κάμποσα πράγματα, η φουλ έκδοση θα έχει άλλες 1500 λέξεις κάπου ). edit: Εντάξει με έσκασε λίγο αλλά το φόρτωσε. Έτοιμο προς ανάγνωση εδώ: http://community.sff.gr/topic/16183-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82/και μετά την λήξη της ψηφοφορίας θα ανεβάσω και την εκτεταμένη έκδοση. Περιμένουμε τις γνώμες και κριτικές σας! Edited March 1, 2015 by WILLIAM 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiessa Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 (edited) Καλημέρα. Σας ευχαριστώ και τους τρεις για την προσπάθεια. Αταλάντη, περαστικά. Θα σε διαβάσουμε μόλις μπορέσεις κι εσύ να ανεβάσεις την ιστορία σου. Νομίζω ότι η ψηφοφορία κρατάει μια εβδομάδα εδώ, αφού και οι ιστορίες είναι μόνο δυο. Πάω να ζητήσω από κανέναν μοντεράτορα να μας φτιάξει το Poll. Edit: Έτοιμο και το Poll. Ευχαριστούμε πολύ. Edited March 2, 2015 by Tiessa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Περιμένουμε το αποτέλεσμα των αναγνωστών μας και τα ευπρόσδεκτα σχόλια. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Πιστεύω πως και οι δύο παίκτες αξιοποίησαν πολύ καλά τα στοιχεία του παιχνιδιού -που ήταν και πολύ δύσκολα- και κατάφεραν να γράψουν δύο τελείως διαφορετικές ιστορίες. Και τα δύο διηγήματα κινήθηκαν σε fantasy μονοπάτια και τα δύο ήταν αυτό που θα λέγαμε sword & sorcery. Παρόλα αυτά, αν δεν ήξερα περί παιχνιδιού, δεν υπήρχε περίπτωση να έχω μαντέψει ότι είχαν το ίδιο έναυσμα. Αυτό είναι θετικό τόσο για τη διοργανώτρια (που έδωσε μια πλοκή αρκετά γενική αλλά και αρκετά συγκεκριμένη), όσο και για τα παιδιά που πήραν τη φόρμουλα και της έδωσαν το δικό του χαρακτήρα καθένας. Συγχαρητήρια και στους δυο σας και καλή επιτυχία! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Όντως δεν έδειχνε καθόλου ότι είχαν τον ίδιο σκελετό. Καλή επιτυχία και μπράβο παιδιά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Ψήφισα κι εγώ. Καλή επιτυχία και στους δύο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeas Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Ψήφισα κι εγώ. Αν και οι ιστορίες επιδέχονται βελτιώσεις, θεωρώ ότι ανταποκρίθηκαν καλά και οι δυο παίκτες! (Ξέρω ήμουν λίγο αυστηρός στον σχολιασμό, αλλά κατηγορώ το φόρουμ ως έναν βαθμό γι' αυτό, που μ' έχει κάνει πιο απαιτητικό αναγνώστη) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Μου κάνει πολύ εντύπωση (αρνητική) που ενώ τόσοι διάβασαν τις ιστορίες μόνο πέντε ψηφίσαμε τελικά! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Είναι οι αναποφάσιστοι! Περιμένουν να φτάσουμε στο κλείσμο της κάλπης! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELAINO Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Να το μελετήσουμε λίγο το ζήτημα ρε παιδιά. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Να το μελετήσουμε λίγο το ζήτημα ρε παιδιά. Κι εγώ νομίζω πως πρέπει, οπωσδήποτε, γιατί έτσι κάπου χάνουν εντελώς το νόημα οι διαγωνισμοί σαν διαγωνισμοί, και γίνονται απλώς ευκαιρίες για να γράψουμε κάτι. Φυσικά ποτέ δεν είναι κακό κάτι τέτοιο, αλίμονο δηλαδή, αλλά φαντάζομαι πως όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Cassandra Gotha,
Νικήτρια ιστορία στο Πλοτς! #5
Recommended by Φάντασμα
2 reactions
Go to this post