elgalla Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Όνομα Συγγραφέα: Αταλάντη ΕυριπίδουΕίδος ποιήματος: ποτέ δεν μπορώ να προσδιορίσωΑριθμός Στίχων: 20Σχόλια: Το έγραψα ως κομμάτι ιστορίας κι αυτό, συγκεκριμένα για το φετινό NaNoWriMo. Αν και συνήθως δεν γράφω με ρίμα, τελευταία μου έχει βγει πολύ κάπως. Παράξενη φωτιά μες στο μυαλό μου Μαύρες οι φλέβες μου και στάζουνε μελάνι Δεν είχα ποτέ τίποτα δικό μου Μόνο μια πένα και χαρτί κι αυτό δεν φτάνει Δεν έχω στόμα, ούτε φωνή, δεν έχω λόγια Κάτω απ’ το δέρμα μου σκαλίζω παραμύθια Μου μπήγω ενέσεις με στιχάκια υποδόρια Λογοτεχνώντας μία ψεύτικη αλήθεια Λέξεις γεμίζουν με πληγές τα δάχτυλά μου Έρπονται μέσα μου κι ο ήχος τους με πνίγει Τρικυμιασμένες, ξεχειλίζουν τα όνειρά μου Κι όταν ξυπνάω πάντα η μνήμη μοιάζει λίγη Γράφω ιστορίες και ξεχνάω ν’ ανασαίνω Χίλιες ζωές σε μια στιγμή γεννώ και σβήνω Μέσα στου νου μου τα στενά περιδιαβαίνω Κι όταν ο κόσμος μου ζητά ποτέ δεν δίνω Παράξενη φωτιά μες στο μυαλό μου Τρώει σκοτάδι και με νύχτα ξεδιψάει Δεν είχα ποτέ τίποτα δικό μου Μόνο μια πένα και χαρτί κι αυτό μετράει 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Τι όμορφο!! Ευχαριστώ!.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Μου θύμισε το Nobody Home, των Pink Floyd. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Ευχαριστώ, βρε παιδιά! Αισθάνομαι πολύ μικρή και μόνο που αναφέρονται οι Pink Floyd κάτω από ποίημά μου, πόσο μάλλον που γράφεις και ότι σου θύμισε το Nobody Home, Άννα. I mean...wow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drake Ramore Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Εμένα μου θύμισε Αγγελάκα και Τρύπες. Ελπίζω να το εκλάβεις αυτό σαν καλό, μιας και σαν καλό το είπα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Μόνο καλό; Τι λες τώρα...σ'ευχαριστώ πολύ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Όντως, Αγγελάκα! Γλένταγες στους ουρανούς με ζάρια και χαρτιά! Μου άρεσε! Δεν περίμενα να σε δω και στα ποιήματα! Είχε και καλή ρυθμική! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts