MadnJim Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) Πριν λίγο καιρό είπαμε με τον William να παίξουμε μεταξύ μας ανεπίσημα ένα παιχνίδι. Δώσαμε ο ένας στον άλλον μια εισαγωγή από ήδη υπάρχουσες ιστορίες μας που δεν έχουμε ανεβάσει στο φόρουμ, κι από κει συνεχίσαμε ο καθένας στον δρόμο του. Μου έδωσε δηλαδή ο William την αρχή από ένα διήγημά του, και του έδωσα κι εγώ την αρχή από μια ιστορία μου. Τώρα οι ιστορίες είναι έτοιμες, και τις ανεβάζουμε για να τις δείτε και να μας πείτε την γνώμη σας. Δεν είναι διαγωνισμός, δεν θα υπάρξει κάποια ψηφοφορία, δεν τίθεται θέμα νικητή. Και οι δύο είμαστε νικητές αφού γράψαμε άλλη μια ιστορία. Εδώ θα είναι τα λινκ για τις ιστορίες μας, που θα υπάρχουν αναρτημένες στις αντίστοιχες κατηγορίες της βιβλιοθήκης. Τα σχόλιά σας θα είναι υπερπολύτιμα και για τους δυο μας... MadnJim's "Σκιές από το παρελθόν" Edited March 28, 2015 by MadnJim 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Μετά από μια μικρή απουσία λόγω θεμάτων υγείας να βάλω και εγώ το λινκ για τη δική μου ιστορία. http://community.sff.gr/topic/16256-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Ναι. Ναι. Σήμερα -αύριο θα τα σχολιάσω αυτά. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts