GeoVa Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 (edited) Είδος ποιήματος:ΧαϊκούΑριθμός στίχων: 3+3Σχόλια: Το κομμάτι στο spoiler προτείνεται να διαβαστεί αργότερα από το αρχικό κείμενο. Δόση υψηλή, η Ελλάδα πνίγεται στον εαυτό της. Δόση υψηλή,τον Εθνικό τον Οίκο‘συ καταστρέφεις. Edited April 16, 2015 by GeoVa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Λιγόλογο. Ουσιαστικό. Νομίζω πετυχημένο, αν και αυτό το είδος ποίησης δεν το γνωρίζω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 (edited) Λιγόλογο. Ουσιαστικό. Νομίζω πετυχημένο, αν και αυτό το είδος ποίησης δεν το γνωρίζω. Ευχαριστώ πολύ για τον σχολιασμό! Εγώ γνώρισα αυτό το είδος ποίησης από δω (http://community.sff.gr/topic/14500-αφιερωματα-στην-ποιηση, #9 post) και από τότε ξεκίνησα να πειραματίζομαι, γράφοντας διάφορα ποιήματα σε αυτό το είδος. Edited April 19, 2015 by GeoVa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts