Βελόρεν Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Πώς αλήθεια θα περιέγραφες τα παιδικά σου όνειρα; Αρχικά μοιάζουν μακρινά, φαντάζουν άπιαστα. Όσο μεγαλώνεις όμως, δείχνουν προσεγγίσιμα. Στοχεύεις… οργανώνεις… μοχθείς… και στο τέλος βλέπεις πως τα έχεις καταφέρει. Τι μαγικό συναίσθημα! Το όνειρο μιας ζωής, επιτέλους, κατακτήθηκε! Το ίδιο συνέβη και στον Λούις Νίκολς που εντάχτηκε στη NASA. Ονειρευόταν να αγγίξει τα αστέρια, μόνο που όταν το έκανε, μία αναπάντεχη έκπληξη τον περίμενε εκεί… 3… 2… 1… Εκτόξευση… ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Eίδος: Επιστημονικής φαντασίας. Βία: Όχι. Σεξ: Όχι. Αριθμός λέξεων: 4022. Αυτοτελής: Ναι. Σχόλια: Είναι ένα διήγημα το οποίο έχω ανεβάσει και στην προσωπική μου σελίδα. Ελπίζω να σας αρέσει! Καλή ανάγνωση! Το ημερολόγιο ενός αστροναύτη.pdf 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Ότι έχω διαβάσει από σένα Κων/νε μου άρεσε πολύ, κι αυτό εδώ το απόλαυσα επίσης. Πολύ καλό, ευχαριστώ φίλε μου!... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου Σπύρο! Να είσαι καλά για την στήριξη και τα λόγια σου! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old man & SiFi Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Και εμένα μου άρεσε πολύ ! Αν εκδοθεί, το ΘΕΛΩ ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted April 22, 2015 Author Share Posted April 22, 2015 Χαίρομαι πάρα πολύ φίλε μου! Θα μπορούσες να ρίξεις μια ματιά και στα υπόλοιπα διηγήματά μου που θα μπορέσεις να βρεις και εδώ αλλά και στην προσωπική μου σελίδα. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω να εκδώσω τα διηγήματά μου σε ένα βιβλίο. Μόλις ετοιμαστεί θα το ποστάρω. Και πάλι σε ευχαριστώ! Να είσαι καλά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest /george/ Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Πραγματικά απόλαυσα την ιστορία σου και σίγουρα αν εκδόσεις τη συλλογή που ετοιμάζεις θα ήθελα ένα αντίγραφο στη ββιλιοθήκη μου! Συνλεχισε την καλή δουλειά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted June 13, 2015 Author Share Posted June 13, 2015 Να είσαι καλά φίλε Γιώργο! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια! Εκτιμώ πολύ τα λόγια σου! Μόλις εκδώσω την συλλογή μου θα το ανεβάσω εδώ και θα σε ενημερώσω! Επίσης σκοπεύω να εκδώσω ακόμη ένα βιβλίο με κάποιες νουβέλες μέσα στη συνέχεια! Υγ: Θα χαρώ πολύ να διαβάσεις και τις υπόλοιπες μου ιστορίες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts