Eugenia Rose Posted June 17, 2015 Author Share Posted June 17, 2015 (edited) Λοιπόν, δεν έχω και πολλά να πω βασικά μιας και η ιστορία ήταν πανω κάτω αυτό που διαβάστηκε. Ένα άρθρο τύπου κοσμοπόλιταν στην πρώτη φάση και η ιστορία που εξελίσεται στην πραγματικότητα στη δεύτερη φάση. Όπως σε όλα τα άρθρα τέτοιου είδους η διαφορά ήταν τεράστια. Είχα σκεφτεί να βάλω ότι ο πρωταγβνιστής είναι ο συγγραφέας και των δύο κειμένων που σιγά σιγά πηγαίνει προς την τρέλα αλλά τελικά το άφησα έξω γιατί θα μπέρδευε μάλλον. Υ.Γ. Πηγή έμπνευσης μου για την φόρμα που επέλεξα για την ιστορία, ήτανε αυτές εδώ οι ιστορίες από DSF: Things To Do If We Survive. και If She Pushes the Button, Turn To Page 116 Αυτά! Αν έχετε απορίες μη διστάσετε να ρωτήσετε. Ευχαριστώ πολύ! Edited June 17, 2015 by Eugenia Rose 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wordsmith Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Με καλύπτουν σχεδόν εντελώς η Nienor και ο Mesmer. Θα ήθελα να πω ακόμα ότι: -η ιδέα ίσως είναι υπερβολικά πρωτότυπη και γι' αυτό δυσκόλεψε μερικούς (ίσως να μην έβαζες τη 2η κάθε φορά παράγραφο σε β' πρόσωπο, για να είναι πιο συμβατικό και πιο κατανοητό). -συνήθως δε μου πολυαρέσουν τα διηγήματα που αποτελούνται από δήθεν κομμάτια άλλων κειμένων, άρθρων, επιστολών, ημερολογίων, αλλά αυτό εδώ οπωσδήποτε ήταν πολύ καλογραμμένο και γεμάτο ιδέες (και σε κάποια σημεία καταπληκτικά καλογραμμένο). -ρε σεις, το εφ-υπερφυσικό στοιχείο είναι το Τέλος του Κόσμου! Δε φαίνεται; -το τρομαχτικό σημείο είναι αυτό με τη γάτα και το πόδι. Το υπόλοιπο, εννοείται, δε με τρόμαξε και σαν να το κατάλαβα από πολύ νωρίς τι γίνεται (σάτιρα του ότι κάποιοι θα συνέχιζαν να βγάζουν φωτογραφίες με τα κινητά ακόμα και κατά το τέλος του κόσμου). Δεν αλλάζει τίποτα πάνω σε αυτό μέχρι το τέλος. -κάμποσα λαθάκια ορθογραφικά, αλλά διορθώνονται εύκολα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts