Jump to content

Η γραφίδα

Natasha

Recommended Posts

Έχοντας διαβάσει όλες τις ιστορίες του διαγωνισμού πλην της νικητήριας, κάτι που διόρθωσα χθες, η "Γραφίδα" είναι μια από τις αγαπημένες μου και πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μου! Ατμοσφαιρική και με πολύ ωραίες περιγραφές! Προσωπικά θα ήθελα  να "βλέπαμε" και το τέρας και όχι μόνο να το ακούγαμε, αν και η σκηνή με τον Μάρκο ήταν αρκούντως ανατριχιαστική! Επίσης θα ήθελα να είχε μεγαλύτερη έκταση, για να αναπτυχθούν σημεία της ιστορίας όπως η εμφάνιση του Μάρκου, που μου φάνηκε λίγο "αυτόματη!" Φυσικά σε αυτό ευθύνεται το όριο των λέξεων που είχε ο διαγωνισμός. Η τελευταία πρόταση της ιστορίας μου έφερε στο μυαλό δύο άλλες. Την "we all float down here" που λέει ο Pennywise στο αγαπημένο μου "Ιt" του Stephen King και την "Μy name is Legion, for we are many", που έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον σε ταινίες και βιβλία...

• Like 1

Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα σχόλια  :blush-anim-cl:

Τα έχω διαβάσει τα περισσότερα αρκετές φορές. Πέρα από τις απαντήσεις που έδωσα παραπάνω δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο, πέραν του ότι χάρηκα πάρα πολύ και για τη 2η θέση ( :victory:) και για το χρόνο που δώσατε για την ιστορία μου. Πάντως, αν έχει κανείς μια απορία ή θέλει κάποια απάντηση, είμαι όλη αυτιά!

• 8 years later...

Η Γραφίδα είναι η πρώτη ιστορία που διάβασα στο φόρουμ. Επιτυχημένη προσπάθεια η οποία, ειλικρινά, δημιουργεί το συναίσθημα του τρόμου.

Συγκρατώ το γεγονός ότι η Φανή δεν σκοτώθηκε από το τέρας της αποθήκης, αλλά από τους κατοίκους της γραφίδας. Επιπρόσθετα το τέρας, στη δική μου φαντασία, μπορεί και να «προστατεύει» την Φανή από οποιονδήποτε μπορεί να την εμποδίσει να βρει το δρόμο της, που είναι η ενσωμάτωσή της στη γραφίδα.

Edited by Αθανάσιος