Man_from_Earth Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Σπύρος Κωνσταντόπουλος Είδος: Επιστημονική Φαντασία Βία; Όχι Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 3.870 Αυτοτελής; Ναι Σχόλια: Οι πρώτες ~1480 λέξεις γράφτηκαν για τον 38ο Διαγωνισμό Σύντομης Ιστορίας, Κατηγορία: ΕΦ, Θέμα: Πού είμαι; Στη συμμετοχή μου με τίτλο Sur Terre, είχα αφήσει την ιδέα στη μέση. Aυτές τις μέρες αποφάσισα να τη συνεχίσω καθώς ήμουν κι εγώ περίεργος για το τι είχε μέσα το κουτί. Tο αποτέλεσμα είναι... Αρχείο: Στη σκοτεινή πλευρά της Γης.pdf Edited June 26, 2015 by Neschreimax 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feynman_64 Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Αρκετό μυστήριο, ωραία ιστορία ομως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billandros Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 (edited) Πολύ ωραία. Ένα σχόλιο/απορία μόνο: Γιατί η NASA (εφόσον τελικά δεν ήταν "ανθρώπινο" το μυστικό) να το κρύβει από την ESA και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, να χρηματίζονται αστροναύτες και να επιχειρείται να δολοφονία συνάδελφου σε υπηρεσία; Κατά τ' άλλα μπράβο και πάλι... Edited January 19, 2017 by Billandros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts