Lord Denton Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 (edited) Όνομα: Συγγραφέα: Dimitrios Denton Είδος: Τρόμος Βία; Μονο το aftermath Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 4200 Αυτοτελής; Ναί Σχόλια: Πρωτα απ' ολα να πω οτι η ιστορια ειναι στα Αγγλικα. Μετα, ο λογος που ανεβάζω αυτην την ιστορια ειναι οτι με εχει προβληματισει πολύ! Την εγραψα πριν κατι χρονια για το "Mini festival of horror and grotesque" Θεσσαλονικης. Ηταν η πρωτη ιστορια τρομου που εγραψα ποτε και αν και δε μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη δουλεια μου, ηταν αρκετα καλη γι αυτο που την ηθελα! (Δηλαδή να μη γινω ρεζίλι πρωτα απ ολα στους φιλους μου με μια χαλια ιστοριουλα και μετα σε αυτους που θα την ακουγαν ) Και εκει αρχιζουν τα προβληματα! Απο τη μια δεν την αντεχω, μου φαίνεται πολυ πολυυυυυυυυυυ κοινοτυπη και θελω να τη σβήσω και να μη ξαναδει το φως της μερας. Απο την αλλη ομως ειναι η πρωτη μου ιστορια τρομου! Δε θελω να την αφησω ετσι! Θελω να την φερω σε μια Άλφα ποιότητα και να μπορω να την παρουσιάσω! Περιμενω να ακουσω τι νομίζεται οτι ειναι στραβό με την ιστορία (και τι λειτουργεί για να ξερω τι να κρατήσω!) The collector - Lord Denton.pdf Edited July 5, 2015 by Lord Denton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Denton Posted July 18, 2015 Author Share Posted July 18, 2015 Να υποθέσω ότι είναι τα Αγγλικά που σας κρατάνε μακριά ή δε σας αρέσει η φάτσα μου ( )? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts