peyote Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ εγώ τετραστιχο ΕΙΔΟΣ σουρεαλισμός το ποιημα ειναι πολυ σύντομο αλλά θα ανεβάσω και κάποια καλύτερα αφού τα σουλουπώσω... μαθηματα απο εναν αγγελο.docx 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Τώρα θα ήθελα να το διαβάσω αλλά δεν μου ανοίγει το αρχείο. Αν ακούει κάποιος....Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgalla Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Ειρήνη ούτε κι εμένα μου το ανοίγει, ενώ έχω office 2010 που κανονικά διαβάζουν docx. Παίζει να είναι πρόβλημα του αρχείου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Και να καλωσορίσουμε και τον Σταύρο, ένα ποστ μόνο βλέπω. Παρακαλούμε το ποιηματάκι αν μπορείτε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peyote Posted July 19, 2015 Author Share Posted July 19, 2015 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ Η παράδοξη μάσκα σού δεν με συγκίνησε ,ούτε η διάλεξη για την χρησιμότητα των φτερών. Μονάχα το είδωλό σού σε έναν καθρέπτη μου τράβηξε την προσοχή. Ήταν αντανάκλαση ιδεών.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts