antrehil Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 (edited) Όνομα Συγγραφέα:Είδος: sword and sorceryΒία; λίγηΣεξ; οχιΑριθμός Λέξεων: 5900Αυτοτελής; Μέρος 1 Σχόλια: Μια ιστορία που είχα φτιάξει πριν μερικά χρόνια με ήρωα έναν ουδέτερο χαρακτήρα. Ευπρόσδεκτα όλα τα σχόλια (η εικόνα στο τέλος είναι ένας χάρτης που έκανα με τα χίλια ζόρια στην ζωγραφική. Δεν έχει και πολλές λεπτομέρειες όμως δείχνει πάνω κάτω σε πια σημεία βρίσκονται οι ήρωες) Το δαχτυλίδι του Μπέλορ Μέρος 1.docx Το δαχτυλίδι του Μπέλορ Μέρος 1.doc Edited October 10, 2015 by Mesmer Προσθήκη doc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Όνομα Συγγραφέα: Είδος: sword and sorcery Βία; λίγη Σεξ; οχι Αριθμός Λέξεων: 5900 Αυτοτελής; Μέρος 1 Σχόλια: Μια ιστορία που είχα φτιάξει πριν μερικά χρόνια με ήρωα έναν ουδέτερο χαρακτήρα. Ευπρόσδεκτα όλα τα σχόλια (η εικόνα στο τέλος είναι ένας χάρτης που έκανα με τα χίλια ζόρια στην ζωγραφική. Δεν έχει και πολλές λεπτομέρειες όμως δείχνει πάνω κάτω σε πια σημεία βρίσκονται οι ήρωες) Θα σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις το αρχείο σε pdf ή word; Δεν ανοίγει αυτό σε μένα.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antrehil Posted October 9, 2015 Author Share Posted October 9, 2015 Δυστυχώς δεν το έχω πια... Έκανα φορματ στο pc μου επειδή είχε ιό και έχασα πολλά από τα αρχεία μου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WILLIAM Posted October 9, 2015 Share Posted October 9, 2015 Μπορείς να το κατεβάσεις πίσω από δω και να το σώσεις μετά σε όποια μορφή θες, εγώ χρησιμοποιώ τη συμβατική 1997 - 2003 που τη διαβάζουν όλοι οι υπολογιστές. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesmer Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Θα σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις το αρχείο σε pdf ή word; Δεν ανοίγει αυτό σε μένα.... Οκ, έβαλα το χεράκι μου. Κοίτα στο αρχικό ποστ. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 (edited) [quote name="Mesmer" Οκ, έβαλα το χεράκι μου. Κοίτα στο αρχικό ποστ. Ευχαριστώ πολύ Mesmer!!! Edited October 10, 2015 by Ιρμάντα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 (edited) Άργησα αλλά ανέβασα τα σχόλια. Θυμίζει πολύ, ξέρεις ποιες σειρές βιβλίων. Θα πρότεινα να πειραματιστείς σε κάτι πιο δικό σου, με πιο προσωπικό χαρακτήρα. Περισσσότερα στο συνημμένο:Το δαχτυλίδι του Μπέλορ Μέρος 1.doc Και εννοείται, ευχαριστούμε που μας έδωσες την ευκαιρία να τη διαβάσουμε! Καλή συνέχεια σε ό,τι γράφεις! Edited October 15, 2015 by Ιρμάντα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts