Βελόρεν Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 Ένας «μοναδικής φήμης» αρχαιολόγος, με σειρά ανακαλύψεων που δύσκολα χωρά ο ανθρώπινος νους και αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό του, καλείται να αναλάβει μία ακόμη αποστολή... 2015... Αιγυπτιακή έρημος... Ύστερα από κοπιαστική δουλειά και σχολαστική έρευνα, ο Τζακ βρίσκεται μπροστά από μία ανακάλυψη που θα μετατραπεί σε εφιάλτη. Ο Αζαζούκ αντικρίζει ξανά τον ήλιο και αυτήν τη φορά, απ' τις δυνάμεις του δεν θα γλιτώσει κανείς... Είδος: Φαντασίας-τρόμου Βία: Ναι Σεξ: Όχι Αριθμός λέξεων: 17.980 Αυτοτελής: Ναι Σχόλια: Είναι ένα διήγημα που έχω ανεβάσει και στην προσωπική μου σελίδα: ΕΔΩ ΥΓ: Θα περιμένω με χαρά τα σχόλιά σας! Αζαζούκ.pdf 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted September 22, 2015 Share Posted September 22, 2015 (edited) Το κατέβασα. Είναι εκείνη η περίπτωση που μου έλεγες; Νόμιζα θα ήταν πιο εκτενές, κάτι σε μυθιστόρημα. Edited September 22, 2015 by Ιρμάντα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted September 22, 2015 Author Share Posted September 22, 2015 Έχω γράψει δύο με την αρχαία Αίγυπτο. Και τα δύο είναι ίδια σε έκταση. Μου αρέσει περισσότερο να γράφω και να διαβάζω διηγήματα-νουβέλες. Είναι πιο ευκολόπεπτα και λόγω μεγέθους δεν έχουν, τις περισσότερες φορές, εκείνο το πλάτιασμα. Διάβασέ το και πες μου! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Το είχα κατεβασμένο απ' όταν το ανέβασες, αλλά τώρα το διάβασα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις Κωνσταντίνε, σου το έχω ξαναπεί. Στο συγκεκριμένο διήγημα με τρέλανες λίγο. Με ξεκινάς με αιγυπτιακή αρχαιολογία και όλα εκείνα τα όμορφα μέσα στην πυραμίδα, κι εκεί που έχω φτιαχτεί με γυρνάς πίσω και συμβαίνουν όλα όσα συνέβησαν τελικά (μην το σποϊλάρω κιόλας). Δε λέω πως δεν ήταν καλογραμμένο, αλλά να, θα προτιμούσα να συνέχιζε η ιστορία όπως τόσο ωραία πήγαινε, θα μπορούσε να βγει κάτι πολύ καταπληκτικό έτσι όπως το έστρωνες εκεί στα σκοτάδια με τις τοιχογραφίες. Βέβαια αυτό είναι θέμα προτιμήσεων πάντα. Όπως και να 'χει πάντα απολαμβάνω να σε διαβάζω φίλε μου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted January 19, 2016 Author Share Posted January 19, 2016 Το είχα κατεβασμένο απ' όταν το ανέβασες, αλλά τώρα το διάβασα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις Κωνσταντίνε, σου το έχω ξαναπεί. Στο συγκεκριμένο διήγημα με τρέλανες λίγο. Με ξεκινάς με αιγυπτιακή αρχαιολογία και όλα εκείνα τα όμορφα μέσα στην πυραμίδα, κι εκεί που έχω φτιαχτεί με γυρνάς πίσω και συμβαίνουν όλα όσα συνέβησαν τελικά (μην το σποϊλάρω κιόλας). Δε λέω πως δεν ήταν καλογραμμένο, αλλά να, θα προτιμούσα να συνέχιζε η ιστορία όπως τόσο ωραία πήγαινε, θα μπορούσε να βγει κάτι πολύ καταπληκτικό έτσι όπως το έστρωνες εκεί στα σκοτάδια με τις τοιχογραφίες. Βέβαια αυτό είναι θέμα προτιμήσεων πάντα. Όπως και να 'χει πάντα απολαμβάνω να σε διαβάζω φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Σπύρο! Τα λόγια σου πάντα μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω! Το εκτιμώ αφάνταστα! Υγ: Ήθελα να έρθει πάλι πίσω για να αναλάβει ο... ξέρεις ποιος... και να δείξω ό,τι έδειξα. Ελπίζω να χρησιμοποίησες το smartphone σου για το τέλος... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Το είχα κατεβασμένο απ' όταν το ανέβασες, αλλά τώρα το διάβασα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις Κωνσταντίνε, σου το έχω ξαναπεί. Στο συγκεκριμένο διήγημα με τρέλανες λίγο. Με ξεκινάς με αιγυπτιακή αρχαιολογία και όλα εκείνα τα όμορφα μέσα στην πυραμίδα, κι εκεί που έχω φτιαχτεί με γυρνάς πίσω και συμβαίνουν όλα όσα συνέβησαν τελικά (μην το σποϊλάρω κιόλας). Δε λέω πως δεν ήταν καλογραμμένο, αλλά να, θα προτιμούσα να συνέχιζε η ιστορία όπως τόσο ωραία πήγαινε, θα μπορούσε να βγει κάτι πολύ καταπληκτικό έτσι όπως το έστρωνες εκεί στα σκοτάδια με τις τοιχογραφίες. Βέβαια αυτό είναι θέμα προτιμήσεων πάντα. Όπως και να 'χει πάντα απολαμβάνω να σε διαβάζω φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Σπύρο! Τα λόγια σου πάντα μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω! Το εκτιμώ αφάνταστα! Υγ: Ήθελα να έρθει πάλι πίσω για να αναλάβει ο... ξέρεις ποιος... και να δείξω ό,τι έδειξα. Ελπίζω να χρησιμοποίησες το smartphone σου για το τέλος... Δεν έχω smartphone, το κινητό μου είναι σχεδόν δεκαετίας, ένα από τα πρώτα σκληρής χρήσης που είχαν κυκλοφορήσει. Είμαι από εκείνους που δεν ενδιαφέρονται για τα "καλά" της τεχνολογίας, από το τηλέφωνό μου θέλω μόνο να είναι... τηλέφωνο. Έτσι όσο κι αν μου κίνησες την περιέργεια τώρα, δεν έχω τρόπο να το σκανάρω, και θα μείνω με την απορία... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted January 20, 2016 Author Share Posted January 20, 2016 Το είχα κατεβασμένο απ' όταν το ανέβασες, αλλά τώρα το διάβασα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις Κωνσταντίνε, σου το έχω ξαναπεί. Στο συγκεκριμένο διήγημα με τρέλανες λίγο. Με ξεκινάς με αιγυπτιακή αρχαιολογία και όλα εκείνα τα όμορφα μέσα στην πυραμίδα, κι εκεί που έχω φτιαχτεί με γυρνάς πίσω και συμβαίνουν όλα όσα συνέβησαν τελικά (μην το σποϊλάρω κιόλας). Δε λέω πως δεν ήταν καλογραμμένο, αλλά να, θα προτιμούσα να συνέχιζε η ιστορία όπως τόσο ωραία πήγαινε, θα μπορούσε να βγει κάτι πολύ καταπληκτικό έτσι όπως το έστρωνες εκεί στα σκοτάδια με τις τοιχογραφίες. Βέβαια αυτό είναι θέμα προτιμήσεων πάντα. Όπως και να 'χει πάντα απολαμβάνω να σε διαβάζω φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Σπύρο! Τα λόγια σου πάντα μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω! Το εκτιμώ αφάνταστα! Υγ: Ήθελα να έρθει πάλι πίσω για να αναλάβει ο... ξέρεις ποιος... και να δείξω ό,τι έδειξα. Ελπίζω να χρησιμοποίησες το smartphone σου για το τέλος... Δεν έχω smartphone, το κινητό μου είναι σχεδόν δεκαετίας, ένα από τα πρώτα σκληρής χρήσης που είχαν κυκλοφορήσει. Είμαι από εκείνους που δεν ενδιαφέρονται για τα "καλά" της τεχνολογίας, από το τηλέφωνό μου θέλω μόνο να είναι... τηλέφωνο. Έτσι όσο κι αν μου κίνησες την περιέργεια τώρα, δεν έχω τρόπο να το σκανάρω, και θα μείνω με την απορία... Κρίμα γιατί εκεί ήταν όλα τα λεφτά! Δεν θα σου πω ακόμη και μην ρωτήσεις κάποιον άλλον που μπορεί να το έχει διαβάσει γιατί θα σου χαλάσει η έκπληξη. Ίσως σύντομα με κάποιον τρόπο να βρεθεί κοντά σου κάποιο τηλέφωνο και να το σκανάρεις για να δεις το μήνυμα. Βασική προϋπόθεση βέβαια, να έχεις διαβάσει το έργο για να καταλάβεις τι θα δεις. ΥΓ: Ναι, το ξέρω πως το έχεις διαβάσει! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadnJim Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Το είχα κατεβασμένο απ' όταν το ανέβασες, αλλά τώρα το διάβασα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις Κωνσταντίνε, σου το έχω ξαναπεί. Στο συγκεκριμένο διήγημα με τρέλανες λίγο. Με ξεκινάς με αιγυπτιακή αρχαιολογία και όλα εκείνα τα όμορφα μέσα στην πυραμίδα, κι εκεί που έχω φτιαχτεί με γυρνάς πίσω και συμβαίνουν όλα όσα συνέβησαν τελικά (μην το σποϊλάρω κιόλας). Δε λέω πως δεν ήταν καλογραμμένο, αλλά να, θα προτιμούσα να συνέχιζε η ιστορία όπως τόσο ωραία πήγαινε, θα μπορούσε να βγει κάτι πολύ καταπληκτικό έτσι όπως το έστρωνες εκεί στα σκοτάδια με τις τοιχογραφίες. Βέβαια αυτό είναι θέμα προτιμήσεων πάντα. Όπως και να 'χει πάντα απολαμβάνω να σε διαβάζω φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Σπύρο! Τα λόγια σου πάντα μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω! Το εκτιμώ αφάνταστα! Υγ: Ήθελα να έρθει πάλι πίσω για να αναλάβει ο... ξέρεις ποιος... και να δείξω ό,τι έδειξα. Ελπίζω να χρησιμοποίησες το smartphone σου για το τέλος... Δεν έχω smartphone, το κινητό μου είναι σχεδόν δεκαετίας, ένα από τα πρώτα σκληρής χρήσης που είχαν κυκλοφορήσει. Είμαι από εκείνους που δεν ενδιαφέρονται για τα "καλά" της τεχνολογίας, από το τηλέφωνό μου θέλω μόνο να είναι... τηλέφωνο. Έτσι όσο κι αν μου κίνησες την περιέργεια τώρα, δεν έχω τρόπο να το σκανάρω, και θα μείνω με την απορία... Κρίμα γιατί εκεί ήταν όλα τα λεφτά! Δεν θα σου πω ακόμη και μην ρωτήσεις κάποιον άλλον που μπορεί να το έχει διαβάσει γιατί θα σου χαλάσει η έκπληξη. Ίσως σύντομα με κάποιον τρόπο να βρεθεί κοντά σου κάποιο τηλέφωνο και να το σκανάρεις για να δεις το μήνυμα. Βασική προϋπόθεση βέβαια, να έχεις διαβάσει το έργο για να καταλάβεις τι θα δεις. ΥΓ: Ναι, το ξέρω πως το έχεις διαβάσει! Ε, τώρα με τρώει η περιέργεια! Θα ζητήσω από φίλο να μου το σκανάρει για να το δω. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βελόρεν Posted January 21, 2016 Author Share Posted January 21, 2016 Το είχα κατεβασμένο απ' όταν το ανέβασες, αλλά τώρα το διάβασα. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις Κωνσταντίνε, σου το έχω ξαναπεί. Στο συγκεκριμένο διήγημα με τρέλανες λίγο. Με ξεκινάς με αιγυπτιακή αρχαιολογία και όλα εκείνα τα όμορφα μέσα στην πυραμίδα, κι εκεί που έχω φτιαχτεί με γυρνάς πίσω και συμβαίνουν όλα όσα συνέβησαν τελικά (μην το σποϊλάρω κιόλας). Δε λέω πως δεν ήταν καλογραμμένο, αλλά να, θα προτιμούσα να συνέχιζε η ιστορία όπως τόσο ωραία πήγαινε, θα μπορούσε να βγει κάτι πολύ καταπληκτικό έτσι όπως το έστρωνες εκεί στα σκοτάδια με τις τοιχογραφίες. Βέβαια αυτό είναι θέμα προτιμήσεων πάντα. Όπως και να 'χει πάντα απολαμβάνω να σε διαβάζω φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Σπύρο! Τα λόγια σου πάντα μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω! Το εκτιμώ αφάνταστα! Υγ: Ήθελα να έρθει πάλι πίσω για να αναλάβει ο... ξέρεις ποιος... και να δείξω ό,τι έδειξα. Ελπίζω να χρησιμοποίησες το smartphone σου για το τέλος... Δεν έχω smartphone, το κινητό μου είναι σχεδόν δεκαετίας, ένα από τα πρώτα σκληρής χρήσης που είχαν κυκλοφορήσει. Είμαι από εκείνους που δεν ενδιαφέρονται για τα "καλά" της τεχνολογίας, από το τηλέφωνό μου θέλω μόνο να είναι... τηλέφωνο. Έτσι όσο κι αν μου κίνησες την περιέργεια τώρα, δεν έχω τρόπο να το σκανάρω, και θα μείνω με την απορία... Κρίμα γιατί εκεί ήταν όλα τα λεφτά! Δεν θα σου πω ακόμη και μην ρωτήσεις κάποιον άλλον που μπορεί να το έχει διαβάσει γιατί θα σου χαλάσει η έκπληξη. Ίσως σύντομα με κάποιον τρόπο να βρεθεί κοντά σου κάποιο τηλέφωνο και να το σκανάρεις για να δεις το μήνυμα. Βασική προϋπόθεση βέβαια, να έχεις διαβάσει το έργο για να καταλάβεις τι θα δεις. ΥΓ: Ναι, το ξέρω πως το έχεις διαβάσει! Ε, τώρα με τρώει η περιέργεια! Θα ζητήσω από φίλο να μου το σκανάρει για να το δω. Χαχαχα!!! Θα περιμένω εντυπώσεις!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts